ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-help! -dt to życie - maluchy;Endo[*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 02, 2010 22:57 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- DT /DS na cito dla Gucia z białaczką!

skladka za marzec i bazarek poszly na konto klubu :)

AprilRain

Od: Czw lip 02, 2009 20:04

Post » Wto mar 02, 2010 23:13 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- DT /DS na cito dla Gucia z białaczką!

AnielkaG pisze:wyniki dobre, leukocyty lekko podwyższone 13 tys, reszta w normie, jutro będzie mój wet to jeszcze z nim pogadam, niedowładu teraz nie widać :?:
Leoś odsypia wizyty u wetów, wywalił się na środku dywanu

no to mam nadzieję ze będzie dobrze, trzymam kciuki :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ZAPRASZAM NA WYPRZEDAŻ U CYNAMONA I WANILII:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=134893&p=8123784#p8123784

cynamon i wanilia

Od: Sob maja 24, 2008 20:16

Post » Wto mar 02, 2010 23:53 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- DT /DS na cito dla Gucia z białaczką!

Chciałam zameldowac, ze przelałam na konto Weroniki F. pieniądze z mojego bazarku.
viewtopic.php?f=20&t=107814&start=45 Konfitury wystawione na tym bazarku były już raz wylicytowane przez Alessandre, która jednak konfitur tych nie odebrała i teraz za kare jak mnie odwiedzi, dostanie w nagrode kota :mrgreen:

Alessandra postanowiła więc , abym wystawiła konfitury raz jeszcze na dowolny cel, więc "celem" moim zostały ślepaczki :D
Wspaniała Taizu wylicytowała konfitury za 55 zł, ale wpłaciła na ślepaczki dużo więcej. Pieniądze przelałam, na konto, które wczoraj podała mi Alessandra.

To by było na tyle :ok: Pozdrawiam wszystkie ślepaczki i ich dzielne opiekunki, którą sama tez się stałam. Mój głuchy Boguś juz prawie nie widzi, bardzo się tym martwie i czekam na wyniki badań :cry:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Śro mar 03, 2010 7:29 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- DT /DS na cito dla Gucia z białaczką!

Aż cholerka przecież luty się skończył, musze wejść na konto i zrobić rozliczenie :oops:
Przez te drune sprawozdania, bilanse i rozwalony samochód całkiem jestem do tyłu ze wszystkim :twisted:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Śro mar 03, 2010 8:20 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- DT /DS na cito dla Gucia z białaczką!

Dom tymczasowy Marysi zadeklarował się, że nie będzie potrzebował wsparcia w tym miesiącu.
Najnowsze wieści na jej temat:
15pietro pisze:Dziś do piwnicy wróciła czarna kastratka. Gdy odbierałam ją z lecznicy okazało się, że dyżur ma dziewczyna, która ma na tymczasie Marysię i do tego była z nią w lecznicy :) Miałam więc okazję trzymać dosyć długo kicię na rękach, ugniatała mnie i mruczała. Powinnam dziś dostać jakieś fotki Marysi. Podobno nadal ma syndrom "kota karmicielki" czyli ucieka na widok człowieka a brana na ręce odpala motorek i mizia się jak głupia, wczoraj spala po raz pierwszy na łóżku. Jest kotem zupełnie bezproblemowym, cichym i spokojnym. Niestety nadal ma bardzo wysunięte trzecie powieki i oczy "wciągnięte" w głąb czaszki i moim zdaniem nadal jest za chuda. Poprosiłam jej opiekunkę aby oddała jej urobek do badania.
Obrazek

15pietro

Od: Śro kwi 23, 2008 20:51

Post » Śro mar 03, 2010 11:09 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- DT /DS na cito dla Gucia z białaczką!

Iweta pisze:Chciałam zameldowac, ze przelałam na konto Weroniki F. pieniądze z mojego bazarku.
Wspaniała Taizu wylicytowała konfitury za 55 zł, ale wpłaciła na ślepaczki dużo więcej. Pieniądze przelałam, na konto, które wczoraj podała mi Alessandra.

Pięniązki doszły i dziękujemy bardzo Taizu za nadwyżkę bazarkową :1luvu:
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko

AgaPap

Post » Śro mar 03, 2010 11:11 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- DT /DS na cito dla Gucia z białaczką!

A teraz ostateczne rozliczenie za luty:

NASZE AKTUALNE FINANSE:

Razem: składki + bazarki = 573,00 (28 luty 2010r.)
składki + bazarki + rezerwa = 680,49

1. ze składek - 348,00 zł

karolinas,
anita5,
alessandra
biedronkas
IKA6 (I,II)
delfin
bazyliszkowa
marcjannakape(II,III)
MagdaMagda
salps
AprilRain
puss
SylwiaD
Lutencja
AgaPap

2. z bazarków - 225,00 zł

Rezerwa - 107,49 zł

To trzeba teraz poaktualizować informację o potrzebujących futerkach za luty i zadecydować kto i ile otrzyma dofinansowania, a ile na rezerwę pójdzie.

AgaPap

Post » Śro mar 03, 2010 11:13 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- DT /DS na cito dla Gucia z białaczką!

