CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (77) pilnie DT dla 13 kotów

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 19, 2010 19:52 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (79) Fretka i Fork maja domki :)

Machonek :ryk:
Macho, gratki! 8)

Wanilia ma śliczne oczy...

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Wto sty 19, 2010 20:16 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (79) Fretka i Fork maja domki :)

Czy można prosić więcej zdjęć Morka?
Jest tylko jedno.....

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Wto sty 19, 2010 22:10 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (79) Fretka i Fork maja domki :)

Ewko- nie dziękuję :twisted:
Podziękuję jak imię przyniesie mu szczęście i szybko znajdzie Dom ;)
Z tego co zdążyłam zaobserwować jest "normalnym" kotem: oswojony, gadatliwy, przytulasty... :)
Nie kastrowany i nie wiem jak z kuwetą ;)

Macho

Od: Sob gru 02, 2006 17:07

Post » Wto sty 19, 2010 22:57 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (79) Fretka i Fork maja domki :)

Regal

Obrazek

Buster

Obrazek

Obrazek

stąd imiona:
http://pl.euroanimal.eu/Medale_Dickina_ ... dwag%C4%99
http://krzysiek1977.bloog.pl/kat,377887 ... caid=697df

...chociaż daleko im do bohaterów :)

Buster - odważny, wszędzie czuje się jak u siebie, nie straszny mu pies ni kot, król dżungli, miziak i mruczuś, wszystkożerny bandyta :roll: taki gizd na jakie zazwyczaj trafiam

Regal - dalej wystraszony, choć w nocy wkrada się na łóżko, uprzednio sprawdza czy mam zamknięte oczy; lubi inne koty z psem powoli się zaprzyjaźnia, pięknie mruczy gdy inny sierściuch okaże mu zainteresowanie. Jak go już lapnę (niełatwa rzecz) to pozwala się głaskać. Narazie robię to sporadycznie żeby się nie zraził.
Obrazek

majkowiec

Od: Czw lip 24, 2008 19:08

Post » Wto sty 19, 2010 23:40 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (79) Fretka i Fork maja domki :)

Galeria uzupełniona teraz będziemy ścigać DT :twisted:

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Śro sty 20, 2010 10:57 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (79) Fretka i Fork maja domki :)

majkowiec dziękuję za info. Nowe nabytki super, dawno nie miałyśmy takiej kolorystyki :wink: Już się boję tych telefonów :evil:

OlaLola wysłałam Ci ostatnio informację na gg. Nie oczekuję odpowiedzi, jednak informacji na wątku dogo owszem.

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Śro sty 20, 2010 11:55 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (82) Lorena w OnKa w DS,a u nas +5

Wczoraj do swojego domku pojechała OnKa. Domek fajny z doświadczeniem kocim to i Adria się nie popłakała, że śliczności małe oddaje :wink:

Koty śliczne nam przybyły, ale problem w tym, że znowu mamy sporo kotów na kociarni :( Przydały by się nowe domy tymczasowe, bo niestety kilka domów nam odpadło. Na dzień dzisiejszy za mało nas do takiej ilości kotów :(

Dziś na sterylkę pojechała Inga i Kokaina :D
ObrazekObrazek

Cichy Kąt

Od: Czw lut 21, 2008 21:25

Post » Śro sty 20, 2010 12:11 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (82) Lorena w OnKa w DS,a u nas +5

Mam osobę, która poszukuje kotka do towarzystwa swojego 3,5 letniego kocura. Problem w tym, że kocur jest raczej agresywny w stosunku do innych kotów i dlatego też szukam najodważniejszego kota, który nie da się zapędzić w ciemny kąt. Na pewno wyjściem byłby maluch. Z reguły wiem, że nawet najwięksi terroryści jak mój Maciek maluchom odpuszczają, a nawet są skłonni się zaprzyjaźnić. Jednak typowego maluch to my już już nie mamy. Wśród podrostków, które są u mnie nie za bardzo widzę kota nadającego się na partnera dla tamtego kocura. Dość odważne są Czorcice, ale w momencie gdy je Morek atakował uciekały właśnie w ciemny kąt. Na szczęście Morek jest wredny tylko jak do niego podchodzą, więc się naumiały go omijać. Może przypomni się Wam jakiś kocur "bohater" :wink: względnie młody.

