(5) Moja Rodzina TAM, ja TU...czas koszmarnych rocznic..

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt sie 02, 2019 7:48 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pt sie 02, 2019 8:08 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Ooooo. dziękuje i wzajemnie!
Właśnie mam, w kubeczku, z ekspresu który dostałam od Mamy na ostatnie Święta..
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt sie 02, 2019 9:05 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Marzenia11 pisze:Ooooo. dziękuje i wzajemnie!
Właśnie mam, w kubeczku, z ekspresu który dostałam od Mamy na ostatnie Święta..

:1luvu: :1luvu:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pt sie 02, 2019 11:17 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Na razie dieta, czesanie i maksymalne dawki zylkene tego dla psów. Jak nie bedzie poprawy lub bedzie gorzej steryd. Tarczyca do kontroli,na razie bez lekow, bo nie jest jeszcze mocno przekroczona a ciśnienie ma dobre. Do obejrzenia ucho, bo jest zmieniona blona bebenkowa i byc moze sie rozwija polip ktory moze byc odpowiedzialny za objawy neurologiczne, ktore miala w marcu. I mam zrobić badanie qpy na pasożyty. Tylko nie dopytalam czy pierwotniaki też..
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt sie 02, 2019 13:19 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Dopytałam - pierwotniaki również: czyli kokcydia i lamblie. Mam nawet skierowanie do labu, tylko zbierać i nieść. Dostałam listek zylkene psiego - 45zł (10 kapsułek).. Zapomniałam znowu - podziękowania dla Chikita za zylkene - już dałam Notce i mocno wąchała przed jedzeniem...

Ostatnio mam znowu pogorszenie pamięci - teraz rozmawialam z szefową o dwóch sprawach, jednej z piątku zeszłego, a drugiej wtorku i kompletnie, kompletnie nic nie pamiętałam.. Robiłam dobrą minę do złej gry..
Ciągle tkwię w lekkim ataku paniki związanym z finansami i sierpniową perspektywą.
gusiek1 - dawaj jakiegoś kota do szukania - tylko please, z opcją "za pomoc w szukaniu nagroda" a nie tylko za znalezienie...

Marzenia11

Post » Pt sie 02, 2019 13:21 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Czyli nie jest źle. Oby niebieskie pigułki pomogły się dziewczynie wyluzować.

Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka

megan72

Od: Śro kwi 18, 2007 12:41

Post » Pt sie 02, 2019 14:19 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

megan72 pisze:Czyli nie jest źle. Oby niebieskie pigułki pomogły się dziewczynie wyluzować.

Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka

.... a mi białe... :wink:

Marzenia11

Post » Pt sie 02, 2019 15:19 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Zdecydowanie mam ochotę uciec, zakopać się w kąt mieszkania, zniknąć w rogu, żeby wszystko odeszło w siną dal, odsłonić się od świata kotami...
Jutro muszę jechać do olsztyna. I choć malo pracy to wyjatkowo mam niechęć do tego wyjazdu..
Pewnie się rocznice i sprawy spadkowe na trudności finansowe nakładają.. wszystko do kupy..
Muszę przeczekać. Będzie lepiej. za chwilę.

https://www.youtube.com/watch?v=VZ_JAs0 ... 8&index=23

Marzenia11

Post » Pt sie 02, 2019 19:11 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Oczywiście, że będzie lepiej. Dajesz radę. Wyglaszcz ode mnie koty przed wyjazdem :201461
https://zrzutka.pl/bpfeke dla wojowniczki Fisi walczącej z FIP

kwiryna

Od: Sob lip 23, 2016 9:36

Post » Pt sie 02, 2019 19:16 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Będzie lepiej. Musi.
:ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Pt sie 02, 2019 19:39 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Cięzko. Nic to. Przyszła siostra ma do pracy, przyniosła mi klucz. Nie widziałyśmy się 6 tygodni, rozmawiałysmy chwilę w tamtym tygodniu o tym, że terminy się zbliżają. I dzisiaj pierwszy raz tak po prostu, nie na przystanku przez chwilę. Dwie godziny mi mówiła o swojej pracy. Tak jakbyśmy rozmawiały przedwczoraj i nic się nie wydarzyło.
No bo może nic. co to tam, tylko 6 tygodni milczenia, tylko bezpodstawne zostawienie mnie z Dee, taki foch nie warty uwagi.. cóż. Wszystko wróciło do normy.
W sumie dobrze. Brakuje mi kontaktu z nią, w końcu jesteśmy tu razem. Ale jednocześnie zdumiewa mnie takie rozegranie sprawy.. nic się nie wydarzyło. No chyba że dla niej nie, tak też może być.
Siedzę prawie sama w pracy, praktycznie nikogo nie było. A i tak nie zrobiłam zaległych plików. Tzn zrobiłam jeden duży, drugiego małego nie.. jak mam to wytłumaczyć szefowej we wtorek? Że polożyłam się na materacu i zapadłam w sobie?
nie wiem, pomyślę o tym jutro. Albo w poniedziałek.
Ewentualnie mogę się jeszcze zebrać w sobie i posiedzieć w pracy do 22 i to zrobić.. ale czy warto? I tak późno wracam do domu..

