Radlin i koty Pani I. bez zmian ... WATEK DO ZAMKNIĘCIA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 01, 2010 19:20 Re: Radlin: piękna TRI potrzebuje DT - czas do czwartku !

zerduszko pisze:Betta - zaktualizowałam moje rozliczenie z poprzedniej strony, doszło 100 zł od Bluerat, także jestem na plusie :) Ale ładnie uporządkowana pierwsza strona :P

Zrobiłam Ryżej wyróżnione allegro, teraz wszytko w rękach losu :roll: W ogóle ją nie zamykam w klatce, okupuje z moim mężem kanapę i oglądają mecze. Na ogół śpi, czasem go zmusza do głaskania. Korzysta z kuwety, nie szaleje, nie niszczy, nie drze się - prawie nie ma kota. Błagam o tymczas dla niej - choć na kilka tygodni!! Pilnie potrzebowałabym czegoś, co można na kuwetę przysposobić.

Nie chcę zapeszać ale chyba mam dla Niej ds :oops:
Gosiara

Post » Pt lip 02, 2010 10:41 Re: Radlin: 50 chorych kotów !! potrzebne WSPARCIE

w takim razie trzymam kciuki za DS!
WWW Wiejski Wątek Wycinankowy - zajrzyj koniecznie i pomóż! http://forum.miau.pl/viewtopic.php?uid=6671&f=1&t=168251&start=0
Gabinet weterynaryjny EWAWET Rydułtowy http://www.ewawet.pl Klikając na stronę pomagasz mi pozycjonowaniu i promocji mojego gabinetu :) Pomożesz?
Obrazek

bluerat

Od: Sob lis 26, 2005 16:34

Post » Pt lip 02, 2010 11:14 Re: Radlin: 50 chorych kotów !! potrzebne WSPARCIE

:ok: też
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Pt lip 02, 2010 14:02 Re: Radlin: 50 chorych kotów !! potrzebne WSPARCIE

i ja :ok: :ok: :ok:
[*]Bazyl - przepraszam...dziękuję że byłeś
[*]Fibi - wybacz mi...

kasiek252

Od: Śro sty 06, 2010 12:12

Post » Pt lip 02, 2010 14:06 Re: Radlin: 50 chorych kotów !! potrzebne WSPARCIE

Trzymam za domek!

Kociaki u bluerat też szukają pilnie domów!

Zakocona

Od: Czw lut 03, 2005 22:19

Post » Pt lip 02, 2010 14:20 Re: Radlin: 50 chorych kotów !! potrzebne WSPARCIE

Moja znajoma akurat wyjechała na wczasy na 3 tygodnie,ale chce bardzo taka kicię...Moja druga znajoma ma się kontaktować dziś z Nią i dam znać!
Gosiara

Post » Pt lip 02, 2010 15:14 Re: Radlin: 50 chorych kotów !! potrzebne WSPARCIE

chciałabym powiedzieć że 3 kocie które wczoraj przywiozłam po zabiegu sterylizacji maja sie dobrze, jednak....

jedna wczoraj mi zwiała wieczorem... odsunęła kuwete w klatce i przez 3 cm szparke czmychnęła akurat jak zostawiłam otwarte drzwi zeby trochu świerzego powietrza wleciało... od razu wskoczyła na drzewo 8O
nie wiem czy powinnam sie bac o nia z racji zabiegu, ale napewno niepokoi fakt , że to ta ze wzdętymi jelitami - nie wiem ile ona tak da rade jesli sie jej niepoda tego leku na kokcydioze

myslałam że przykłądem kota elektrona u baccy uciekinierka wróci na nastepny dzien.... a tu glucho... już sąsiadów powiadomiłam, jedna babeczka co sie ostatnio dowiedziałąm koty bezdomne dokarmia, woec moze i chudzinka głodna wyczuje gdzie ma isć... oby w pola nie poszła na polowanie, a mam ich tu dużo :(
zastanawiam sie czy wróci....

pozostałe dziewczyny sa bardziej kontaktowe niz wczesniejsze dwie... rozmawiaja sobie ze mną, biała biedna wygląda jak 3 nieszczęścia.. ale zdecydowanie dzis lepiej niz wczoraj... obie maja ciagle kk..psikaja ...szkoda koci

Gosiara, jak znajoma zdecydowana to mogłaby zadzwonic do osoby u której kocia jest na tymczasie i którabedzie ją wydawac do adopcji i powiedzie jakie warunki oferuje.... jeśli warunki dla kotki ok a znajoma zdeterminowana to w zależnosci od planów wakacyjnych dt mozna by było poczekac, choc ja tez dostałam esa od chetnej do zaadoptowania koci z tym ze nie oddzwoniła

