Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
owszem, problem uwiezienia kotow dotyczy tego adresu i sprawa toczy sie juz ponad rok,nowisia pisze:Czy problem dotyczy tylko Jordana 14, od kidy koty sa zamkniete?
jojo pisze:moze ktos jeszcze by chcial oddac swoj glos w sprawie uwiezienia kotow piwnicznych?
Komu petycje, komu?
Navijka pisze:Z braku czasu nie czytałam całego wątku, ale jeśli chodzi o sterylki to w Zabrzu jest weterynarz który sterylizuje za darmo.
Minus jest jeden - ma określony limit sterylizacji na miesiąc.
O ile sobie przypominam to chyba 2 kocury i 3 kotki.
Gabinet znajduje się w Zabrzu - Biskupicach przy ulicy Młyńskiej (jedyny weterynarz w Biskupicach)
Jeśli ma to pomóc to wpiszę jutro jego nr telefonu kontaktowego.
Pytałam gokiedyś czy miałby coś przeciwko nagłośnieniu jego akcji, Odpowiedział że nie i że te sterylki potrwają do końca tego roku.
jojo pisze:mam pismo do prezydenta Katowic zrobione przez Paszule![]()
![]()
pisze w swoim imieniu i zostawia miejsce na podpisy osob, ktorym rowniez nie jest obojetna sprawa, jesli macie ochote zglosic swoje poparcie a nie chce Wam sie, nie macie czasu, koncepcji by pisac, podesle do podpisu na privie
![]()
inspektorka z OTOZ-u odebrala dzis oburzony telefon od jakiegos faceta, ze zauwazyl przyspawana blache do okna piwnicznego a spod spodu wystawaly łapki kocie i dobieglo go miauczenie, p. Basia poprosila go o pismo
XAgaX pisze:zaczynam szukać kociaczkom domków, mam nadzieję, że choć jednego uda się dzięki moim ogłoszeniom umieścić...A co do pozostałej bezimiennej kociczki- może Wega?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510 i 154 gości