Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 11, 2010 14:20 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

A u mnie chłopcy pokochali ... spryskiwacz :strach: Moczę je regularnie, zwłaszcza Gutka, on ma najtrudniej (bo kudłaty bardzo) a jednocześnie najwięcej energii. Nie rozumie, że Starsi Panowie mogą tylko leżeć kołami do góry. Jak to? Nie gonimy się? Nie skaczemy na siebie zza rogu? Nuuudaaa...

Ja płynę, dodatkowo mam gruźliczy kaszel i gorączkę :( Nie lubię słońca?

Dorota... jeśli jeszcze raz przeczytam, że masz wyrzuty, bo za mało zrobiłaś dla jakichkolwiek ogonków to obiecuję - przypłynę na Świerszcza, skopię Ci co trzeba a dodatkowo zeżrę cały "majonez"!

Robisz ile możesz kochana, czasami mam wrażenie,że duuużo więcej. Gdyby zwierzaki mogły mówić... Same laurki moja droga, same laurki!
Mam nadzieję, że masz klimatyzację w pracy. Uważaj na siebie dziewczynko :)
Obrazek Obrazek

MalgosiaD

Od: Pt sty 11, 2008 18:08

Post » Pt cze 11, 2010 15:06 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

dorcia44 pisze:
w nocy nie da rady spać ,jest tak duszno ,zimą trudno ogrzać .latem nie można wytrzymać z duchoty

Dorcia, ja mam pomysł :lol: Mam taki sam problem ze spaniem w upał, mieszkam na poddaszu i tu jest tak duszno, że mogę lewitować w tym gęstym powietrzu :x I mam swój patent na spanie w tej atmosferze :mrgreen: Przed pójściem do łóżka moczę ręcznik (oczywiście w wodzie :twisted: ), kładę się normalnie do łóżka, tylko zamiast przykryć się jakąś kołdrą to przykrywam tym ręcznikiem :mrgreen: No i jest cudownie chłodno :D Oczywiście ręcznik moczę nie tak żeby płynęła woda po łóżku tylko żeby był wilgotny. Nawet nie musi być jakiś wielki ręcznik, mi wystarcza że przykryję nogi, może brzuch jak się zwinę :wink: Polecam :ok:
Asminka, Perełka[*], Nuna[*], Zula[*], Lila
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

moniex

Od: Pt cze 15, 2007 19:52

Post » Sob cze 12, 2010 7:40 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

Witam z rana.
zmęczona jak diabli ,a przecież po nocy człek powinien wstać rześki jak skowronek :twisted:

moniex pisze:
dorcia44 pisze:
w nocy nie da rady spać ,jest tak duszno ,zimą trudno ogrzać .latem nie można wytrzymać z duchoty

Dorcia, ja mam pomysł :lol: Mam taki sam problem ze spaniem w upał, mieszkam na poddaszu i tu jest tak duszno, że mogę lewitować w tym gęstym powietrzu :x I mam swój patent na spanie w tej atmosferze :mrgreen: Przed pójściem do łóżka moczę ręcznik (oczywiście w wodzie :twisted: ), kładę się normalnie do łóżka, tylko zamiast przykryć się jakąś kołdrą to przykrywam tym ręcznikiem :mrgreen: No i jest cudownie chłodno :D Oczywiście ręcznik moczę nie tak żeby płynęła woda po łóżku tylko żeby był wilgotny. Nawet nie musi być jakiś wielki ręcznik, mi wystarcza że przykryję nogi, może brzuch jak się zwinę :wink: Polecam :ok:

moniex niezły pomysł :wink: po kąpieli nawet się nie wycieram .
a nie tak dawno i ja mieszkałam na poddaszu,to było straszne ,latem brakowało skali na termometrze a zimą :?

upał doskwiera nie tylko mi ,na mieście karetki kursowały jak oszalałe ,dziś od rana też słyszę jęk syren.
ja staram się nigdzie nie wychodzić ,ale niestety nie zawsze tak można.

najprzyjemniej jest o świcie.

Koty w nocy szaleją ,a nad ranem była walka Mocca przylała Kropulcowi ale z jakim krzykiem :strach:

Musze postrzyc towarzystwo ,zawsze będzie im lżej.

