horacy 7 pisze:Od czegoś trzeba zacząć czyli od pierwszej adopcji później już jest z górki.![]()
![]()
Basiu wiesz że najlepiej zatrzymać wszystkie, ale tą radością trzeba się podzielić

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
horacy 7 pisze:Od czegoś trzeba zacząć czyli od pierwszej adopcji później już jest z górki.![]()
![]()
joanna3113 pisze:Chciałam ją oddać ale to kotka bardzo nieśmiała, jak ja znalazłam (ok. 5 m-cy) to była tak bardzo zaniedbana. Świerzb, tasiemiec, nicienie, ale taka miziasta, czyli znała ludzi. Tak się do mnie przywiązała że nie mam serca. Arystokratka, z wyglądu i z zachowania. Jak Mela narobi w kuwetę to natychmiast biegnie dodatkowo posprzątać i robi to z taką złością "jak ktoś może tak byle jak sprzątać po sobie.. no nie wiem". Uwielbia masaż w złóż kręgosłupa i mizianie po brzuch, a jak się coś dzieje to chowa się za mną czyli "ty mnie obronisz, ja ci wieżę" i co można zrobić. Jeżeli drugi kot ci tak bardzo ufa, to jesteś sprzedana cała
po_prostu_kaska pisze:Asia, Sonia to tri, którą się zaopiekowałaś, tak? Mam ją na pierwszej stronie wątku
A gdzie znalazła domek? Staram się zaznaczać jak znajdą DS.
No i gratuluję
Alex405 pisze:A ja wciąż myślę o tym biednym maluchu w schronie...
penelope20 pisze:ludzie chcą przeważnie koty zdrowe, zaszczepione i odrobaczone dlatego tak ważne są DT
po_prostu_kaska pisze:Wydarzenie na FB dla maluszka
http://www.facebook.com/event.php?eid=309271182418762
Tak na szybko, ehhhh, słaba jestem w tym FB, nie potrafię dodać więcej zdjęć do jednego wydarzenia
joanna3113 pisze:MalgWroclaw pisze:Szkoda, że "się nie podobały"
Przepraszam ale kto się nie podobał. Chyba się przefarbuję.
penelope20 pisze:ludzie chcą przeważnie koty zdrowe, zaszczepione i odrobaczone dlatego tak ważne są DT
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, kasiek1510, Patrykpoz i 442 gości