Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
paula_kropcia pisze:A gdzie jedziecie do wetka? mogę Wam jutro pomóc z transportem i w ogóle. Na 12 mam spotkanie ale myślę że ok 14 już będę wolna także piszcie jakby coMartaK ma do mnie telefon
itaka pisze:paula_kropcia pisze:A gdzie jedziecie do wetka? mogę Wam jutro pomóc z transportem i w ogóle. Na 12 mam spotkanie ale myślę że ok 14 już będę wolna także piszcie jakby coMartaK ma do mnie telefon
Po prawej stronie w dolnym rogu swojego postu masz takie coś jak edycjaJak coś zapomniałaś napisać wystarczy edytować. Tak piszę bo widzę, że piszesz post pod postem no i jesteś tu nowa może nie wiesz
miki27 pisze:To jednak wtedy wypuszczenie Belli wyszło Jej na dobre, bo to Ona była wcześniej przez Was łapana na sterylkę, czyż nie? Kiedyś zachowywała się w klatce jak Dzikus a teraz Miziak chociaż czasami łapką uderzy. A co będzie z ta siostra Czarnulka, to jest ta co się krztusiła. A kot Mozaika i ten bez kawałka futerka były wczoraj?
Widziałam, że Pandzior ma ogłoszenia to jednak nie pojechał do swojego domku?
marinella pisze:chciałam zapytać o Radka
On rozumiem urodził się na tzw "wolnosci"
to nie jest domowy wyrzucony kot?
MartaK pisze:marinella pisze:chciałam zapytać o Radka
On rozumiem urodził się na tzw "wolnosci"
to nie jest domowy wyrzucony kot?
To tylko Radek wieJa obstawiam, że urodził się na wolności.
EDIT: merka, na PKS mniej więcej 4 puszki i dobry kilogram chrupków. Stoi tam taka czarna skrzynka, pod którą trzeba zostawić suche i wodę, żeby nie zamokło i żeby sroki nie wyjadały. To w zagajniku. Drugie miejsce, to schody tego wysokiego budynku do wyburzenia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 614 gości