Jeśli dt Marysi Piwniczanki rezygnuje ze wsparcia, to nasza lista wygląda tak:

Nasi kandydaci na luty:

1. Cynamon - dt cynamon i wanilia
Obrazek
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=106675

2. Gucio - info Filomen
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=108228

3. Leon - dt AnielkaG
Obrazek
/brak wątku/

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro mar 03, 2010 14:12 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- DT /DS na cito dla Gucia z białaczką!

AgaPap pisze:A teraz ostateczne rozliczenie za luty:

NASZE AKTUALNE FINANSE:

Razem: składki + bazarki = 573,00 (28 luty 2010r.)
składki + bazarki + rezerwa = 680,49

1. ze składek - 348,00 zł

jestem zagubiona bo nie było mnie "przez trochę".
chciałabym zauważyć, że nie ma mnie w składkach - prawdopodobnie zapomniałam... proszę w takim razie o uwzględnienie w ramach składki opłaty za wysyłki bazarkowych fantów (5x polecony priorytet, zawsze coś). pieniądze za przesyłkę były wpłacane razem z kasą za bazarek prosto na konto ślepaczkowe ale de facto ja pokrywałam wysyłkę z własnej kieszeni.

mam kilka orginalnych fantów na bazarki, wkrótce wystawię.
Obrazek

ksiezna_kluska

Od: Wto lut 03, 2009 17:04

Post » Śro mar 03, 2010 15:36 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- DT /DS na cito dla Gucia z białaczką!

Iweta pisze:Chciałam zameldowac, ze przelałam na konto Weroniki F. pieniądze z mojego bazarku.
viewtopic.php?f=20&t=107814&start=45 Konfitury wystawione na tym bazarku były już raz wylicytowane przez Alessandre, która jednak konfitur tych nie odebrała i teraz za kare jak mnie odwiedzi, dostanie w nagrode kota :mrgreen:

o...o :strach:
juz wiem :D w zamian , aby mi się bilans koci zgadzał, na dt zostawię u Ciebie Daniela i wkrótce już nie będzie z czego robic bazarku (spożycie: średnio 5 czekolad na dwa dni, o konfiturach nie wspomnę) :mrgreen:
ba, nie ma to, Iweta, jak dobry interes :ok:

Iweta, wpisuje Cię z Bogusiem do klubu, rozumiem,ze kotek jest na stałe?
czekamy na wyniki badań, daj nam znać,kiedy będzie diagnoza, dobrze? i prosimy o zdjęcia Bogusia, nie każdy wszak będize miał możnośc osobiście futerko pomacać :wink:
jeszcze raz serdeczne podziekowania za bazarek i hojna wpłatę taizu :1luvu:
Ostatnio edytowano Śro mar 03, 2010 16:07 przez alessandra, łącznie edytowano 1 raz

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro mar 03, 2010 15:42 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- DT /DS na cito dla Gucia z białaczką!

mamy trzech beneficjentów, Aga, jak wyglada podział środków, jaki procent idzie na rezerwę? masz konta opiekunów, czy zgłaszac na watkach?

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro mar 03, 2010 16:27 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- DT /DS na cito dla Gucia z białaczką!

alessandra pisze:
Iweta, wpisuje Cię z Bogusiem do klubu, rozumiem,ze kotek jest na stałe?
czekamy na wyniki badań, daj nam znać,kiedy będzie diagnoza, dobrze? i prosimy o zdjęcia Bogusia, nie każdy wszak będize miał możnośc osobiście futerko pomacać :wink:
jeszcze raz serdeczne podziekowania za bazarek i hojna wpłatę taizu :1luvu:

Dziekuje Olu, mam jednak nadzieje, ze wszystko wróci do normy :roll: Bogus to mój stały kot, jest u mnie prawie trzy lata. Od poczatku był głuchy i w ogóle jest "troche inny" niz reszta kotów, ale zamiast wszystko pisac jeszcze raz, wkleje link do mojego wątku, od tego miejsca, zaczyna sie opis choroby Bogdanka. viewtopic.php?f=1&t=69645&start=975

Dziękuje bardzo za zainteresowanie moim Bodziem :1luvu:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Śro mar 03, 2010 17:17 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- DT /DS na cito dla Gucia z białaczką!

Chciałam pochwalić się wiadomością, że do swojego domu w niedzielę pojechał Artur :lol: Bardzo się ciesze, bo domek aż w Poznaniu ale sprawdzony i doświadczony.

Artur był u mnie w DT, natomiast Pelagia dalej szuka i jest w DT u Ptoka :) Na pierwszej stronie jest odwrotnie podane 8)
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Śro mar 03, 2010 20:08 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- DT /DS na cito dla Gucia z białaczką!

Przedstawiam najnowsze fotki Marysi :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

wcześniej było tak:
Obrazek Obrazek
Obrazek

15pietro

Od: Śro kwi 23, 2008 20:51

Post » Śro mar 03, 2010 23:20 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI- DT /DS na cito dla Gucia z białaczką!

Witam
Od dawna obserwuję wasz wątek i jestem pełna podziwu.
Jestem ze Szczecina i w chwili obecnej sama mam pod opieką kocurka specjalnej troski.
Czy jakiś maluch do czterech czy pięciu miesięcy potrzebuje dt?
Pozdrawiam

Pixia

Od: Wto paź 27, 2009 15:22

[poprzednia][następna]