Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kocia dusza pisze:Byliśmy dziś u weta.
Przy okazji zgarnęłam bezdomną koteczkę - miała być w ciąży, ale co się okazało, możecie przeczytać tutaj: viewtopic.php?f=13&t=101430&start=120
Wet oglądał wyniki badań Puchatka. Ma wątpliwości co do kłąbuszkowego zapalenia nerek - wg niego wyłącznie białko w moczu wskazuje na takowe zapalenie, a inne parametry nie. Sugerował, iż mógł być to błąd przy pobieraniu moczu (nie wiem, jaką metodą był pobierany). Za kilka tyg. mam przyjechać na badanie krwi i pobranie moczu w gabinecie.
Wet sugerował zmniejszenie dawki fortekoru do 2,5 mg, a Cystaid zużyć do końca i na razie odstawić, podawać karmę ok. 40-45 g dziennie.
Jopop, co Ty na to? Ten lekarz to specjalista chirurg.
Kocia dusza pisze:Angel_ też o tym myślałam. Z tego, co wiem, tamta kicia właśnie do niego idzie w poniedziałek. Z kotem na razie do niego jechać nie będę (straaasznie się stresuje jazdą samochodem), ale myślałam o wysłaniu maila z wynikami albo przekazanie ich przez np. mpacz78 - może w ten sposób by poznała jego opinię.
dalio - Puchatek miał wszystkie wyniki w normie - w samiutkim środku. Nie ma więc jakby wskazań do usg. Ale sama dla świetego spokoju poproszę o to.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości