Józefów: dziki kot Tobiasz

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 06, 2011 21:32 Re: Zaginął-znalazł się-Józefów- DT potrzebny NATYCHMIAST!

Łaciata.
Buras ma galopujące ADHD.
Czarny próbuje zakrzywić czasoprzestrzeń i rozłożyć zabawki na czynniki pierwsze.

(Co jakis czas robia we trójkę konsylium nad kuweta ale nawet ten czarny nie wpadł jeszcze na pomysł co z nia zrobic :? )
Obrazek

agnieszka336

Od: Czw lis 27, 2008 20:58

Post » Czw sty 06, 2011 21:48 Re: Zaginął-znalazł się-Józefów- DT potrzebny NATYCHMIAST!

Jaka jest żeńska wersja imienia Kacper..?

Agnieszko, może wrzuć im trochę śniegu do środka kuwety? Może załapią, że to jak na dworze...
No i wstawiaj je tam raz na jakiś czas, ja tak doedukowałam Białego Pana Kota ;)

Pomyślałam i nie wiem - Cassia? Kasja?

Podoba mi się wymyślanie imion innym tymczaskom, bo swoim to totalnie nie potrafię.
Biały Pan Kot zdecydowanie nie jest najporęczniejszym imieniem do pokrzykiwania przy misie :D

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw sty 06, 2011 22:46 Re: Zaginął-znalazł się-Józefów- DT potrzebny NATYCHMIAST!

Dziewczyny jesteście WIELKIE :1luvu:
W pracy dzisiaj miałam urwanie głowy.... a najgorsze jest to, że głównie dzwonili ludzie z Niemiec i Włoch, czyli krajów gdzie też mieli święto... padam na twarz
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt sty 07, 2011 11:08 Re: Zaginął-znalazł się-Józefów- DT potrzebny NATYCHMIAST!

agnieszka336 pisze:Łaciata.
Buras ma galopujące ADHD.
Czarny próbuje zakrzywić czasoprzestrzeń i rozłożyć zabawki na czynniki pierwsze.

(Co jakis czas robia we trójkę konsylium nad kuweta ale nawet ten czarny nie wpadł jeszcze na pomysł co z nia zrobic :? )

Wrzuć zwirek juz zasiusiany przez koty.A jeśli narobiły na ścierkę,papier...(insza fantazja kocia tez wchodzi w grę) to tez włóż .Załapią .Musi z kuwety capić.
Albo żwirek nie taki.jednak wg mnie o zapach chodzi.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt sty 07, 2011 11:47 Re: Zaginął-znalazł się-Józefów- 3 świderskie kociaki szukają DS

Zmieniłam tytuł - teraz szukamy domku stałego!

Poprosimy pięknie :D CatAngel o zrobienie ogłoszeń.
(tylko poproszę na pw informację o kosztach).

Łaciata pingwinka na razie jest Kacperką ale wymyślcie coś zdatniejszego dziewuszynie :D
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Pt sty 07, 2011 11:50 Re: Zaginął-znalazł się-Józefów- 3 świderskie kociaki szukają DS

Prawdopodobnie w weekend jadę na wizytę przedadopcyjną dla Toma
Już napiszę, najwyżej zapeszę, trudno, będziemy szukac dalej.
Otóż pani mieszka w Piasecznie, w bloku, razem z mamą (która nie jest entuzjastką zwierząt, ale też i nie przeciwniczką). To będzie jej pierwszy kot, Bardzo chciałam namówić ja na dwupaczek, ale ona nie wie, czy mama by to zaakceptowała. Ma znajomych którzy też przedstawiają jej zalety posiadania dwóch kotów. W weekend pojadę, powiedziałam, ze chcę też zobaczyć się z mamą - teraz czekam na kontakt z info czy mama będzie w weekend miała czas. jak sie pani odezwie (na co liczę) to pojadę - jak nie to trudno.

przeklejam z wątku DT smarti - napisała Marzenia11
(strasznie mi żal, że myszka-Jerry zostanie sam... na pociechę ma Melaśkę, ale moim zdaniem chłopaki powinni iść razem)
Obrazek Obrazek

Chatte

Post » Pt sty 07, 2011 15:15 Re: Zaginął-znalazł się-Józefów- 3 świderskie kociaki szukają DS

