Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dune pisze:Noooo domysłam sie....jesteś niesamowicie bohaterska i podziwiam Cię przeokropnie
Anna Rylska pisze:Pancio jest cudny![]()
pamiętam jak dziś jak karmiłam go butelką- wyglądał wtedy jak pełzająca szara myszka,
był najmniejszy ze wszystkich, "mały niedorozwojek"
bałam się, ze nie przeżyje, że sobie nie dam rady z nim - a tu proszę taka niespodzianka
dune pisze:Anna Rylska pisze:Pancio jest cudny![]()
pamiętam jak dziś jak karmiłam go butelką- wyglądał wtedy jak pełzająca szara myszka,
był najmniejszy ze wszystkich, "mały niedorozwojek"
bałam się, ze nie przeżyje, że sobie nie dam rady z nim - a tu proszę taka niespodzianka
A teraz patrzy na świat takimi samymi oczami jak Ty patrzyłas na niego znad butelki...
Dobrymi i kochajacymi...Byłas Aniu jego pierwszą mamą...od Ciebie sie nauczył miec takie oczęta jak Hania napisała
dune pisze:Dzizas...a co on za czystki robi....nie jestes pierwsza....przyczaję sie...moze mnie nie ruszy
Ps A widzisz jak dobzre ze miałas w zapasie
vega36 pisze:dune pisze:Dzizas...a co on za czystki robi....nie jestes pierwsza....przyczaję sie...moze mnie nie ruszy
Ps A widzisz jak dobzre ze miałas w zapasie
Dzięki Tobie miałam ten zapas. Jesteś kochana
Ja-Ba pisze:Aniu, przepraszam że zaspamuję...![]()
Mikitka to ogromny ból mojego serca. Musze jej pomóc wrócic do domu.
"reklamuję" się gdzie tylko się da...
Potrzebujemy pomocy osób z Warszawy, najlepiej Woli-Bemowo-Jelonki czyli blisko miejsca akcji.
Tutaj jest wątek Mikitki
viewtopic.php?f=1&t=103928
NITKA/KARINKA pisze:Ruszyło głosowanie na kandydata popieranego w KrakVecie
viewtopic.php?f=1&t=104261&start=30
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 106 gości