Margolcia mało obecna ,zakręcona ,przewracająca się nad łapakami traci kontrole ,wpada na przedmioty ,ale nie cierpi więc mam czas dojrzeć do tej myśli ,do tej ostatniej :cry: :cry:

dziś pojadę z Izą na działki ,wezmę aparat ,transporter na wszelki wypadek i już się denerwuje.

miłego łikendowego.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob cze 12, 2010 11:36 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

Kupiliśmy 80 puszeczek(whiskas i animonda) dla kociąt i żwirek .
Dziś jeszcze zostanie to wszystko zawiezione do Azylu ,dla maluszków .
Nie uspokoiło to mojego sumienia :oops: :cry: ,ale ciesze się że chociaż tyle mogłyśmy.
Kaja888 jeszcze raz ogromne dzięki :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob cze 12, 2010 11:54 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

Obrazek

Theodora

Od: Pon kwi 30, 2007 10:49

Post » Sob cze 12, 2010 13:28 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

dziękuje ,się wzruszyłam okropnie :oops: dziękuje ci za pamięć ,tak wielką sprawiłaś mi radość :1luvu:
sama zapomniałam ,już nikt nie pamięta
no i se popłakałam :oops:
49 lat ,ale ze mnie stary piernik :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob cze 12, 2010 13:30 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

Dorotko - bądź zdrowa, szczęśliwa, pomyślność niech Ciebie nie opuszcza. I Dobrzy Ludzie i dobre myśli, Kochana!!!!!!!!!!!
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob cze 12, 2010 13:31 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

dorcia44 pisze:dziękuje ,się wzruszyłam okropnie :oops: dziękuje ci za pamięć ,tak wielką sprawiłaś mi radość :1luvu:

Ja trzy dni temu 44... :twisted:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Sob cze 12, 2010 13:34 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

Monia dzięki :D

Marcelibu pisze:
dorcia44 pisze:dziękuje ,się wzruszyłam okropnie :oops: dziękuje ci za pamięć ,tak wielką sprawiłaś mi radość :1luvu:

ale z ciebie młody piernik :smokin:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob cze 12, 2010 14:19 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

wiecie ,Grzegorz też nie raz zapominał ,ale wtedy mogłam być dla niego okrutna i wredna ,pastwiłam się z lubością ,a on się kajał ...a teraz tylko wspomnienia :cry:

okropnie boli to cofanie się wstecz.
Obrazek

dorcia44

Post » Sob cze 12, 2010 14:29 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

:birthday:

i żeby Ci wyrosły same czterolistne koniczynki
i spełniły się wszystkie życzenia

cyferki nie maja znaczenia, ja mam wrażenie ze mam 15 lat, a to było 20 lat temu :wink:

gośka i zwierzyniec :)

Od: Sob cze 28, 2008 19:57

Post » Sob cze 12, 2010 14:57 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

dorcia44 pisze:Monia dzięki :D

Marcelibu pisze:

ale z ciebie młody piernik :smokin:

Sama jesteś piernik :smokin:
Dziś pani dr ginekolog dała mi całą masę skierowań na badania z tym zagadnieniem związane. I dała jeszcze na badanie gęstości kości :idea: . Zapytałam, czy takie próchno już jestem? :mrgreen:

Marcelibu

Post » Sob cze 12, 2010 14:58 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

MalgosiaD pisze: a dodatkowo zeżrę cały "majonez"!

y-y... już zeżarty :mrgreen: . Dobry był.

Marcelibu

Post » Sob cze 12, 2010 16:24 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

Wszystkiego najlepszego Dorotko :1luvu:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Sob cze 12, 2010 16:42 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już RokCUDNA DŁUGOWŁOSA SZUKA DS.

gośka i zwierzyniec :) pisze::birthday:

i żeby Ci wyrosły same czterolistne koniczynki
i spełniły się wszystkie życzenia

cyferki nie maja znaczenia, ja mam wrażenie ze mam 15 lat, a to było 20 lat temu :wink:

DZIĘKUJE :D

MONIA .................
KLUB PIERNIKÓW 8) :mrgreen:

CZEKAM NA IZE ,GALOTY MAM PEŁNE ,APARAT BIORĘ MOŻE UDA MI SIĘ ZROBIĆ ZDJĘCIA .

ZŁAPAŁAM GOŁYMI RĘCAMI AGRESORA :twisted: CO NAWIEDZA MOJE PODWÓRKO I ZNĘCAŁ SIĘ NAD SREBERKIEM ,BURASIE TEŻ LEJE ,CHCIAŁ MNIE ZJEŚĆ ,NIE WIEM SKĄD WE MNIE TYLE ODWAGI :strach: :spin2:

MAJONEZU JESZCZE TROSZKE ZOSTAŁO :wink:

Wielbłądzio pisze:Wszystkiego najlepszego Dorotko :1luvu:

DZIĘKUJE :D

JAK JA WAS :1luvu:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]