u mnie w mozilli zadziałało
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
cynamon i wanilia pisze:w link trzeba kliknąć - od razu oddajecie głos
cynamon i wanilia pisze:w link trzeba kliknąć - od razu oddajecie głos
Konin pisze:Koteczka Granda znalazła dom:)
20 lutego w godzinach 10-16 w Domu Kultury w Koninie odbędzie się po raz trzeci wystawa naszych kotów:)
Będzie można zaadoptować mruczka oraz wesprzeć nasze schronisko. Wszystkich bardzo serdecznie zapraszamy!
Swoje wdzięki zaprezentuje około 15 kotów. Jeszcze nie zostało ustalone, które to będą.
mamut pisze: Możesz podać dokładniejsze dane? Chodzi mi o adres, bo tak patrzę na stronę Konina, to Domów Kultury jest kilka.
Jeśli będzie ktoś niezorientowany o który DK chodzi, to może mieć problemy z trafieniem na wystawę. Ja np. informację o wystawie chcę wstawić do swojego podpisu
![]()
20 - go lutego minie rok jak Rafitka opuściła konińskie schronisko i przyjechała ze mną do swojego nowego domku![]()
AprilRain pisze:mamut pisze: Możesz podać dokładniejsze dane? Chodzi mi o adres, bo tak patrzę na stronę Konina, to Domów Kultury jest kilka.
Jeśli będzie ktoś niezorientowany o który DK chodzi, to może mieć problemy z trafieniem na wystawę. Ja np. informację o wystawie chcę wstawić do swojego podpisu
![]()
20 - go lutego minie rok jak Rafitka opuściła konińskie schronisko i przyjechała ze mną do swojego nowego domku![]()
jako, ze s Konina jestem to odpisze
jak znam zycie w Koninie Dom Kultury podawany bez adresu moze byc tylko jedenwszystkie inne trzeba opisywac z adresem a to do prostu Dom Kultury
pl. Niepodleglosci 1, http://www.kdk.konin.pl/
mamut pisze:jako, ze s Konina jestem to odpisze
jak znam zycie w Koninie Dom Kultury podawany bez adresu moze byc tylko jedenwszystkie inne trzeba opisywac z adresem a to do prostu Dom Kultury
pl. Niepodleglosci 1, http://www.kdk.konin.pl/
dagmara-olga pisze:a do mnie nie dochodzą maile do potwierdzenia podpisu
Konin pisze:chodziło mi o KDK przy Placu Niepodległości 1 ale tak jak napisała AprilRain, u nas ludzie nie wiedzą, gdzie jest ten plac ale za to wszyscy wiedzą,gdzie jest KDK:)
petycję również podpisałam:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 68 gości