Nie widzisz nic złego w rozmnazaniu nie rasowych kotów czytaj bez rodowodu to prosze odwiedź piersze z brzegu schronisko , przytulisko , zapytaj sie wolatariuszy jak ciężko jest znaleźć dobry dom dla kociąt ,
Ile z nich traci życie a jesli to do Ciebie nie przemawia to czy cie bedzie stac na zaszczepienia i odrobaczenie całego miotu, czy wiesz jak kocieta moga Ci zniszczyc mieszkanie a czy wiesz że kocica może nie przezyc porodu ???
Czy wiesz ze jesteś odpowiedzialna za te jeszcze nie narodzone kocięta ???
Człowik który naprawde kocha swoje zwierze to jest za nie odpowiedzialny i je poddaje kastracji , sterylizacji ....
OT : słowo debil i idiota nie wystarczy. Bezmózgie to i tyle. Wczoraj u weta spotkałam gościa z psem - auto dobre, pies rasowy ubrany elegancko no i zagadał że też ma kota, ale mu uciekł "na baby" i ostatnio miał "ropę na oku" ale zniknęła. Ciekawe po co z psem przyszedł, przeciez też co tam ma "zniknie" w końcu. Ale pies miał obowiązkowe szczepienia , stąd wizyta.
no długo się będę tak sam bujał? Gdzie jesteś ? No? Pomruczę Ci ! I pobawimy się czasem jak z kociakiem. I pośpimy... gdzie jestem? no na pierwszej stronie! Senior.
Bazyliszkowa pisze:Wróbelki ćwierkają, że jakiś domek bardzo zainteresował się rudą Sissi. Ale ciiii, żeby nie zapeszyć.
Tak ale jeszcze nie wiemy tego na 100% bo jeszcze TŻ musi sie zgodzic ale jestesmy dobrej mysli , kochani prosze Was trzymajcie kciuki PS. A czy znacie kogos kto by mógł sprawdzic potencjalny domek w Dąbrowy Górniczej ???
wpisz na Kotach, że szukasz "kontrolera" albo znajdź forumowiczki z tego rejonu.
3mamy kciuki
Za Sissi, za Śnieżynkę, za Nikitę , za Gacka - tam coś na horyzoncie jest....domek...
a oczywiście nie zapominamy o innych seniorach Może Zębuszek z Wrocławia na jedynaka? Albo Trusia z Otwocka?
Bardziej na południe? Haneczka - Śląsk Cieszyński.
ZAPRASZAMY!
Max i Tequila z Gdańska - koty po zmarłym panu - mają bardzo dobry dom!!! Są razem. Pani, która szukała domu dla kotków jest bardzo szczęśliwa. Ja również. Dziękuję za wsparcie!
Kto nie lubi kotów w poprzednim wcieleniu musiał być myszą
Sissi sie przeprowadza do Dabrowy Górniczej ale na jej miejsce przyjdzie Morelka z hoteliku bo tam jest przepełnienie a koszty ogromne ( jeden kot miesięcznie 150 zł ) sam pobyt , karme do hoteliku ja kupuje , Benita92 kupuje żwirek , kuwety , siatki a leczenie tez jest drogie Kto pomoze , kto ..... razem damy rade Kciuki za inne seniorki , niech i do Was sie szczęście usmiechnie kochani chce tez bardzo wszystkim podziekować za pomoc w szukaniu domku dla Sissi , dziekuje za ogloszenia , za podnoszenie watku , za dobre słowa