KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 08, 2010 7:00 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Czw lip 08, 2010 9:25 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Marzenka się śmiała, że kociaki będą do siebie gadać, że nie ogarniają tej kuwety :ryk:
A one są zachwycone!

Kopią, grzebią, biegają po tej kuwecie :D wszystkie :D

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Czw lip 08, 2010 9:27 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Mówiłam, że to świetna piaskownica będzie :ryk:
Ostatnio edytowano Czw lip 08, 2010 9:53 przez taizu, łącznie edytowano 1 raz
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw lip 08, 2010 9:40 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Jeszcze nie ma tyle żwirku :) jutro przyjedzie...dopiero... :x

Dziś będzie żarcie...intestinal.

Jak będzie cat's best to dopiero poszaleją :)

Hoga właśnie siedzi mi na ramieniu i mruczy do ucha :)

Dziś w planach wizyta u Weta i zabezpieczenie jednego okna, jak kupie listewki to zabezpieczę kuchenne.
Zobaczymy jak mi pójdzie...

Siatkę kupiłam w Lidlu... mocna, mam nadzieję , że da radę...jak nie to zamówimy z zooplusa...

seja

Post » Czw lip 08, 2010 9:55 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

seja pisze:Jak będzie cat's best to dopiero poszaleją :)

Tiaaa... sądząc z tego, co się działo w moim domu, łomot będzie niewąski :mrgreen:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw lip 08, 2010 10:01 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

U mnie na balkonie stoi fajna solidna, drewniana rama wielkości drzwi, tylko cosik z zawiasami trzeba by wymyślić.
Obrazek

Blusik

Od: Czw lut 22, 2007 22:29

Post » Czw lip 08, 2010 10:46 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Asia, na 12:30 jadę pokazać Bubu u Agonis chetnym na adopcję, być może zajedziemy też do Ciebie później bo im mówiłam że pokaże kilka kociaków żeby mogli wybrać....chyba że się uprą i zakochają w Klusce-Bubu :roll: ale tak czy siak będę później u Ciebie - wet :!:
Tomek odstawiony na lotnisko 8) kilka dni spokoju 8)
Obrazek

Marea

Post » Czw lip 08, 2010 17:11 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Dziś całe 6cio osobowe przedszkole było na przeglądzie u weta (jakoś po Jumi się boimy o resztę :( )
Dr obmacał z każdej strony a nawet sprawdzał wzrok i słuch i orzekł że towarzycho wygląda na zdrowe, tylko Kala zagazowana z lekka, mamy nadzieję że po wczorajszym odrobaczeniu wkońcu jej przejdzie no i Asia ją jak i zresztą cała bandę przerzuca na Intestinala suchego...na jakiś czas...towarzycho zapakowałyśmy w 2 transportery...po 3 sztuki w każdym i nawet wycieczka się udała... bez dramatów i szaleństw się obyło :)
Iwanek zachwycił Panią wet :) odkleić się od niego nie mogła :) choć on był mniej szczęśliwy z powodu tych czułości :lol:
Obrazek

Marea

Post » Sob lip 10, 2010 10:51 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Gorąco!
Koty padły.
Spałam razem z nimi...w związku z czym obowiązkowa urynoterapia...wczoraj się zapomniały, tylko nastópkowały mi po prześcieradle...
Właśnie robię pranie...

W piątek przyjechał Feliway...zamiast działać tylko na koty, działa też na mnie...głowa mnie boli ...wczoraj myślałam , że nie wyrobię!
Dziś lepiej,tylko trochę mnie boli...
Koty ciut spokojniejsze się wydają, zwłaszcza Mućka, nasz największy strachulec...
Terrorysta Minia :D bez zmian, terroryzuje :D

Kuweta wypełniona nowym świeżym żwirkiem robi furrorę :D
Kociaste zadowolone, ja też mimo że muszę przebrać 60litrów żwiru 2-3x dziennie :D

Usiłowałam zabezpieczyć okna zakupioną siatką...
Tina stwierdziła , że mi pokaże co to za siatka i szybciutko ząbkami zieloną żyłkę porwała...
Także chyba jednak zakupię grubą siatkę z praktikera... tej raczej nie przegryzie, diablica :twisted: :twisted:

seja

Post » Sob lip 10, 2010 12:54 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

U Seji jest też cudna Czarna Mamba, roczna kotka...zwrot z adopcji (alergia). Piękne bursztynowe oczy, anielski charakter, miziasta, można nosić na rączkach, tulić całować, sama bym ją ukradła, gdybym tylko mogła :roll:
Zrobimy fajne foty i założymy jej wątek na miau....no mówię Wam...boska koteczka 8) i ten plus że już ułożona i nie będzie broić jak to kociaki :kotek:
Obrazek

Marea

Post » Sob lip 10, 2010 13:02 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Myślę , żeby założyć zbiorczy wątas :wink: ze zdjęciami całej 10tki :)

seja

Post » Sob lip 10, 2010 17:07 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Kociniec śnięty, gorąco!!
Zaraz muszę wyciągnąć kuraki, bo jutro rosołka gotujemy :)
W kuchni na parapecie śpi Mucia i Minia, w łazience na regale Kali, w pokoju na parapecie Mamba, Gaga w koszu, Ivo i Iguś na podłodze , Hoga w transporterku razem z Kalą...Tina...wybłagała wpuszczenie do drugiego pokoju :)

Poodkurzałam i umyłam podłogę.
Jest czysto...ale kociaki ładują baterie... i później na tych duracelach będą wariować za jakieś 2-3h...i już tak czysto nie będzie...

Marea wczoraj wieczorem u Nas była :) kociarstwo szalało :)
Marzena patrząc na bujające się na zasłonach kociaki , to na mnie , stwierdziła ,że dużo cierpliwości mam :ryk:

seja

Post » Sob lip 10, 2010 18:01 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Oh tak, Asia to oaza spokoju, jakby na jakiś psychotropach była :mrgreen: nic jej nie rusza :lol: mi oczy świdrowały dookoła głowy, filmu nie obejrzałam bo na wszytskich stronach świata kociaki przelatujące i po powierzchni podłogi i w powietrzu 8O fikołki, kuksańce, darcie futer...a Asia nic, film spokojnie oglądała....
Obrazek

Marea

Post » Sob lip 10, 2010 18:53 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Jak się krew nie leje to dobrze :D

Mnie to już nie rusza :)
Żałuję , że więcej zabawek nie mam :)

seja

Post » Sob lip 10, 2010 21:45 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

:mrgreen: toć masz dużooo zabawek :) conajmniej po 3 na głowę :) pozatym kulki papierowe i tak są the best :) sama widziałaś jak szaleli wczoraj wieczorkiem :lol:
Bubutek u mnie tez właśnie szaleje z kulka z papieru, nosi w zabkach i kula po pokoju, wpadając na moje koty i obrywając czasem po łbie :mrgreen:
Obrazek

Marea

[poprzednia][następna]