EKSMITKI Z WILCZAKA-szukamy DS,cz.II - PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 03, 2010 14:32 Re: EKSMITKI Z WILCZAKA-szukamy DS,cz.II;DZISIAJ ZAMYKAMY

Ja dołożyłam do pomocy kotom z Wilczaka bardzo małą mini-cegiełkę.
Chciałabym jednak powiedzieć, że bardzo się cieszę, że poznałam osoby, które im pomagały,
że my - pyry z Wielkopolski (wbrew pozorom) też umiemy się jednoczyć i pracować razem za friko,
za świadomość, że ratujemy czyjeś życie i dajemy szansę na nowe.

Dla kotów z Wilczaka :1luvu:

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Śro mar 03, 2010 17:27 Re: EKSMITKI Z WILCZAKA-szukamy DS,cz.II;DZISIAJ ZAMYKAMY

A ja chciałabym Wam podziękować za to, że dzięki Wam mam w domu najlepszego pod słońcem przyjaciela, Mikitę. I w jego imieniu również dziękuję za danie szansy na lepsze życie. Jesteście wspaniałe w tym, co robicie.

Jaga82

Od: Wto lip 21, 2009 21:43

Post » Śro mar 03, 2010 18:44 Re: EKSMITKI Z WILCZAKA-szukamy DS,cz.II;DZISIAJ ZAMYKAMY

aga9955 pisze:sie troche poryczalam.

aoi neko pisze:I mi też łezki pociekły :roll:

Jak to baby, normalnie słów brak :P
Toż się powinny cieszyć ze historia ma swój szczęsliwy finał,ale nie ...
świeci słońce ryk,pada deszcz ryk :ryk:
a potem nie dziwota ze w niektórych regionach kraju są podtopienia :wink:
Ech dziewczyny, co ja mogę powiedzieć.
Razem się cieszyłyśmy,razem wkurzałyśmy ( czasami nawzajem ) ,razem smuciłyśmy.
Ale nawet w najlepszym małżeństwie są swary.
Różne charaktery,temperamenty,poglądy ale cel jeden.
Czasami było ciężko bo pod górkę ale potem z górki już było fajnie.
Szkoda tylko że dla niektórych kociaków pomoc przyszła za późno,nie wasza to jednak wina.
Te którym się udało nigdy nawet nie śniły ze trafią na prawdziwe kochające domy gdzie będą mogły godnie żyć,gdzie będą kochane i rozpieszczane.

Coby tu jeszcze.Moje podsumowanie jest takie: poznałam Etkę która śmiało mogłaby służyć za automatyczną sekretarkę tak potrafi nadawać przez telefon - 24h
Ognistą zabers która mogłaby pracować w rachunkowości,pyskatą agę 9955 żonglującą pałeczkami ( zakochałam się w jej suchi ) , aoi neko smukłą miotełkę w okularkach,jerzykowkę która miotełki w ogóle nie przypomina ale dziewczyna z sercem na dłoni,Honię którą znałam juz wczesniej ( nota bene moja była już sąsiadka).Uliczne koty na jej widok nie wiadomo czemu jeżą się i uciekają w niewiadomym kierunku :wink:
Poznałam także co ciekawe siebie.
dziewczyny z fundacji Koci Pazur
panią Wandę prowadzącą przytulisko w Przyborówku
u niej w tym najbardziej potrzebnym momencie znalazło schronienie częsć eksmitkowych kotów.
panią Basię która takze przygarnęla bez chwili zastanowienia eksmitki.

Można by tak wymieniać i wymieniać.

Jedyną pretensję jaką mam kieruję do Oli.
Nie mogłaś poczekać do niedzieli z zakończeniem wątku ?
Można by wtedy zaśpiewać :
"To ostatnia niedziela ... "
A tak co, czy ktoś zna piosenkę o środzie ? :P
Ech ty babo niekumata :wink:
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Śro mar 03, 2010 21:06 Re: EKSMITKI Z WILCZAKA-szukamy DS,cz.II;DZISIAJ ZAMYKAMY

w imieniu Fundacji dla Zwierząt Koci Pazur dziękuję za współpracę
jak zwylke przy "wielkich sparawach", były chwile sporów, chwile uniesień, troszkę nocnych "rozmów Polaków" :lol:
ciesze się, że mogliśmy tez naszą skromna cegiełkę "podać" w budowaniu lepszego jutra kociaków z Wilczaka :D
Obrazek

Ania Z

Od: Śro lip 07, 2004 10:34

Post » Śro mar 03, 2010 21:19 Re: EKSMITKI Z WILCZAKA-szukamy DS,cz.II;DZISIAJ ZAMYKAMY

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Muszę założyć wąta, bo gdzie ja teraz będę pisać, że Balbinka przyszła sama do kuchni i pętała mi się pod nogami, jak szykowałam kotom miseczki, albo że Ptysiowi paskudną tabletkę udało się podać za 10 podejściem?

filo

Od: Śro lip 08, 2009 13:53

Post » Śro mar 03, 2010 21:31 Re: EKSMITKI Z WILCZAKA-szukamy DS,cz.II;DZISIAJ ZAMYKAMY

Nie rycz, tylko zakładaj.Wpiszemy tu, żeby miłośnicy mieli gdzie się przenieść. :mrgreen:

P.S. "10" to w numerologii tzw. liczba idealna (совершенное число), czyli ... jest dobrze. Nasi górą. :ok: (no Ptysiek to już na pewno - taki z niego Zorro)
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Śro mar 03, 2010 21:48 Re: EKSMITKI Z WILCZAKA-szukamy DS,cz.II;DZISIAJ ZAMYKAMY

zabers pisze:Nie rycz, tylko zakładaj.Wpiszemy tu, żeby miłośnicy mieli gdzie się przenieść. :mrgreen:

założyłam:
viewtopic.php?f=1&t=108502

filo

Od: Śro lip 08, 2009 13:53

Post » Czw mar 04, 2010 8:24 Re: EKSMITKI Z WILCZAKA-szukamy DS,cz.II

Dziękujemy wszystkim. :P
Dla miłośników eksmitków - wątek

ex-exmitki i inni
viewtopic.php?f=1&t=108502
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

[poprzednia]