Bazarek dla Notki jest - zapraszam, jak ceny za wysokie to dajcie znać, ja się nie znam na cenach, naprawdę..

Marzenia11

Post » Pt sie 02, 2019 22:26 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Marzenia11 pisze:Dopytałam - pierwotniaki również: czyli kokcydia i lamblie. Mam nawet skierowanie do labu, tylko zbierać i nieść. Dostałam listek zylkene psiego - 45zł (10 kapsułek).. Zapomniałam znowu - podziękowania dla Chikita za zylkene - już dałam Notce i mocno wąchała przed jedzeniem...

Weź mnie nie zawstydzaj :wink: widziałaś datę ważności... bardziej ja jestem wdzięczna, że wzięłaś- nie musiałam przynajmniej wyrzucać prawie całego blistra.
Aż tyle kosztuje ? 8O Wolę w takim razie nie przeliczać ile kosztowały p/z i p/b...
Taką dawkę dla 3 kilogramowego Bąbla dawałam. Ona wciągała go nosem jak amfetaminę 8)

Chikita

Od: Śro cze 28, 2017 18:05

Post » Pt sie 02, 2019 22:51 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Chikita pisze:
Marzenia11 pisze:Dopytałam - pierwotniaki również: czyli kokcydia i lamblie. Mam nawet skierowanie do labu, tylko zbierać i nieść. Dostałam listek zylkene psiego - 45zł (10 kapsułek).. Zapomniałam znowu - podziękowania dla Chikita za zylkene - już dałam Notce i mocno wąchała przed jedzeniem...

Weź mnie nie zawstydzaj :wink: widziałaś datę ważności... bardziej ja jestem wdzięczna, że wzięłaś- nie musiałam przynajmniej wyrzucać prawie całego blistra.
Aż tyle kosztuje ? 8O Wolę w takim razie nie przeliczać ile kosztowały p/z i p/b...
Taką dawkę dla 3 kilogramowego Bąbla dawałam. Ona wciągała go nosem jak amfetaminę 8)

Nie wiem ile kosztuje - mi wet sprzedała jeden blister za 45zł, ale to jest ten silniejszy, 225mg, dla psów. Ona uważa, ze ten dla kotów jest za słaby i nie działa. Ale go też daję Notce. Na szczęście udaje mi się przemycić w paście z firmy My Star - takja jasnobeżowa, na bank nie ma słodu..
Dzisiaj wieczorem czyli niedawno dziewczynki szalały na korytarzu z fasolką szparagową - rozbawiły mnie trochę.. :wink:

Marzenia11

Post » Sob sie 03, 2019 6:33 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Tak cena jest jakoś tak, dawałam Zuni po śmierci mamy bo była ciągle czujna i co chwilę łepek w górę i patrzyła na drzwi wejściowe. Wetka mówiła że efekt powinien pojawić się po około tygodniu, ale ja widziałam wcześniej.
Dobry pomysł z tą fasolką szparagową :ok: :mrgreen:
Dobrego weekendu i wyjazdu. Sprawy spadkowe załatwić trzeba, nie ma rady. :ok:

Anna2016

Od: Pt lut 12, 2016 17:41

Post » Sob sie 03, 2019 7:38 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Marzenia11 pisze:
Gosiagosia pisze:
Marzenia11 pisze:Oczywiście wszystkie odpowiedzi są prawidłowe. :D I te które się jeszcze pojawią także. Aler jak siedziałam na ławce i popatrzyłam w chmury to od razu widziałam żółwia. Kiedyś, w dzieciństwie mym (nie tak dawno zresztą :ryk: ), gdy mieszkałam w bloku z dużym tarasem, w wakacje niemal codziennie siadaliśmy na tarasie i oglądaliśmy chmury... a w soboty wieczorem koleżanka z parteru wystawiała na parapet radio i słuchaliśmy listy przebojów programu 3 prowadzonej przez Marka Niedźwiedzkiego... to były czasy... :wink:

Też te czasy pamiętam a tak to było niedawno. :mrgreen:

Dlatego pamiętamy :mrgreen:

Tez to pamietam...
Pamietam ze w dzieciństwie nie znosiłam „3”. Zawsze mówiłam co to za głupie radio ciagle gadają :mrgreen: wtedy zespół Hey wydał płytę Ho! I na LP 3 była na którymś miejscu. Zawsze akurat wlazlam do pokoju wujka który słuchał LP jak M. Niedziwecki mówił zespół Hey płyta Ho! I zaraz mnie to wkurzało.
A po kilku latach do dziś 3 to moje ukochane radio... a w wieku lat 16 zespół HEY stał się moim ukochanym zespołem :lol:
Dobrze ze człowiek dojrzewa i rozumie co jest dobre :D

Miłej soboty :ok:
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

[poprzednia][następna]