Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:http://www.doadopcji.pl/ogloszenie/126520/Japet-Deimos-Io-i-Rea---kosmiczne-kociaki-szukaja-domow/
na najważniejszych portalach już są, dorzucę potem resztę.
martka pisze:Proszę zlitujcie się nad tym malcem z megaaa biegunką i nad tą kotunią z kontuzją tylnej łapusi
Gibutkowa pisze:Dobra, to myślę że mogę napisać wstępnie że kocio będzie miał DT, trza mu tylko testy zrobić. Jak wszystko pójdzie dobrze to we wtorek już pojedzie. Zbieramy na bilet dla kocurka, Jimmy zaoferował 50złwięc brakuje jeszcze 30zł. Kto się dorzuci?
![]()
Szczegóły podam w poniedziałek jak już wszystko będzie dopięte i poustalane, na razie trwa tzw. gorąca linia i ogarnianie logistyki.
Gibutkowa pisze:JJW też zaoferowali się z dorzuceniem, chyba już mamy pełną kwotę (zapytam Marty).
JaEwka pisze:ciężko powiedzieć jak on w klatce siedzi. Można wspomnieć ze na poczatek pieluszki trzeba będzie używać - z tego co TOZ z Wyszkowa napisałał na naszym FB to też mają kotka z urazem kręgosłupa i zaczął chodzić więc jest duża szansa, że ten też zacznie - zwłaszcza że rdzenia nie ma uszkodzonego.
Edit: Spytamy się Agnieszki jak wygląda opieka nad kotem pieluchowym dokładnie. Ale z tego co wiem to po prostu zmiana pieluszki mycie pupy i chyba stosowanie sudocremu - czyli jak u dzieciżadna filozofia
Gibutkowa pisze:JJW też zaoferowali się z dorzuceniem, chyba już mamy pełną kwotę (zapytam Marty).
JJW - wiem że było zapytanie do Was o kotki. Ja myślę (i tak napisałam w ogłoszeniu), że maluchy powinny iść w parach lub na dokocenie - chyba że ewidentnie widzicie że jakiś kociak woli ludzi i stroni od kotów. Kociaki są w stadzie będą tęsknić jeśli są przywiązane do kocich towarzyszy więc jeśli ewidentnie któryś nie jest samotnikiem to lepiej wydawać w dwójkę lub do towarzystwa dla innego kota.
Spróbujcie namówić Panią na dwójkę jeśli się Wam spodoba - jest mnóstwo argumentów
jjw666 pisze:Czy ktoś wie, jak się ma mała koteczka z chorą łapeczką i malec z rozwolnieniem,o których pisała Martka?
jjw666 pisze:Pani Gibutkowej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 241 gości