Czy nadejdzie lepsze jutro? Tymczasów 7, niewidoma Bisia:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 20, 2011 12:01 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

Kasia86 ty to chyba z kazdego kota takiego kochanego miziaka wychowasz :lol: :lol:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Czw sty 20, 2011 15:06 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

A no widzisz. Naprawde jeszcze miziak z niej bedzie. :1luvu:

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Czw sty 20, 2011 21:46 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

SecretFire pisze:A no widzisz. Naprawde jeszcze miziak z niej bedzie. :1luvu:

Myślę że tak Dorotko! :1luvu:

Jutro wielki dzień dla Kajtusia, i zobaczymy czy już będzie miał domek.
Domek niewychodzący i bez kota bo niedawno stracili kotka który umarł na serce w wieku 3 lat. :(
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt sty 21, 2011 20:14 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka i Kajtuś u mnie :)

Agatka dzisiaj została doszczepiona na białaczkę, bo miałam to zrobić po miesiacu od pierwszego zaszczepienia.
Była bardzo grzeczna u Pani doktor w gabinecie bo aż się wetka dziwiła że taki dziczek była a teraz taka kochana.
Agatka nigdy mnie udrapała i nawet nie pokazała mi pazurków. Bać się boi ale chyba wie, że ja kocham i nigdy nie zrobię jej krzywdy.

Była razem z nami odwieźć Kajtusia do swojego domku, bo nie zostawiłabym jej samej w aucie na zimnie.

W drodze do Łodzi trochę płakała, ale gdy ją utuliłam to przestała. Ona bardzo potrzebuje czułości aby przełamać strach.

Dzisiaj rano pierwszy raz przyszła do kuchni na jedzenie razem z kotami. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pt sty 21, 2011 21:14 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka u mnie.Kajtuś w DS

Aniu - tak to jest z tymi dziczkami. Ronda tez uwielbia mizianki ale na rece nie da sie wziac i tak juz chyba zostanie :roll: Jednak poniewaz jest bardzo lasa na mizianki to wykombinowala sobie, ze mozna bardzo okrezna droga wejsc na biurko, (z podlogi nie da rady wskoczyc) wlezc miedzy komputer i mnie....i sie miziac, az silinka jej kapie z pysia :mrgreen: Albo jak siedze na fotelu i ogladam tv to reka musze miziac Ronde, ktora siedzi i barankuje obok fotela - ale na rece nie chce za nic - zwiewa i kilka razy bardzo mnie podrapala.

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Pt sty 21, 2011 22:00 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka u mnie.Kajtuś w DS

Wiesz Bogusiu, Agatka, Kasia, Kajtuś o trzy udzielne charaktery, ale każdy na swój sposób kochany. :wink:
Nie ich wina, że miały takie życie jakie miały.
Anonimowe społeczeństwo, tysiące ludzi wokół, tysiące ciepłych domów, ale oni tego nie widzą, bo widzą tylko czubek własnego nosa.
Wolą nie widzieć cierpienia zwierząt, które to cierpią przez człowieka.
Wyznają w życiu tylko jedną zasadę (Epikur) ''przyjemność brzucha to podstawa wszelkiego dobra''

Więc mają pełne brzuchy i serce z kamienia.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Sob sty 22, 2011 0:19 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka u mnie.Kajtuś w DS

:( Ech Kasiu, gdyby ludzie byli TYLKO obojętni na nieszczęście zwierząt to pół biedy, najgorsze jest w tym wszystkim to, że są jego przyczyną albo się do niego specjalnie dokładają.
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52

Post » Sob sty 22, 2011 0:36 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka u mnie.Kajtuś w DS

kasia86 pisze:Wiesz Bogusiu, Agatka, Kasia, Kajtuś o trzy udzielne charaktery, ale każdy na swój sposób kochany. :wink:
Nie ich wina, że miały takie życie jakie miały.
Anonimowe społeczeństwo, tysiące ludzi wokół, tysiące ciepłych domów, ale oni tego nie widzą, bo widzą tylko czubek własnego nosa.
Wolą nie widzieć cierpienia zwierząt, które to cierpią przez człowieka.
Wyznają w życiu tylko jedną zasadę (Epikur) ''przyjemność brzucha to podstawa wszelkiego dobra''

Więc mają pełne brzuchy i serce z kamienia.

To prawda.Znieczulica jest ogromna i to nie tylko w stosunku do zwierzat.Kazdy widzi tylko siebie. Ale na szczescie sa jeszcze ludzie wrazliwi jak chocby "kociarze" - pomysl co by sie dzialo, gdyby nie dbali o sterylki, dokarmianie, leczenie.....wlosy deba staja na sama mysl.
Jak to spiewal sp. Czesiu Niemen? "Lecz ludzi dobrej woli jest wiecej...."
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Kota nie powinno sie kupowac, bo kot to przyjaciel.
Przyjaciol sie nie kupuje.
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Post » Sob sty 22, 2011 18:58 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka u mnie.Kajtuś w DS

Modjeska pisze: :( Ech Kasiu, gdyby ludzie byli TYLKO obojętni na nieszczęście zwierząt to pół biedy, najgorsze jest w tym wszystkim to, że są jego przyczyną albo się do niego specjalnie dokładają.

Mam nadzieję, że po ostatnich wydarzeniach coś się ruszy w naszym sądownictwie i nie będzie to niska szkodliwość społeczna, bo cierpienie człowieka czy zwierzęcia jest jedno.

Teraz zdjęcia Agaci na drapaku :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

i Kaśki :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Sob sty 22, 2011 20:09 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka u mnie.Kajtuś w DS

Aniu - one maja u Ciebie koci raj :spin2: :love:
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Post » Sob sty 22, 2011 22:02 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka u mnie.Kajtuś w DS

Cindy pisze:Aniu - one maja u Ciebie koci raj :spin2: :love:

Tak i ja w tym raju razem z nimi. :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie sty 23, 2011 0:41 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka u mnie.Kajtuś w DS

kasia86 pisze:
Cindy pisze:Aniu - one maja u Ciebie koci raj :spin2: :love:

Tak i ja w tym raju razem z nimi. :mrgreen:

No bo tez zaslugujesz na raj - jestes :aniolek:
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Post » Nie sty 23, 2011 16:36 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka u mnie.Kajtuś w DS

Cindy pisze: No bo tez zaslugujesz na raj - jestes :aniolek:

Bez przesady, jestem po prostu człowiekiem. :wink:

Agatka właśnie urzęduje w pokoju po dużym drapaku, Kaśka już tam śpi. :1luvu: :ok:
Zdjęcia zrobione na dowód i wkleję w wolnej chwili.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie sty 23, 2011 18:51 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka u mnie.Kajtuś w DS

Jaki raj?
Raptem po jednym drapaku w każdym pokoju i na balkonie :mrgreen:

kasia(1)

Od: Czw cze 04, 2009 8:00

Post » Pon sty 24, 2011 0:44 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kasia, Agatka u mnie.Kajtuś w DS

kasia(1) pisze:Jaki raj?
Raptem po jednym drapaku w każdym pokoju i na balkonie :mrgreen:

Nnnnoooo to powazne zaniedbanie :roll: A co z lazienka :?: Dlaczego tam nie ma drapaka :mrgreen:
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

[poprzednia][następna]