POTRZEBUJĘ TYMCZASY II - DT dla kociąt! TRANSPORTERY ZWRÓCIC

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 04, 2008 10:53

Przepraszam za milczenie, ale mam klopoty z netem i klawiaturą, w zasadzie ostatnio działają wymiennie...

próbuje rozkręcić akcje na dziś, Marcin wie.

mogę też JUTRO (SOBOTA) PO POŁUDNIU/WIECZOREM - KTOŚ CHĘTNY? TO UMÓWIĘ KARMICIELKI.... dajcie pls znać telefonem, bo nie wiem co z tym cholernym netem będzie...
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pt kwi 04, 2008 20:19

dziś chała. klatka jest, transportery też, kierowca i ja też. karmicielki mogą.

tylko koty zabili.

jedną kotkę utopili w pracującej betoniarce. jedna dostała kamieniem w łeb. Jeden kocur leżał martwy koło okienka, z odrobiną krwi na pyszczku. I ostatnia kotka już nie wiem jak zginęła.

Niejaka Babcia ze Stalowej zaginęła, szuka jej policja.

cholerna kotka z korsaka się już okociła.

na wileńskiej - jakiejs nowe koty. jestem umówiona z nimi i Beatą 111 na poniedziałek rano.

i jakieś ciężarne stado na targowej, tam jestem umówiona z Marcinem w poniedziałek wieczorem.

ręce opadają.

Nadal mam wolne JUTRO i NIEDZIELĘ RANO. Możnaby pojechać do łomianek, najlepiej bladym świtem. lepsza niedziela, bo jedną klatkę mam u Aleby, a jedną na ursynowie :twisted: dziś może być ciężko odzyskać...

AAAAAAAA....
MIAŁAM KIEDYŚ MNÓSTWO TRANSPORTERÓW. Swoich i cudzych. 2 są we Wrocławiu. 1 u evalli. A GDZIE RESZTA????????????????
Obrazek

jopop

Post » Pt kwi 04, 2008 20:31

Dżizas :cry:
Muszę łapać koty w Ursusie, Norweski bardzo chory, w niedzielę jestem umówiona na te cholerne dziuksy może się jakiś złapie... Mam tylko Twoją kaltkę, chwilowo jest mi bardzo potrzebna.
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pt kwi 04, 2008 21:08

spoko, wystawówki mam wolne, jak chcesz to mogę Ci tez drugą dać.

TRRANSPORTERY MOJE i KIEROWCY:)
Obrazek

jopop

Post » Pt kwi 04, 2008 21:16

Jopop, czy aby na pewno potrzebujesz do lapania i pomocy? Jak ja sie zglosilam na Anielewicza do lapania, to mnie prawie przepedzilas????

alysia

Od: Pt sie 17, 2007 21:56

Post » Pt kwi 04, 2008 21:51

alysia - jeśli nie będziesz łapać dzikich kotów za ogony, to chętnie:) zwłaszcza jeśli masz auto:)
Obrazek

jopop

Post » Pt kwi 04, 2008 22:11

Asia, gdzie takie straszne rzeczy sie dzieją z kotami, jaka to dzielnica?
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Pt kwi 04, 2008 22:22

meggi - masz na myśli ten standardzik z poczatku mojego postu? praga. ząbkowska/brzeska/stalowa/wileńska itp.

heh, zaraz mi znów ktoś napisze, że dla mnie martwe koty to tylko cyferki.

ale może inni mnie rozumieją...
Obrazek

jopop

Post » Pt kwi 04, 2008 22:39

tak , ale to barbarżynstwo, i to wszystko widzialas, a na Policji nie zgłąszalas tego ? jak to w betoniarce tak dla zartu wrzucone. Zeby skur.....betoniarka wciągnęla do srodka i porwała na drobne kawałki. Jacy zboczeńcy. Asia wspólczuje ci takich widoków. Jakie biedne kociny
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Pt kwi 04, 2008 22:48

nie, nie widziałam. do mnie to tylko dzwonią :roll:

a ta betoniarka to nie dla zabawy tylko żeby zabić. po prostu.

a. właśnie. szukam ekipy ze 2-3 SILNYCH NIEASTMATYKÓW do odgruzowania piwniczki jakoś po 16-tym, będziemy kocięta z Korsaka zbierać. Byłoby fajnie jakby potrafili kociaki małe łapać, delikatnie, acz skutecznie. ale jeśli się sami nowicjusze zgłoszą, to też dobrze, odgruzujecie to co najcieższe, a ja tam potem jakoś wlezę, może sie nie uduszę :roll:

I DT dla nich, będą wtedy MALUTKIE, ok. 4-5 tygodni. jak od tej matki zabieram 6-tygodniowe to juz zwykle polowa miotu lezy zdechla i sie rozklada. może jak pojawię się wcześniej, to będą jeszcze zyć... w złapanie kocicy chyba przestałam wierzyć, choć OCZYWIŚCIE zastawimy pułapkę... 3 lata próbuję...
Obrazek

jopop

Post » Pt kwi 04, 2008 22:49

Asia, Twoja klatka dzisiaj pracowała na Nowolipkach, aczkolwiek bez efektu :? Za to tydzień temu za jej pomocą wygarneliśmy z piwnicy miły 4 koci miocik.
Teraz klatka odpoczywa w boksie, jutro może być trudno dostępna, bo ja kibluję na uczelni, a Marcin wyjeżdża z miasta. Ale wieczorem wraca, jakby co - dzwoń.
Aha, a w poniedziałek to ja chcę łapać z Wami, inaczej nie puszczę Marcina ;)
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pt kwi 04, 2008 22:55

Olu - zapraszamy:)

a z Marcinem umówiłam się wstępnie, że w niedzielę nie pije aż nie odbierze ode mnie całego osprzetu:):):) może mu o tym przypomnij:)
Obrazek

jopop

Post » Pt kwi 04, 2008 23:30

Asia - jest u mnie transporterek od Ciebie, podpisany "kociareczka". Duzy, bordowy (troche pekniety z tylu). W tej chwili w Piasecznie, ale moge go przywiezc do W-wy.
[*]BlankaObrazek, [*]Znajdek/Merlin,
[*]OsiołekObrazek, [*]StasiuObrazek, [*]CocoObrazek

Gocha17_

Od: Czw sie 09, 2007 14:53

Post » Pt kwi 04, 2008 23:32

jopop pisze:a z Marcinem umówiłam się wstępnie, że w niedzielę nie pije aż nie odbierze ode mnie całego osprzetu:):):) może mu o tym przypomnij:)

Oki, będę strażnikiem trzeźwości ;)
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pt kwi 04, 2008 23:36

Gocha17_ pisze:Asia - jest u mnie transporterek od Ciebie, podpisany "kociareczka". Duzy, bordowy (troche pekniety z tylu). W tej chwili w Piasecznie, ale moge go przywiezc do W-wy.

przywieź :twisted:

i napisz co u trójłapki i maluchów, bo sie pogubiłam :roll:
Obrazek

jopop

[poprzednia][następna]