Stan kotów z 26.05.2008
BARAK
187/08
ZUZIA – roczna koteczka o przeważającym białym umaszczeniu. Jedynie ogonek ma bury
A alergie pokarmową, objawiającą się strupami na szyi.
Bardzo miniasta – niegłaskan strasznie płacze!
188/08
Znaleziony 1,5 roczny czarny Kocurek. Jest po wypadku – lekko zarzuca tyłem. Obecnie w trakcie leczenia.
195/08
8 letnia czarna koteczka. Niestety ma ropomacicze

. Jest w trakcie leczenia.
196/08
Znaleziony biało-czarny Kocurek. Zaszczepiony, odrobaczony i odpchlony.
Bardzo miziasty, próbował przebic się do mnie przez kraty – nie byłam w stanie zrobic mu porządnego zdjęcia.
201/08
KISSI –5 letnia biało-marmurkowa koteczka oddana przez właścicieli. Zaszczepiona, odrobaczona, z oryginalną książeczka zdrowia.
202/08
JANKA – czarna koteczka z białymi nóżkami. Wysterylizowana, oddana przez właścicieli.
Bardzo spokojna, wręcz pokorna. Nie mniej po pogłaskaniu bardzo się ożywiła i przylgnęła do mnie.
203/08
Znaleziona 10 letnia czarno-biała koteczka. Koteczka piękna i duża, o lekko egzortycznych rysach

Jest zaszczepiona i odrobaczona.
KOCIARNIA
KICIA-BIEDA
Wygląda coraz piękniej. Aż serce się raduje, bo gdy pierwszy raz ją zobaczyłam, to była kupka nieszczęścia.
171/08
Pamietacie kocurka z ogromnym świerzbem? Ciągle jest leczony, ale wygląda o niebo lepiej. I lepiej się czuje, co potrafi pokazac pazurami i zębiskami (tak opowiadała karmiąca go p.Krysia)
NIEWIDOMY
Za to spotkałam tam pięknego buro-brązowegokocurka, który prawie w ogóle nie widzi
Dopytam jeszcze o niego czy to skutek wieku czy jakiejś choroby.
Kociorki