im wiecej tym lepiej
zaczynam się denerwować
Moderator: Estraven
Anna Rylska pisze:Powiedział też, że duże spustosznie w jej ograniżmie napewno zrobiły lamblie, leki i 2 narkozy - musimy wzmocnić Tosieńke jakąś pastą witaminowa i może tym beta glukanem czy scanomune?![]()
Renek:
Musisz dawać cały czas, nawet 3 miesiące Intenstinal. Zrób jej kilkudniową przerwę w podawaniu siemienia albo rozcieńczaj go 1 do 2. Lakcid zmniejsz do co drugi dzień. Niech zacznie trawić bardziej samodzielnie.
Ona ma najprawdopodobnie zanik kosmków jelitowych i stąd te gazy.
Nie podawaj jej żadnej innej karmy, tylko Intenstinal i obojetne jakiego producenta
R.
Marcelibu:
Te włoski, o których mówił wet - to pewnie kosmki w jelitach. Tak, Aniu, wszystko się zgadza z tym, co powiedział (teraz mnie oświeciło , że kiedyę opowiadała mi o tym zaprzyjaźniona wetka).
to z radości że oczko coraz lepiej, już tylko jedne kropelki
a to za brzusio mojej ulubienicy ślicznej
DowgarHill pisze:Renek:
Musisz dawać cały czas, nawet 3 miesiące Intenstinal. Zrób jej kilkudniową przerwę w podawaniu siemienia albo rozcieńczaj go 1 do 2. Lakcid zmniejsz do co drugi dzień. Niech zacznie trawić bardziej samodzielnie.
Ona ma najprawdopodobnie zanik kosmków jelitowych i stąd te gazy.
Nie podawaj jej żadnej innej karmy, tylko Intenstinal i obojetne jakiego producenta
R.
To moja wczorajsza wypowiedź.Marcelibu:
Te włoski, o których mówił wet - to pewnie kosmki w jelitach. Tak, Aniu, wszystko się zgadza z tym, co powiedział (teraz mnie oświeciło , że kiedyę opowiadała mi o tym zaprzyjaźniona wetka).
Cieszę się że moja diagnozę potwierdził wet. Czasami wystarczy długoletnie doświadczenie, aby postawic prawidłową diagnozę.
No teraz Aniu juz bedzie z górki. Wiemy jak to leczyć i ...tylko cierpliwość i spokój są potrzebne.
Powodzenia Aniu i ...
zdrowiej kiciuniu.
R.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Wojtek i 69 gości