Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AnielkaG pisze:wyniki dobre, leukocyty lekko podwyższone 13 tys, reszta w normie, jutro będzie mój wet to jeszcze z nim pogadam, niedowładu teraz nie widać![]()
Leoś odsypia wizyty u wetów, wywalił się na środku dywanu
15pietro pisze:Dziś do piwnicy wróciła czarna kastratka. Gdy odbierałam ją z lecznicy okazało się, że dyżur ma dziewczyna, która ma na tymczasie Marysię i do tego była z nią w lecznicyMiałam więc okazję trzymać dosyć długo kicię na rękach, ugniatała mnie i mruczała. Powinnam dziś dostać jakieś fotki Marysi. Podobno nadal ma syndrom "kota karmicielki" czyli ucieka na widok człowieka a brana na ręce odpala motorek i mizia się jak głupia, wczoraj spala po raz pierwszy na łóżku. Jest kotem zupełnie bezproblemowym, cichym i spokojnym. Niestety nadal ma bardzo wysunięte trzecie powieki i oczy "wciągnięte" w głąb czaszki i moim zdaniem nadal jest za chuda. Poprosiłam jej opiekunkę aby oddała jej urobek do badania.
Iweta pisze:Chciałam zameldowac, ze przelałam na konto Weroniki F. pieniądze z mojego bazarku.
Wspaniała Taizu wylicytowała konfitury za 55 zł, ale wpłaciła na ślepaczki dużo więcej. Pieniądze przelałam, na konto, które wczoraj podała mi Alessandra.
AgaPap pisze:A teraz ostateczne rozliczenie za luty:
NASZE AKTUALNE FINANSE:
Razem: składki + bazarki = 573,00 (28 luty 2010r.)
składki + bazarki + rezerwa = 680,49
1. ze składek - 348,00 zł
Iweta pisze:Chciałam zameldowac, ze przelałam na konto Weroniki F. pieniądze z mojego bazarku.
viewtopic.php?f=20&t=107814&start=45 Konfitury wystawione na tym bazarku były już raz wylicytowane przez Alessandre, która jednak konfitur tych nie odebrała i teraz za kare jak mnie odwiedzi, dostanie w nagrode kota![]()
alessandra pisze:
Iweta, wpisuje Cię z Bogusiem do klubu, rozumiem,ze kotek jest na stałe?
czekamy na wyniki badań, daj nam znać,kiedy będzie diagnoza, dobrze? i prosimy o zdjęcia Bogusia, nie każdy wszak będize miał możnośc osobiście futerko pomacać![]()
jeszcze raz serdeczne podziekowania za bazarek i hojna wpłatę taizu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot], puszatek i 1338 gości