Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:a może ją zjadł bo mu się już kurczaki znudziły i dlatego nie otwiera?
terenia1 pisze:Kasiu wpiszę Cię w niedzielę na wieczór jak nie będzie rannego dyzuru można zrobić jeden w środku dnia jak Ci będzie wygodniej![]()
Grafik dyżurów na tydzień od 29.04.2013r. do 06.05.2013 r.
29.04. pon. rano Kasia wiecz. Teresa
30.04. wtorek rano brak wiecz. Teresa
01.05. środa rano brak wiecz. brak
02.05. czwartek rano brak wiecz. brak
03.05. piątek rano brak wiecz. brak
04.05.sobota rano brak wiecz. Kasia
06.05 niedziela rano brak wiecz. Kasia
fruciu pisze:dzień dobry, nie wiem czy można dołączyć...
jestem Agata i u mnie jest Leo i Tajga
po tygodniu pobytu u nas można coś więcej o kotkach powiedzieć, Leon bezproblemowy dostojny kot, żarłok nie z tej ziemi, towarzyski itp. złego słowa nie można powiedzieć, oprócz tego że wyjada pozostałym posiłkiTajdze chyba trzeba dać więcej czasu śpi pochowana po kątach, całe szczęście że zaczęła sama jeść, ale trzeba jej najpierw miskę podstawić pod sam pyszczek żeby załapała o co chodzi, przemyka po domu po nocy i nawet wszczęła 2 bójki z moimi kotami, ale moje jak na chłopków przystało odpuścili i uciekli
za 2 tyg kontrolna morfologia zobaczymy co będzie, zdarzyło jej się też siknąć tu i ówdzie ale narazie testuje inny żwir i zobaczymy co będzie, daje się głaskać i nawet sama się nastawia do miziania, o ile wczołgam się do niej pod łóżko i tak sobie tam leżymy
![]()
chciałam załączyć zdjęcia ale nie umiem
mir.ka pisze:terenia1 pisze:Kasiu wpiszę Cię w niedzielę na wieczór jak nie będzie rannego dyzuru można zrobić jeden w środku dnia jak Ci będzie wygodniej![]()
Grafik dyżurów na tydzień od 29.04.2013r. do 06.05.2013 r.
29.04. pon. rano Kasia wiecz. Teresa
30.04. wtorek rano brak wiecz. Teresa
01.05. środa rano brak wiecz. brak
02.05. czwartek rano brak wiecz. brak
03.05. piątek rano brak wiecz. brak
04.05.sobota rano brak wiecz. Kasia
06.05 niedziela rano brak wiecz. Kasia
ten grafik to aktualny? czy ktoś jeszcze się wpisywał?
jeśli wolne , to proszę wtorek rano
The Szops pisze: i nie powiem głośno ile koleżanka miała na liczniku![]()
![]()
Majorka pisze:Ziutek siedzi pod kanapą, pozdrowienia przekazałam, ale nie wyszedłJest spokój, musi chłopak ochłonąć. Jestem też w kontakcie z jego opiekunką na DT, więc mam i z tej strony wsparcie.
Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc.
The Szops pisze: myślę że jej pra prababaka była rosyjska niebieska, ale popełniła mezalians z jakimś pięknym brunetem![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 83 gości