Barbara Horz

Post » Śro sty 20, 2010 13:06 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (82) Lorena w OnKa w DS,a u nas +5

a może Loa :-) to taka milutka kicia i pewnie poradzi sobie z agresorem :ok:

marcela35

Od: Śro cze 11, 2008 8:13

Post » Śro sty 20, 2010 13:19 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (82) Lorena w OnKa w DS,a u nas +5

Hokusa on bije inne koty nie daje se w kasze dmuchać, że tak powiem
Albiś najbardziej na tym cierpi....
Ciesze sie Basiu że już wszystko wyjasnione :)

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Śro sty 20, 2010 13:45 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (82) Lorena w OnKa w DS,a u nas +5

Mamy zwycięzców w rankingu "Komu brakuje zdjęcia" :D

Oto lista - kolejność przypadkowa:
Klakier
Edward
Zonia
Vincent
Kiwaczek
Irek
Lusia
Hetman
Saksana
Kokaina
Nadieżda
Rena
Rysio
Simon
Guci
Armani
Grenada
Birma
Mr. Hyde
Dr. Jekyll
Filip
Brutus
Aleksander
Buruś
Azara
Morek
Pelagia

Bardzo prosiłabym o zrobienie nowych zdjęć lub wskazanie gdzie one się znajdują.

Z góry dziękują
Koty do adopcji

Oczywiście zdjęcia innych kotów także są mile widziane :mrgreen:

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Śro sty 20, 2010 16:05 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (82) Lorena w OnKa w DS,a u nas +5

to ja się czuje wywołana do odpowiedzi :oops:

Filip ma dwa zdjęcia tu http://kotototek.blox.pl/2009/06/Filip.html

obiecuję poprawę a na swoje wytłumaczenie mam tylko fakt zepsucia aparatu ale w sobotę przyjeżdża moja bratowa - zapalony fotografik - więc jeśli Filipek będzie miał chęć na pozowanie to zdjęcia będą :-)

marcela35

Od: Śro cze 11, 2008 8:13

Post » Śro sty 20, 2010 16:54 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (82) Lorena w OnKa w DS,a u nas +5

Ja też się czuję wywołana do odpowiedzi, a raczej zrobienia zdjęć :wink:

Kokaina i Nadieżda jest u Haliny. Postaram się przełamać wewnętrzny opór i tam zejść co by pstryknąć Kokę. Z Nadieżdą mogą być kłopoty, bo ona ukazuje się tylko wtajemniczonym osobą, a ja do nich nie należę :wink: Poza tym obawiam się, że nawet jak się znajdzie ktoś chętny do jej adopcji to będzie musiał adoptować kota w worku, bo raczej nie ma szans jej zobaczyć :twisted:
Gucci i Armani od ostatnich fotek wogóle się nie zmienili. Grenada też :wink: CzoRcia rodzinka urosła i utyła. Na zdjęciach pierniczą mi się z resztą czarnego towarzystwa i jak zgrywam fotki to już nie jestem taka pewna co fociłam :wink:
Morek ok. Jego to na pewno można obfocić. Jest spokojny i dostojny. Nie za bardzo ruchawy. Więc tu już faktycznie moja wina, że nie ma więcej zdjęć :oops:

Olu dzięki za informację na wątku :D

Barbara Horz

Post » Śro sty 20, 2010 18:22 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (82) Lorena w OnKa w DS,a u nas +5

Basiu, CK Fabia, też była brana w ciemno, może nie w worku, ale w nieotwieranym transporterku :lol:
Zapraszam na bazarek
viewtopic.php?f=20&t=106536&p=5483417#p5483417
Obrazek Obrazek

Edyszka

Od: Pt lut 13, 2009 15:32

[poprzednia][następna]