Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 02, 2012 20:20 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

co u Bursztynka ??

arwennna

Od: Pon lip 21, 2008 14:32

Post » Wto lip 03, 2012 10:28 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Ja tez jestem ciekawa - pol roku minelo :P

LaRosaNegra87

Od: Nie wrz 25, 2011 11:58

Post » Śro lip 04, 2012 11:09 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Bursztynek czeka na domek. Tj było sporo chętnych, pani Bożenka czeka na Martę od Kropeczki. Oby...
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Śro lip 04, 2012 12:32 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

No wlasnie! Marta od Kropeczki miala chyba w lipcu Bursztysia wziac, jakby sie cos ruszylo dajcie prosze znac! Sciskamy Was mocno - ja i moje 8 lapek :* Bursztysiu! :ok: :ok: :ok:

LaRosaNegra87

Post » Śro lip 04, 2012 18:32 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

3mamy kciuki :ok: ja i moje dwa futerka :)

arwennna

Od: Pon lip 21, 2008 14:32

Post » Nie lip 08, 2012 8:40 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Straciłam nr do Pani Bożenki, ostatnio rozmawiałyśmy gdzies w marcu... Niestety czarno widzę adopcję Bursztysia, ponieważ stworzyłam kociego potworka... Moja kota jest tak rozpieszczona, zazdrosna, że atakuje wszystkie koty, zarówno na swoim jak i innym terenie. Próbowalam ją oswajać z mega łagodnymi kotami rodziców, przez 2tygodnie nic. I jest mi strasznie smutnno z tego powodu... Oba koty nie zasługują na taki stres;(
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Marta_od_Kropeczki

Od: Nie paź 16, 2011 14:26

Post » Nie lip 08, 2012 8:56 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

No to sie porobilo :(

LaRosaNegra87

Post » Nie lip 08, 2012 9:05 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Wiem, że różne rzeczy mogą się wydarzyć, ale cała ta sytuacja jest lekko niepoważna. Na ogłoszenia był przecież odzew i chętni też byli. Ten kot dawno powinien mieć swój dom i swoje spokojne miejsce.
Czy kot ma być dalej ogłaszany? Mogę odświeżyć jego ogłoszenia. Co dalej z nim będzie? Jaki jest plan B?

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Nie lip 08, 2012 11:46 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

issey32 pisze:Wiem, że różne rzeczy mogą się wydarzyć, ale cała ta sytuacja jest lekko niepoważna. Na ogłoszenia był przecież odzew i chętni też byli. Ten kot dawno powinien mieć swój dom i swoje spokojne miejsce.
Czy kot ma być dalej ogłaszany? Mogę odświeżyć jego ogłoszenia. Co dalej z nim będzie? Jaki jest plan B?

Niestety uważam podobnie jak issey32. Bursztynek już i tak zbyt wiele przeszedł, powinien dawno grzać doopkę w swoim własnym domu. A tu ciągłe przeciąganie, odwlekanie w nieskończoność, a w końcu rezygnacja.
Tym bardziej, że jak pisze issey32 byli chętni, by dać Bursztynkowi dom od razu.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie lip 08, 2012 13:56 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Ponoć tylko winni sie tłumaczą, jednak czuję się w obowiązku napisać, że nie blokowalam Bursztynowi drogi do innego domu. Powiedziałam wielokrotnie, że jeżeli kotek nie znajdzie domu wcześniej, to sie nim zaopiekuję. Z przyczyn ode mnie niezależnych mieszkam na swoim od dokładnie 7 dni. Więc to "ciągłe przeciąganie" jest trochę nieuzasadnione. Próbowałam przyzwyczaić moją kotkę do innych kotów, ale bezskutecznie. Bursztynek był juz lany przez innego rezydenta, nie wydaje mi się że, rozsądne byłoby skazywanie go na taki sam los.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Marta_od_Kropeczki

Od: Nie paź 16, 2011 14:26

Post » Nie lip 08, 2012 15:36 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Marta, niestety zgadzam sie z dziewczynami. Przykro mi to pisac, ale gdyby ktos nie odswiezyl tego watku, pewnie bys sie z wlasnej woli nawet nie odezwala. Szkoda, ze tak wyszlo, z jednej strony Cie rozumiem, z drugiej nie potrafie :(

LaRosaNegra87

Post » Nie lip 08, 2012 18:17 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Marta_od_Kropeczki pisze:Ponoć tylko winni sie tłumaczą, jednak czuję się w obowiązku napisać, że nie blokowalam Bursztynowi drogi do innego domu. Powiedziałam wielokrotnie, że jeżeli kotek nie znajdzie domu wcześniej, to sie nim zaopiekuję. Z przyczyn ode mnie niezależnych mieszkam na swoim od dokładnie 7 dni. Więc to "ciągłe przeciąganie" jest trochę nieuzasadnione. Próbowałam przyzwyczaić moją kotkę do innych kotów, ale bezskutecznie. Bursztynek był juz lany przez innego rezydenta, nie wydaje mi się że, rozsądne byłoby skazywanie go na taki sam los.

Nie mnie osądzać całą sytuację, ale że Twoja kicia źle reaguje na inne koty, to chyba wiadomo nie od siedmiu dni?

Ponawiam pytanie, co dalej z Bursztynkiem? Co z jego ogłoszeniami?

issey32

Post » Nie lip 08, 2012 19:31 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Czytamy tu kilkaset km dalej ten wątek i..
czekamy na decyzję.

W razie czego tu też ma kto zrobić wizytę przed-adopcyjną.

iwoniad

Od: Pon mar 21, 2011 16:15

Post » Pon lip 09, 2012 7:16 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Marta_od_Kropeczki pisze:Straciłam nr do Pani Bożenki (...)
i pewnie linka do wątku Bursztynka .....
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon lip 09, 2012 16:19 Re: Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Czy nie ma szans na żadną informację o Bursztynku?

issey32

[poprzednia][następna]