Schr. Sosnowiec- kociarnia pełna.SZUKAMY DOMÓW DLA KOCIAKÓW!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 16, 2008 16:49

Mała mi w wesołej pozie :D
Obrazek Obrazek

"walka" z Mundkiem :D
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Wto gru 16, 2008 17:22

Super zdjęcia Wiesiu :lol:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto gru 16, 2008 17:54

zapomnialem o tym zdjątku :wink:

Obrazek

ale ma jezyczek....co ??
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Wto gru 16, 2008 19:04

terenia1 pisze:Spotkanie organizacyjne 19.12. - godz 18 w kociarni :)

Tereniu a zmiescimy się w kociarni???

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Wto gru 16, 2008 19:44

Kropeczka13 pisze:zapomnialem o tym zdjątku :wink:

Obrazek

ale ma jezyczek....co ??

Wiesiu a moze kilka zdjec świerzbika i sreberka zebym miała do ogłoszen.No chyba ze sobie sami porobicie ogloszenia :?:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto gru 16, 2008 19:49

Filomen pisze:
terenia1 pisze:Spotkanie organizacyjne 19.12. - godz 18 w kociarni :)

Tereniu a zmiescimy się w kociarni???

A pewnie że się zmiescimy .Kilka osób wsadzimy do woliery ze dwie do boksu ,jedna przycupnie na kibelku i zostają jeszcze bufety.
A tak apropos bufetów ,to wlaśnie wróciłam z kociarni z basią przerzucaliśmy podarunki od wujka Bubora.Mamy piekny kalendarz,masę rekalmówek ,poddupniki (chyba od BarbAnn :) ),dwa kaftaniki posterylkowe(super!!!),datek powedrował do skarbonki i wiecie co jeszcze dojechało krzynka heinekena 0,75.Wiec wszystkich zapraszam na spotkanie :twisted: Motywacja juz jest na miejscu :wink:

mar_tika

Post » Wto gru 16, 2008 19:58

Marta a co Dziadek je? moze mu cos kupic jak na diecie,

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Wto gru 16, 2008 21:20

Filomen pisze:Marta a co Dziadek je? moze mu cos kupic jak na diecie,

No je je i to jak 8O Jest na dziecie gotowanej która codziennie mu gotuję :roll:
Wiesz najlepszym rozwiązaniem byłby renal w saszetkach ale jedna saszetka kosztuje 4 zł to duzy koszt dla nas :?

mar_tika

Post » Wto gru 16, 2008 21:21

mar_tika pisze:A tak apropos bufetów ,to wlaśnie wróciłam z kociarni z basią przerzucaliśmy podarunki od wujka Bubora.Mamy piekny kalendarz,masę rekalmówek ,poddupniki (chyba od BarbAnn :) ),dwa kaftaniki posterylkowe(super!!!),datek powedrował do skarbonki i wiecie co jeszcze dojechało krzynka heinekena 0,75.Wiec wszystkich zapraszam na spotkanie :twisted: Motywacja juz jest na miejscu :wink:

Paweł no jesteś wielki :1luvu: szczególnie wielkie dzięki za tą krzynkę heinekena :ryk: :ryk: :ryk:
A tak poza tym zadzwoniła dzisiaj do mnie Pani telefon mój dostała ze schroniska, znalała na osiedlu kociaka prawdopodobnie kocurek ok. 2 lata nie ma co z nim zrobić :( jak co do zawiezie go do schroniska, umówiłam się z nia na jutro do jutra może przetrzymać - kociak chyba domowy tak wynikało z rozmowy, więc prawdopodobnie jutro z nim przyjadę, jeśli kobieta się odezwie do mnie :?

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto gru 16, 2008 21:42

terenia1 pisze:
mar_tika pisze:A tak apropos bufetów ,to wlaśnie wróciłam z kociarni z basią przerzucaliśmy podarunki od wujka Bubora.Mamy piekny kalendarz,masę rekalmówek ,poddupniki (chyba od BarbAnn :) ),dwa kaftaniki posterylkowe(super!!!),datek powedrował do skarbonki i wiecie co jeszcze dojechało krzynka heinekena 0,75.Wiec wszystkich zapraszam na spotkanie :twisted: Motywacja juz jest na miejscu :wink:

Paweł no jesteś wielki :1luvu: szczególnie wielkie dzięki za tą krzynkę heinekena :ryk: :ryk: :ryk:
A tak poza tym zadzwoniła dzisiaj do mnie Pani telefon mój dostała ze schroniska, znalała na osiedlu kociaka prawdopodobnie kocurek ok. 2 lata nie ma co z nim zrobić :( jak co do zawiezie go do schroniska, umówiłam się z nia na jutro do jutra może przetrzymać - kociak chyba domowy tak wynikało z rozmowy, więc prawdopodobnie jutro z nim przyjadę, jeśli kobieta się odezwie do mnie :?

No walnij jeszcze jedna tyrade na temat pomocy w kociarni i tak wogóle .Bo jak widzisz zero odzewu na twoje apele.
Baśka jest codziennie na kociarni zeby podawac kropłówki ,leki ,smarowć gapę i czyścić uszy Krówce ze świerzba.
Ja w tym tyg bede 4 lub 5 razy ze względu na barak obstawienia dyżurów i chorobe Sali.Mam na głowie jeszcze bazarki ,nowa stronę ,nie mówię o świętach i ogłoszeniach :roll:
Potrzebni ludzie do robienia ogłoszeń .Nie bedzie ogloszeń nie bedzie adopcji.Ja nie dam rady robić wszystkiego :?

mar_tika

Post » Wto gru 16, 2008 22:18

Trzymajcie się. Dacie radę.

waikiki

Od: Wto gru 16, 2008 20:32

Post » Wto gru 16, 2008 22:30

Witajcie!
Jestem nowym użytkownikiem tego forum. Pozwólcie że Wam pomogę choćby w podbijaniu bazarków. Wasz apel mnie wzruszył. Tyle ludzi się szwęda po tym świecie bez celu. A nie wiedzą o tym że miast się tak włóczyć mogli by spełić dobry uczynek poprzez wejście na miau.pl i podbijać takie stowarzyszenia jak wasze.

waikiki

Post » Wto gru 16, 2008 22:41

mar_tika pisze:A pewnie że się zmiescimy .Kilka osób wsadzimy do woliery ze dwie do boksu ,jedna przycupnie na kibelku i zostają jeszcze bufety.
A tak apropos bufetów ,to wlaśnie wróciłam z kociarni z basią przerzucaliśmy podarunki od wujka Bubora.Mamy piekny kalendarz,masę rekalmówek ,poddupniki (chyba od BarbAnn :) ),dwa kaftaniki posterylkowe(super!!!),datek powedrował do skarbonki i wiecie co jeszcze dojechało krzynka heinekena 0,75.Wiec wszystkich zapraszam na spotkanie :twisted: Motywacja juz jest na miejscu :wink:

Witajcie wieczorową porą :wink:
Podusie są oczywiście od BarbAnn :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro gru 17, 2008 8:39

bubor pisze:
mar_tika pisze:A pewnie że się zmiescimy .Kilka osób wsadzimy do woliery ze dwie do boksu ,jedna przycupnie na kibelku i zostają jeszcze bufety.

Witajcie wieczorową porą :wink:
Podusie są oczywiście od BarbAnn :wink:

No też tak myslalam niezawodna BarbAnn.Dziękujemy slicznie za wszystkie dary dla naszych kociaków :)

mar_tika

Post » Śro gru 17, 2008 9:30

Przydałoby się więcej takich wujków jak Bubor.

waikiki

[poprzednia][następna]