smarti pisze:zgłaszam ale nie mam kiedy![]()
w weekend muszę znależć czas
a czy termin nie mija przypadkiem dziś?
edit nie, 22 lipca, sorki
Moderator: Estraven
smarti pisze:zgłaszam ale nie mam kiedy![]()

Gibutkowa pisze:Niewidoma Zosia baaardzo prosi o wizytę PA w Warszawie! Czy ktoś mógłby? Jeśli tak to proszę info na naszym schroniskowym viewtopic.php?f=1&t=143015&start=525 to dla kici naprawdę ogromna szansa!
Od razu ma pogadać tez o doktorze Garncarzu co go zna bardzo dobrze, więc jak domek będzie ok to od razu zostanie poinstruowany. Dzięki dzięki jeszcze raz. Trzymajcie teraz kciuki żeby domek się okazał OK
Tak bardzo bym chciała. Tak bajdełej - jakbyście coś wiedziały o szykującym się transporcie Wrocław- Warszawa to dajcie znać

JolaJ pisze:smarti pisze:zgłaszam ale nie mam kiedy![]()
Bianka 4 pisze:JolaJ pisze:smarti pisze:zgłaszam ale nie mam kiedy![]()
I tak Smartinka się nie wyrobiła....
Marzenia11 pisze:Ja jestem w tych 10% - a poza tym smsa możesz wysłac przecież, c'nie?
Bianka 4 pisze:JolaJ pisze:smarti pisze:zgłaszam ale nie mam kiedy![]()
JolaJ pisze:Bianka 4 pisze:JolaJ pisze:smarti pisze:zgłaszam ale nie mam kiedy![]()
jeszcze ma 16 minut
a może my zgłosimy?
JolaJ pisze:Nie o to chodzi tylko nie wiem czy Iwona by sobie życzyławolę nie ryzykować bo mi cofnie adopcję Buri
Marzenia11 pisze:JolaJ pisze:Nie o to chodzi tylko nie wiem czy Iwona by sobie życzyławolę nie ryzykować bo mi cofnie adopcję Buri
już po północy wiec nie ma nad czym się zastanawiac, ale obaw takich jak Twoje ja bym nie miała

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
Użytkownicy przeglądający ten dział: koszka, Majestic-12 [Bot] i 57 gości