(5) Moja Rodzina TAM, ja TU...czas koszmarnych rocznic..

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw sie 01, 2019 14:01 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Oczywiście wszystkie odpowiedzi są prawidłowe. :D I te które się jeszcze pojawią także. Aler jak siedziałam na ławce i popatrzyłam w chmury to od razu widziałam żółwia. Kiedyś, w dzieciństwie mym (nie tak dawno zresztą :ryk: ), gdy mieszkałam w bloku z dużym tarasem, w wakacje niemal codziennie siadaliśmy na tarasie i oglądaliśmy chmury... a w soboty wieczorem koleżanka z parteru wystawiała na parapet radio i słuchaliśmy listy przebojów programu 3 prowadzonej przez Marka Niedźwiedzkiego... to były czasy... :wink:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw sie 01, 2019 14:42 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Marzenia11 pisze:Oczywiście wszystkie odpowiedzi są prawidłowe. :D I te które się jeszcze pojawią także. Aler jak siedziałam na ławce i popatrzyłam w chmury to od razu widziałam żółwia. Kiedyś, w dzieciństwie mym (nie tak dawno zresztą :ryk: ), gdy mieszkałam w bloku z dużym tarasem, w wakacje niemal codziennie siadaliśmy na tarasie i oglądaliśmy chmury... a w soboty wieczorem koleżanka z parteru wystawiała na parapet radio i słuchaliśmy listy przebojów programu 3 prowadzonej przez Marka Niedźwiedzkiego... to były czasy... :wink:

Też te czasy pamiętam a tak to było niedawno. :mrgreen:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Czw sie 01, 2019 15:10 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Gosiagosia pisze:
Marzenia11 pisze:Oczywiście wszystkie odpowiedzi są prawidłowe. :D I te które się jeszcze pojawią także. Aler jak siedziałam na ławce i popatrzyłam w chmury to od razu widziałam żółwia. Kiedyś, w dzieciństwie mym (nie tak dawno zresztą :ryk: ), gdy mieszkałam w bloku z dużym tarasem, w wakacje niemal codziennie siadaliśmy na tarasie i oglądaliśmy chmury... a w soboty wieczorem koleżanka z parteru wystawiała na parapet radio i słuchaliśmy listy przebojów programu 3 prowadzonej przez Marka Niedźwiedzkiego... to były czasy... :wink:

Też te czasy pamiętam a tak to było niedawno. :mrgreen:

Dlatego pamiętamy :mrgreen:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw sie 01, 2019 17:18 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Rozliczyłam bazarek z piterkami - 176zł - wow!! Dzięki!! Wszystko zaliczyłam na konto Notki - wstawiłam w poście na 1 stronie wątku. Paragon za wczorajszą wizytę u wet też wstawię.
A za chwilę kolejny bazar...

Marzenia11

Post » Czw sie 01, 2019 17:59 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Marzenia11 pisze:Dziękujemy za życzenia :1luvu:

ZAGADKA - co/kto to? :mrgreen:

Obrazek

Jaki żółw ?! Gdzie Wy go widzicie ?
Według mnie to głowa psa z szyderczym sępem nad głową. Niektórzy mogą pomyśleć, że to czarna wersja feniksa, ale nie. To sęp, zdecydowanie.

Chikita

Od: Śro cze 28, 2017 18:05

Post » Czw sie 01, 2019 18:00 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Marzenia11 pisze:A za chwilę kolejny bazar...

Dla Notki

viewtopic.php?f=20&t=192910&p=12217588#p12217588

Marzenia11

Post » Czw sie 01, 2019 18:10 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Chikita pisze:
Marzenia11 pisze:Dziękujemy za życzenia :1luvu:

ZAGADKA - co/kto to? :mrgreen:

Obrazek

Jaki żółw ?! Gdzie Wy go widzicie ?
Według mnie to głowa psa z szyderczym sępem nad głową. Niektórzy mogą pomyśleć, że to czarna wersja feniksa, ale nie. To sęp, zdecydowanie.

O matko! Paczam , paczam i tylko żółwia widzem.. :smokin:

Marzenia11

Post » Czw sie 01, 2019 18:23 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Wytłumacz mi gdzie on jest. Miałam żółwia przez prawie 15 lat no i wiem jak żółw wygląda w każdej możliwej pozycji.
Nie widzisz sępa ?

Chikita

Post » Czw sie 01, 2019 18:35 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Chikita pisze:Wytłumacz mi gdzie on jest. Miałam żółwia przez prawie 15 lat no i wiem jak żółw wygląda w każdej możliwej pozycji.
Nie widzisz sępa ?

Na miły Bóg sępa nie. :ryk:
A żółw no to tak jakbyś od jego spodu patrzyła - to coś po lewej stronie to łepek i szyja no i wiesz, no ten tego, tułów dalej, c'nie? Kwiryna, potwierdź :ryk:

PS> a może ja nie wiem jak wygląda sęp?

Marzenia11

Post » Czw sie 01, 2019 18:36 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Moja wyobraźnia tak zaszalała, że ja to nawet łeb goryla widzę z jakimś kukuryku na głowie. Wystarczy obrócić zgodnie ze wskazówkami zegara o 90 stopni. Ale żeby nie było, i żółwia i sępa a nawet smoka też widzę :)
Jak tam kocie solenizantki? Poszamały urodzinowych frykasów?

SabaS

Od: Śro lis 14, 2018 8:58

Post » Czw sie 01, 2019 18:37 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

A mnie się najbardziej podoba ten smok, puszczający bańki :D
Co do metronidazolu, to potwierdzam - trudno o lepszy lek na beztlenowce!
Dla Nutki i Notki na urodzinki wszystkiego najlepszego! :birthday: :balony: :catmilk: :torte: :201479 :201463 :201430
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Czw sie 01, 2019 18:41 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Marzenia11 pisze:Na miły Bóg sępa nie. :ryk:
A żółw no to tak jakbyś od jego spodu patrzyła - to coś po lewej stronie to łepek i szyja no i wiesz, no ten tego, tułów dalej, c'nie? Kwiryna, potwierdź :ryk:

No patrz, zaznaczyłam:
Obrazek

Chikita

Post » Czw sie 01, 2019 18:44 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Chikita pisze:
Marzenia11 pisze:Na miły Bóg sępa nie. :ryk:

No patrz, zaznaczyłam:
Obrazek

To ślimak!!!!! :ryk:

Marzenia11

Post » Czw sie 01, 2019 18:47 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Ślimak... :20145

Chikita

Post » Czw sie 01, 2019 18:49 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Chikita pisze:Ślimak... :20145

No co.. sama mu dorysowałaś rogi :lol:

Marzenia11

[poprzednia][następna]