Cioteczki, mam chętną Panią z Józefowa na miziaka!
Kot koniecznie ma być miziasty, płeć i wygląd obojetne - Pani tłumaczy, że musi zaiskrzyć. Nie musi byc malutki, może byc młody dorosły.
Dom niewychodzący w Józefowie (blisko ruchliwej ulicy).
Tyle dowiedziałam się przez telefon. U mnie tymczasów niet, więc dzwoniłam do smarti i Agneski, ale się nie połączyłam :(
Jakby co - podam telefon na priv. Pani chce podjechać i zobaczyć kota.
Obrazek Obrazek

Chatte

Post » Pt sty 07, 2011 16:11 Re: Zaginął-znalazł się-Józefów- 3 świderskie kociaki szukają DS

ASK też chyba ma tymczasy (tak mi się przynajmniej wydaje)
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt sty 07, 2011 17:03 Re: Zaginął-znalazł się-Józefów- 3 świderskie kociaki szukają DS

No, zobaczymy jutro...
Umówiłam sie do smarti na oglądanie Melki. Boję się, że nie zadbam odpowiednio o selekcję kandydatów, a Melcia zasługuje na bezpieczny domek po tym wszystkim co poświęciła dla niej aga, żeby ja dorwac...
Agneska dała mi sporo dobrych rad, o co i jak pytać, żeby ludziom uswiadomić jak ważne jest przygotowanie domu na kotecka... że same dobre chęci nie wystarczą... że kot, to nie pies - nie można mu postawic płotu i już...

smarti, Ty też ostro przepytaj kandydatów - decyzja wydania kici należy do Ciebie.
aga, może też zechcesz uczestniczyć?
Obrazek Obrazek

Chatte

Post » Pt sty 07, 2011 17:26 Re: Zaginął-znalazł się-Józefów- 3 świderskie kociaki szukają DS

ja na pewno oddam Melę tylko do najlepszego domku.
Muszę domek poznać odwiedzić obejrzeć.
No i mile widziany domek na forum-na razie wszystkie moje domki są na forum a to chyba ewenement...
ale nikt nie obiecywał że ma być łatwo dostać kicia z DT Smarti :ok:
Ostatnio edytowano Pt sty 07, 2011 18:44 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt sty 07, 2011 18:21 Re: Zaginął-znalazł się-Józefów- 3 świderskie kociaki szukają DS

Czekaj na potencjalny domek ok.16 w sobotę.
(wreszcie sobie obejrzę Melasię w pełnej krasie - uups, aż mi się rymnęło :lol: )

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mała szylka Cętusia przyjechała dzisiaj z Dużą do pracy... Zwierzątko jest śmiałe, ciekawskie i żarłoczne. Sama sobie wzięła kanapkę Dużej z torebki :D . Lubi ludzkie jedzenie :? , pewnie tak ją karmili tam, skąd sobie poszła (uciekła?). Potem przespała reszte dnia na biurku. Mamy już w pokoju pełne wyposażenie: kuwetę ze żwirkiem, miski i zapasik kociego jedzonka 8)
Obrazek Obrazek

Chatte

Post » Pt sty 07, 2011 18:45 Re: Zaginął-znalazł się-Józefów- 3 świderskie kociaki szukają DS

ale fajne biuro :D :ok: :ok:

mogłabym do Was iść do pracy :kotek: :piwa:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt sty 07, 2011 20:03 Re: Zaginął-znalazł się-Józefów- 3 świderskie kociaki szukają DS

Dziewczyny, ja jutro mam wizytację rodzinną, więc nie wyrwę się z domu.
Ale jeśli chodzi o przeczołgiwanie potencjalnych domków - to czasem nawet z przyjemnością. :mrgreen:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt sty 07, 2011 20:51 Re: Zaginął-znalazł się-Józefów- 3 świderskie kociaki szukają DS

Agneska pisze:
Ale jeśli chodzi o przeczołgiwanie potencjalnych domków - to czasem nawet z przyjemnością. :mrgreen:

Oj lubimy się znęcać,lubimy :mrgreen:
Niby takie słodkie blondyneczki som :twisted:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

[poprzednia][następna]