****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Poprosze o wiecej zdjec (na tym zdjeciu w zielonym kubraczku wyglada jakby miala obie przednie lapki bure a Tosia ma prawa cala biala)
edit: To chyba nie ona - nie ma blizny na nosie i tylne nogi ma laciate. Ale ta biala plamka na pyszczku - serce ni stanelo jak ja zobaczylam - na pierwszy rzut oka wygladaja identycznie.
Przeraziłam się w tej chwili. Już wiem, że mogłabym mieć problem z poznaniem własnej kotki A do tego nie mam zdjęć
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Przykro mi (nie zebym sie chciala swojeja kotke oddac ale domyslam sie co czujesz)
W tym kubraczku wygladaja identiko - mordka i ogon jak skserowane. Musialam analizowac zdjecia z bliska zeby znalezc roznice. Tylko lapki inne. Trzymam kciuki