Etiopia pisze:Ło matko z córką ale jestem bogata mam całe 12 złotych na koncie.......
Pocieszę cię...mam niewiele więcej w podziale na 4 osoby

Mmk - mam kochaną cioteczkę w Bydzi to podpytam. A jakaś dzielnica konkretnie?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Etiopia pisze:Ło matko z córką ale jestem bogata mam całe 12 złotych na koncie.......
Asia_Siunia pisze:Etiopia pisze:Ło matko z córką ale jestem bogata mam całe 12 złotych na koncie.......
Pocieszę cię...mam niewiele więcej w podziale na 4 osoby. Niestety z jednej wypłaty w tym miesiącu było zbyt wiele wydatków (m.in. ubezpieczenie (jesoo dobijcie mnie co rok więcej) i przegląd auta, coś tam się w nim zesr...więc trzeba było na cito dodatkowo z 800zł wyskoczyć). Coś tam jest na strraszną gadzinę ale na lokacie więc szkoda likwidować. Trzeba będzie pożyczyć od rodziców...
. Dobrze, że lodówka i zamrażalnik na święta zaopatrzone i prezenty też skompletowane
![]()
Mmk - mam kochaną cioteczkę w Bydzi to podpytam. A jakaś dzielnica konkretnie?![]()
psiama pisze:Sol, gadżety kolekcjonerskie![]()
![]()
Dzyśka pisze:A co tu o mnie beze mnie, jędze, wiedźmy wredne,a?!!?!?!
Na koło nie poszłam, na zasadzie pier%olę - nie robięMoja kochana grupa postanowiła też, że 21 to już święta (Przepraszam za brzydkie słowo :oops: ) i na zajęcia ze statystyki nie poszliśmy. Miałam siedzieć w szkole do 16 a wyszłam o 12, od razu po finansach i rachunkowości. Jutro mam tylko ągielski, więc pewnie nie pójdę, chyba że mnie szajba strzeli
![]()
Ihihihihihihihi (znowu oglądam 'Straszny film' - Shorty rządzi!)
psiama pisze:Dzysia, co brałaś kochanie i gdzie to dają ?
psiama pisze:Dzysia, co brałaś kochanie i gdzie to dają ?
Dzyśka pisze:psiama pisze:Dzysia, co brałaś kochanie i gdzie to dają ?
Ja tak mam z natury
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nikolayprofs, puszatek, Silverblue i 78 gości