O, zapomniałem o Zającu u Kaleido, w sumie w DT jest 5. Ja mam taką prośbę żebyście wsparły Anię w wyadoptowaniu Zająca, kalece jest dużo trudniej znaleźć dom.
Btw1, mamy dość skomplikowany problem adopcyjny

tzn. za 7-10 dni mamy dostarczyć ZDROWĄ, miziastą kotkę, w wieku do 3 lat (najlepiej ok roczną). Wysterylizowaną. Kot ma iść do dużego domu z gromadką dzieci. Kotka ma być nagrodą za dobre oceny dla najstarszego "dziecka" (w okolicy pełnoletności), tzn. dziewcze od dawna chce kota ale musiała "zasłużyć"

. Będzie bardziej domowa niż wychodząca. To jest dom za miastem, mieli już koty. W domu jest niemowlę więc zaczynam myśleć czy żeby nie było lipy zrobić badanie na toxo.
Problem polega na tym że chyba wybraliśmy złą kotkę na tymczas i możemy nie zdążyć oswoić jej na tyle żeby wytrzymywała w większej grupie ludzi.
W razie czego zastanawiam się nad wymianą tzn. dostali by kotkę z któregoś Waszego DT, a my na jej miejsce dali byśmy do owego DT naszą jak już będzie "gotowa" ?
Btw2, jaką suchą sobie wybrałyście z krakwetu ? Teraz mymy whiskasy (te dwupaki 28kg)