CoolCaty+FFA+40 kotów - KONIEC :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 11, 2010 18:23 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc-noworoczna dostawa s.34

Macie coś CAŁEGO rudego do adopcji? Nie zapeszam ;)
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Pon sty 11, 2010 20:56 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc-noworoczna dostawa s.34

A jak Piesiu?
Ma już imię?
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Pon sty 11, 2010 21:07 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc-noworoczna dostawa s.34

Malutka Matylda w nowym domku :D

Obrazek

wiedźma_65

Od: Śro lis 08, 2006 22:38

Post » Pon sty 11, 2010 21:16 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc-noworoczna dostawa s.34

no biedny, bezdomny kotek ze stodoły :)

a w którym miejscu malutki :?: :wink:
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Pon sty 11, 2010 21:19 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc-noworoczna dostawa s.34

wiedźma_65 pisze:Malutka Matylda w nowym domku :D

Obrazek

Ale super! Wklejajcie fotki w nowych domkach, bo ja je potem drukuję i są zawożone do pani Albiny, która je wszystkie chowa i segreguje. Bardzo ją cieszą te zdjęcia.

Duszek686 pisze:A jak Piesiu?
Ma już imię?

Piesio bardzo dobrze. Wiecie, że on się załatwia tylko na dworze 8O W domu jak chce się załatwić, to piszczy i się kręci. Wynoszę go na dwór, a on kulturalnie zasuwa w zaspę i robi co trzeba. Nie ma to jednak jak wiejski wychów :mrgreen: Imię mi żadne nie pasuje do niego. Nie potrafię nic sensownego wymyśleć

kinia098 pisze:Macie coś CAŁEGO rudego do adopcji? Nie zapeszam ;)

W tej chwili nie - zapraszam do wątku w piatek wieczorem. Będzie nowa "dostawa" ;)

Cameo pisze:CoolCaty, to która kotka mogłaby do mnie przyjechać, bo chyba się pogubiłam :oops:

Jeśli nie musi byc rudasek, to mamy jeszcze biało czarną kotusię, około roczną, wyłysiałą. Jutro będzie sterylizowana. dostała odpchlenie, bo pchły śmigały po niej na maxa, dostal szczepionkę na grzyba i lek na świerzbowca. Charakter ma cudowny i do ludzi i do kotów i do psów. Druga opcja to nasza lecznicowa szylkretka. Około 2-letnia kotusia, bardzo utuczona. Zdrowa, wysterylizowana, zaszczepiona, odrobaczona, ma dobre wyniki krwi, kuwetkowa. Uwielbia głaskanie, ale na początku jest ostrożna i może być płochliwa. Na grzbiecie ma wygoloną sierśc, bo miała tam dredy. Opcja trzecia, to jakiś koteczek z tych, które przyjadą w piątek. No i oczywiście możesz tez "dostać" szczeniora :mrgreen:

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Pon sty 11, 2010 21:43 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc-noworoczna dostawa s.34

Cameo, bierz szczeniora. :lol:
Iskierka będzie miała towarzystwo z merdającym ogonkiem. :D
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon sty 11, 2010 22:12 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc-noworoczna dostawa s.34

Biało bura koteczka jest przekochana. I tak naprawdę - ona bardzo potrzebuje domu. Szkoda, żeby wracała do stodoły tylko dlatego, że nie jest ruda...
Z tym "zagłębiem" rudzielców też bym nie przesadzała - większość z nich jest już w Łodzi i okolicach :wink:
Niestety ostatnio psy sąsiada pani Albiny zagryzły jedną rudą koteczkę... :(

Co do piesia - może tak rozpisać konkurs na imię :?:
I poprosimy o jakieś zdjęcia delikwenta. Tylko może bardziej "przyzwoite" niż to na 34 stronie..
W końcu dzieci też to oglądają czasem...
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Pon sty 11, 2010 22:55 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc-noworoczna dostawa s.34

Ja dostała zdjęcia tej rudej koteczki "z pierwszego rzutu", Ania wie o która chodzi, ale są tak beznadziejnej jakości że nawet nie przesyłałam, jak by telefonem robione :roll:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto sty 12, 2010 8:12 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc-noworoczna dostawa s.34

CoolCaty pisze:
Ma już imię?

