Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JaEwka pisze:...
viewtopic.php?f=1&t=124735&start=150
Tutaj pisała o spotkaniu...
....
viewtopic.php?f=1&t=124072&start=135
Jak widać cameo poedytowała swoje wypowiedzi...
Kłamała również na temat koteczki Avy - twierdziła że kotka jest na DT u osoby z TOZU - osobiście to sprawdziłam - dziewczyna wiedziała o jakiego kota chodzi ale powiedziała ze nie wie co się z nią stało i jej u siebie nie ma. Mam na to kilku świadków.
PcimOlki pisze:UWAGA! Kasia_1991 Wojkor / Cameo / black_sheep / Ira.
->JaEwka pisze:...
....
Kłamała również na temat koteczki Avy - twierdziła że kotka jest na DT u osoby z TOZU - osobiście to sprawdziłam - dziewczyna wiedziała o jakiego kota chodzi ale powiedziała ze nie wie co się z nią stało i jej u siebie nie ma. Mam na to kilku świadków.
Ja wiem, że u was z lotnością jest kłopot. Kilka miesięcy wstecz byłem ciężko zaskoczony, że zadajecie się z personami pokroju Cameo - nie wiedząc o jej wielokrotnych osobowościach, ale już wówczas darząc szczerą intuicyjną antypatią. Wniosek z tego taki, że intuicja u was leży, myślenie leży, wnioskowanie leży. Dobrze idzie bicie piany i cieńkie manipulacje.
Od kiedy wycofała się Lena, nie ma z kim współpracować praktycznie na żadnej płaszczyźnie. Mam poważne wątpliwości, czy wasza działalność przynosi jakikolwiek pożytek zwierzętom. Nie potraficie zrobić w rok tego, co Lena potrafiła zrobić w miesiąc. Coraz bardziej wrocławskie wątki przypominają wątki wsparcia psychicznego dla wątpliwych DT. Gibutkowa celuje wsparciem tych tworów niezliczoną ilością![]()
![]()
pozostawionych w czeluściach forum, więc nic dziwnego, że wrocławskie środowisko stacza się w tym kierunku. Od bezmyśności, manipulacji, histerii, niniejszym odcinam się. Tym niemniej przyglądać się będę wnikliwie.
P.S> Replika jest stratą czasu.
PcimOlki pisze:UWAGA! Kasia_1991 Wojkor / Cameo / black_sheep / Ira.
->JaEwka pisze:...
....
Ja wiem, że u was z lotnością jest kłopot. Kilka miesięcy wstecz byłem ciężko zaskoczony, że zadajecie się z personami pokroju Cameo - nie wiedząc o jej wielokrotnych osobowościach, ale już wówczas darząc szczerą intuicyjną antypatią. Wniosek z tego taki, że intuicja u was leży, myślenie leży, wnioskowanie leży. Dobrze idzie bicie piany i cieńkie manipulacje.
Od kiedy wycofała się Lena, nie ma z kim współpracować praktycznie na żadnej płaszczyźnie. Mam poważne wątpliwości, czy wasza działalność przynosi jakikolwiek pożytek zwierzętom. Nie potraficie zrobić w rok tego, co Lena potrafiła zrobić w miesiąc. Coraz bardziej wrocławskie wątki przypominają wątki wsparcia psychicznego dla wątpliwych DT. Gibutkowa celuje wsparciem tych tworów niezliczoną ilością![]()
![]()
pozostawionych w czeluściach forum, więc nic dziwnego, że wrocławskie środowisko stacza się w tym kierunku. Od bezmyśności, manipulacji, histerii, niniejszym odcinam się. Tym niemniej przyglądać się będę wnikliwie.
P.S> Replika jest stratą czasu.
JaEwka pisze:Państwo się odezwali. Pani napisała mi, że przecież umówiliśmy się w sierpniu ale ja chyba tego maila nie dostałam albo nie wiem(może pisali na FB do kogoś i myśleli że to ja??
) W każdym razie jesteśmy w kontakcie i wyjaśniam o co z tym spotkaniem chodzi
JaEwka pisze:Przepraszam ale z mojej strony akurat żadnej nerwowości nie ma![]()
JaEwka pisze:Tak jak podejrzewałam Pani wysyłała maila do kogoś innego w sprawie innej adopcji...a mi się oberwało![]()
JaEwka pisze:bekos też uważam że było by łatwiej i bardzo się zastanawiałam nad tym czy jednak nie zaryzykować i mu nie zrobić bo mi się jeszcze nie trafiło zabrać kota który miałby testy dodatnie. Ale jednak jeżeli by się okazało że Maks ma to nie mamy dla niego DT aby go wyciągnąć nie wiem ile schronisko zgodziłoby się go trzymać w izolatceNo i najlepiej po testach od razu go zabrać bo jak go puszczą na wybieg to znów będzie musiał mieć testy robione po wyjściu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Levika, Sillka i 188 gości