Betta

Od: Nie lut 21, 2010 21:53

Post » Pt lip 02, 2010 15:50 Re: Radlin: 50 chorych kotów !! potrzebne WSPARCIE

Betta pisze:Gosiara, jak znajoma zdecydowana to mogłaby zadzwonic do osoby u której kocia jest na tymczasie i którabedzie ją wydawac do adopcji i powiedzie jakie warunki oferuje.... jeśli warunki dla kotki ok a znajoma zdeterminowana to w zależnosci od planów wakacyjnych dt mozna by było poczekac, choc ja tez dostałam esa od chetnej do zaadoptowania koci z tym ze nie oddzwoniła

A kto powiedział, że DT zajmie się adopcja koci :P

Czekamy na dobre informacje :ok:

zerduszko

Od: Nie sie 23, 2009 15:35

Post » Pt lip 02, 2010 16:50 Re: Radlin: 50 chorych kotów !! potrzebne WSPARCIE

W sprawie adopcji kici będę się kontaktowała tylko z zerduszko na pw!
Gosiara

Post » Pt lip 02, 2010 18:29 Re: Radlin: 50 chorych kotów !! potrzebne WSPARCIE

nikt nie powiedział.... chociaz dla mnie jakies naturalne jest że DT bierze czynny udział w podejmowaniu decyzji o wydaniu kota... nie wiem zerduszko jak ugadałas sie z jola.. ona w kazdym razie powiedziałą ze moge chetnym podac jej nr tel

rozumeim ze tylko z toba ewentualni chetni maja sie kontaktowac? ja juz miała dwa zapytaniaesemesowe , ale sie nie odzywaja...

Betta

Od: Nie lut 21, 2010 21:53

Post » Pt lip 02, 2010 20:06 Re: Radlin: 50 chorych kotów !! potrzebne WSPARCIE

A dla mnie naturalne jest, że jeśli komuś przekazuję kota na DT, to ja ustalam i kontaktuję się z nim, więc nie widzę potrzeby kolejnego pośrednika. Tak - ja poprowadzę adopcje tri, wiec namiary proszę podawać na mnie.

Jakby co jest kilka Twoich wątków do zaktualizowania.

zerduszko

Post » Sob lip 03, 2010 7:39 Re: Radlin: 50 chorych kotów !! potrzebne WSPARCIE

Dziś jadę do stajni może uda mi się porobić zdjęcia Radlinkom? :wink:
Gosiara

Post » Sob lip 03, 2010 14:43 Re: Radlin: 50 chorych kotów !! potrzebne WSPARCIE

Radlinki maja się cudnie :wink: Zdjęć nie zrobiłam bo z wrażenia nie myślałam o tym :) Koty grubiutkie właściciel mówił że wykończyły im tyle myszy że szok,często przynoszą im zdechłe pod kańciapę :mrgreen: suchego mało jedzą chodz maja pełne dwie michy i dużą michę wody :wink:
Gosiara

Post » Sob lip 03, 2010 14:52 Re: Radlin: 50 chorych kotów !! potrzebne WSPARCIE

Bardzo się cieszę, że to teraz ciężko pracujące szczęśliwe koty :)

Dziękuję za załatwienie im tam miejsca!
WWW Wiejski Wątek Wycinankowy - zajrzyj koniecznie i pomóż! http://forum.miau.pl/viewtopic.php?uid=6671&f=1&t=168251&start=0
Gabinet weterynaryjny EWAWET Rydułtowy http://www.ewawet.pl Klikając na stronę pomagasz mi pozycjonowaniu i promocji mojego gabinetu :) Pomożesz?
Obrazek

bluerat

Od: Sob lis 26, 2005 16:34

Post » Sob lip 03, 2010 15:16 Re: Radlin: 50 chorych kotów !! potrzebne WSPARCIE

To wspaniale, ze im tam tak dobrze :)

"Ryża" była się dziś odrobaczyć, zachowuje się jak u mnie - zero problemów :)

Dzisiejsze wydatki:
- 25 zł paliwo
- 60 zł - konsultacja u dr Gierka + 2xBraunol
- 24 zł - Borasol+Floxal
Razem:109 zł

SALDO: 320,00 - 404,30 = - 84,30 zł

Jeszce antybiotyk do wykupienia, jakieś 25 zł.

zerduszko

[poprzednia][następna]