Piesio bardzo dobrze. Wiecie, że on się załatwia tylko na dworze 8O W domu jak chce się załatwić, to piszczy i się kręci. Wynoszę go na dwór, a on kulturalnie zasuwa w zaspę i robi co trzeba. Nie ma to jednak jak wiejski wychów :mrgreen:

Bossski :love:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto sty 12, 2010 8:16 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc-noworoczna dostawa s.34

Duszek686 pisze:I poprosimy o jakieś zdjęcia delikwenta. Tylko może bardziej "przyzwoite" niż to na 34 stronie..
W końcu dzieci też to oglądają czasem...

Aż się wróciłam i popatrzyłam na te zdjęcia.
Co tam jest "nieprzyzwoitego" ? 8O

EDIT: to o tego siusiaczka chodziło??? :ryk:
A ja szukałam Bóg wie czego, hmmmm :oops:

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Wto sty 12, 2010 13:09 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc-noworoczna dostawa s.34

To ja jeszcze wrzucę dwa nieco ładniejsze zdjęcia Matyldy:

Obrazek

Obrazek

Diablątko :-] Dzisiaj pół nocy szalała za myszką, przewróciła mi głośnik przy komputerze, a potem przyszła pomruczeć (a raczej: pogruchać prukająco ;-) ).

Astarael

Od: Pt sie 14, 2009 8:27

Post » Wto sty 12, 2010 13:15 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc-noworoczna dostawa s.34

śliczności :1luvu:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto sty 12, 2010 17:50 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc-noworoczna dostawa s.34

zajefajne te kociaki :ok: :1luvu:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Wto sty 12, 2010 20:16 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc-noworoczna dostawa s.34

Georg-inia pisze:
CoolCaty pisze:
Ma już imię?

Piesio bardzo dobrze. Wiecie, że on się załatwia tylko na dworze 8O W domu jak chce się załatwić, to piszczy i się kręci. Wynoszę go na dwór, a on kulturalnie zasuwa w zaspę i robi co trzeba. Nie ma to jednak jak wiejski wychów :mrgreen:

Bossski :love:

Ale najlepiej jakby był kuwetkowy :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto sty 12, 2010 23:03 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc-noworoczna dostawa s.34

Matyldzia prezentuje sie prześlicznie :1luvu:
Dzisiaj została wysterylizowana biało czarna kotusia. Była we wczesnej ciąży :strach: Zabieg zniosła dobrze, szybko się wybudzila i od razu chciała na rączki. Porządnie ją wykąpałam i odmoczyłam chorą skórę. Nasmarowałam zmiany skórne - powinna się teraz laleńka szybciej goić. Wiem, że o tym pisałam, ale ona ma cudowny charakter - jest taka kochaniutka.
Mały piesek zwany Batmanem wariuje jak opętany. Jeździ ze mną do pracy, gdzie spotyka się ze swoją mamusią Iskierką. Męczy ją i dręczy, gryzie i skacze na nią. Wrzeszczę na niego, ze go do budy oddam na łańcuch, albo na Marmurową wywiozę, a on patrzy na mnie i się cieszy. Po Centrum śmiga jak mała torpeda i szarpie wszystkie rozczulające się nad nim kobitki za spódnice. Dziś ciosia annskr prawie wyszła z lecznicy z wlekącym się za nią malym Batmankiem wściekle szarpiącym ją za spódnicę. No wariat mały. Teraz padł zmęczony ze swoją pluszową ośmiornicą. Jak śpi, to wygląda jak aniołek :mrgreen:

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

[poprzednia][następna]