PO POTRĄCENIU - To JUŻ ROK, wciąż leczony,potrzebne wsparcie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 09, 2010 11:49 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

Zwieracz cewki ( nie wiem czy dobrze to nazwałam :oops: ) prawie całkowicie sie zacisnął , wetka będzie konsultować w sprawie jakiejś operacji :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon sie 09, 2010 12:37 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

Justa&Zwierzaki pisze:Zwieracz cewki ( nie wiem czy dobrze to nazwałam :oops: ) prawie całkowicie sie zacisnął , wetka będzie konsultować w sprawie jakiejś operacji :cry:

brzmi to poważnie :roll: , będę trzymać mocno kciuki za króweczka :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon sie 09, 2010 12:47 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilka byłam u weta z Eustachym , jest bardzo bardzo źle . Miał ogromny pęcherz znów , było go bardzo ciężko wycisnąć ( ja też już w nocy wczoraj próbowałam ale się nie dało :( ) mimo tak intensywnego leczenia , nawet po podaniu sedalinu , jest bardzo źle i wieczorem znów mam z nim przyjechać , jestem załamana :crying: :crying: :crying:

Justa&Zwierzaki pisze:Zwieracz cewki ( nie wiem czy dobrze to nazwałam :oops: ) prawie całkowicie sie zacisnął , wetka będzie konsultować w sprawie jakiejś operacji :cry:

Jasna ch... juz tyle sie biedak wycierpial :evil: Mocne kciuki za Ciebie kotenku :ok: :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon sie 09, 2010 21:28 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

Eustachy walcz...:(

Maryla zrobiła bazarek na zakup zylexisu dla kotki ze Schronu,ale pieniądze uzbierały się już,więc poprosiłam o zmiane celu na Eustachego,zgodziła się.Prosiłabym o potwierdzenie tutaj na wątku,że doszły te pieniądze od Basicy.

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Pon sie 09, 2010 23:45 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

justyna8585 pisze:Eustachy walcz...:(

Maryla zrobiła bazarek na zakup zylexisu dla kotki ze Schronu,ale pieniądze uzbierały się już,więc poprosiłam o zmiane celu na Eustachego,zgodziła się.Prosiłabym o potwierdzenie tutaj na wątku,że doszły te pieniądze od Basicy.

Bardzo dziękuję :1luvu:
Oczywiście wpisze ale czy mogę prosić aby w przelewie było napisane od kogo ( nick ) i że dla Eustachego .

Niestety znów wieczorem byłam u weta bo pęcherz był znów wielki , a jest coraz gorzej wyciskać :cry:
wyniki z moczu tez są złe ponieważ są liczne kryształy w moczu a to jest spowodowane zastojem moczu , od jutra będzie jadł jakąś karmę która ma rozbić kryształy w ciągu 21 dni , nawet nie pytałam o cene ...
Leczenie zostało zmienione , rano i wieczorem dostał Nospe w zastrzyku a teraz też będzie brać zastrzyki Niwalin , Cocarboxylasum i tabl Urosept i Caniviton . ( tylko zastrzyki to koszt 79 zł )
Jesli do rana sie nie wysika sam to jede z nim do weta ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto sie 10, 2010 6:11 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

Justa&Zwierzaki pisze:
justyna8585 pisze:Eustachy walcz...:(

Bardzo dziękuję :1luvu:
Oczywiście wpisze ale czy mogę prosić aby w przelewie było napisane od kogo ( nick ) i że dla Eustachego .

Niestety znów wieczorem byłam u weta bo pęcherz był znów wielki , a jest coraz gorzej wyciskać :cry:
wyniki z moczu tez są złe ponieważ są liczne kryształy w moczu a to jest spowodowane zastojem moczu , od jutra będzie jadł jakąś karmę która ma rozbić kryształy w ciągu 21 dni , nawet nie pytałam o cene ...
Leczenie zostało zmienione , rano i wieczorem dostał Nospe w zastrzyku a teraz też będzie brać zastrzyki Niwalin , Cocarboxylasum i tabl Urosept i Caniviton . ( tylko zastrzyki to koszt 79 zł )
Jesli do rana sie nie wysika sam to jede z nim do weta ...

biedny, biedny króweczek :cry:
wczoraj posłałam ciut więcej :oops: ale to wszystko kropla w morzu potrzeb :roll: , może jeszcze ktoś mógłby wspomóc Justynę?
ObrazekObrazek

mar9

Post » Wto sie 10, 2010 9:16 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

Mar9 bardzo dziękuje :1luvu:
Eustachy sam zrobił siku :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto sie 10, 2010 9:22 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

Justa&Zwierzaki pisze:Mar9 bardzo dziękuje :1luvu:
Eustachy sam zrobił siku :lol:

Justyna :oops: :oops: :oops:
a z sików króweczka bardzo się cieszę, magiczne kciuki działają, no to jeszcze dołożymy :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Wto sie 10, 2010 10:06 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

Czy mogę poprosić o nr konta :oops: mam dwie osoby które zechcą wpłacić niewielką kwotę :oops:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto sie 10, 2010 10:22 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

CatAngel pisze:Czy mogę poprosić o nr konta :oops: mam dwie osoby które zechcą wpłacić niewielką kwotę :oops:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: Przeslane na PW :) Dziekujemy :)
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Wto sie 10, 2010 13:11 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

CatAngel Bardzo dziękuje :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto sie 10, 2010 13:59 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

Justa&Zwierzaki pisze:Eustachy sam zrobił siku :lol:
:ok: :ok: :ok: :ok:
dzielny misio :1luvu: :1luvu:
Buziaki w slodki pyszczek :1luvu: :1luvu: :ok: :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto sie 10, 2010 17:25 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

Przed chwilka zdjęłam pampersa i jest mokry :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto sie 10, 2010 17:32 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilka zdjęłam pampersa i jest mokry :ok: :ok: :ok: :ok:

Za mokre pampersy :ok:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto sie 10, 2010 17:35 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

taizu pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilka zdjęłam pampersa i jest mokry :ok: :ok: :ok: :ok:

Za mokre pampersy :ok:

No prosze z jakich rzeczy mozna sie cieszyc :ryk: Dolaczam sie do radosci z mokrego pampersa :piwa:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

[poprzednia][następna]