WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 08, 2012 23:49 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Pan Janeczek sprowadził suczkę z powrotem na Tęczę. :| W dodatku pije non stop.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Sob cze 09, 2012 1:00 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Szarusia jest smutna. :| Mam wrażenie że nagle bardzo spoważniała.Je z apetytem a nawet stara sie czymś zajać.3 dni temu na kociej stołówce leżał złapany szczur.Ale...jest jakaś inna.Taka odległa. :roll: Nie ma w niej już tej iskierki ....Sama nie wiem jak to nazwać.....To takie smutne kiedy się na nia patrzy. :(

Dzisiaj siedziała.Czekała aż nadejdę.Nie zerwała się i nie podbiegła na mój widok.Czekała aż do niej dojdę.Chyba pierwszy raz coś takiego się zdarzyło.

Nie wiem ,ale mam wrażenie że ona tęskni bardzo za Zezolcią. :( Że dopiero do niej dotarło......

iza71koty

Post » Sob cze 09, 2012 1:04 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Ziva w ciagu dnia pobiła rekord w jedzeniu. 8O Samodzielnie pojadła sporo gotowanej rybki i zjadła aż pół paszteciku. :D :1luvu: Byłam w szoku jak to zobaczylam.O ile plukanie noska idzie nam sprawnie i mimo że zajmuje mi to sporo czasu ona chętnie na to pozwala i ładnie wysmarkuje co trzeba, o tyle podawanie tabletek jest koszmarem.Ciągle mi wypluwa.Wkładam i popycham palcem a ona wypluwa.Zwykle za 5 razem sie udaje.

iza71koty

Post » Sob cze 09, 2012 1:08 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Ide spać.Ostatnie karmienie było koszmarem. :| Miałam takie nerwy ze głowa mała.Juz mi sie na przedostatnim podniosło ciśnienie ,bo w mieście sajgon przez Euro.Okna otwarte, ludzie krzyczą w niebogłosy bo mecz.Potem jeszcze zobaczylam tego maluszka....a na koniec impreza na plaży i hałas, muzyka, kupa motocykli.Nie wiedziałam jak to wszystko ominąć.Wkoło koty.Patrzałam tylko na lewo i prawo czy jakis mi na ulice nie wybiegnie.Zwykle o tej porze wybiegaja ,ale wtedy normalnie jest tam spokój i cisza.

iza71koty

Post » Sob cze 09, 2012 9:03 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Ja mam też już dość EUro. Wczoraj moja kotka wychodząca wystraszyła się przebiegajacych chłopców z trąbami i pobiegła przed siebie. Wołałam ją ale nie słuchała albo nie słyszała taki był hałas. Przed 21 poszłam jej szukać. Nie odbiegła daleko. Siedziała w krzakach i cała dygotała. Jak zawsze nie mozna jej zapędzić do domu, tak wczoraj weszła sama na ręce i pozwoliła się zanieść do domu. :twisted:
Dzisiaj rano w 2-ch budkach, które o tej porze sa zawsze puste, siedziały skulone dwa wielkie kocury. Były tak przestraszone, że pozwoliły sie pogłaskać :mrgreen:
Zgodnie z obietnica bazarek jest robiony, ale trochę to jeszcze potrwa :oops:
ObrazekObrazekObrazek

Angalia

Od: Sob mar 31, 2012 9:00

Post » Sob cze 09, 2012 9:18 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Żal mi tych wszystkich biednych zwierzaków, które muszą w tym całym euro syfie brać udział :(
to chyba będzie dla nich gorsze przezycie jak huk petard w sylwestra :?

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Sob cze 09, 2012 9:25 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

wiora pisze:Żal mi tych wszystkich biednych zwierzaków, które muszą w tym całym euro syfie brać udział :(
to chyba będzie dla nich gorsze przezycie jak huk petard w sylwestra :?

Najgorsze jest to ze ludzie wykazują taki luz okropny. :roll: Wczoraj mialam taka jazdę z dwoma naćpanymi lub pijanymi ze normalnie ręce mi opadły i az zamilkłam, bo mnie zamurowało. :| Karmie koty w nowym miejscu.Sa zabiedzone, chore.Maja futra w okropnym stanie.Podaje im leki i widzę juz poprawę.Wczoraj byla tam niezla impreza.Własnie wyjeżdzali chyba dalej sie zabawic.Jeden z nich powiedział, ze te koty trzeba wszystkie potopic bo sie męcza. 8O :| Bo sa chore i maja brzydkie futra.Drugi zakazał karmienia.Juz drugi raz sie mnie czepia.Nawet nie dotykam ich posesji.Powiedziałam ze ja nie widzę zeby koty sie męczyły :roll: a wrecz przeciwnie.Widze po lekach duzą poprawę.A on mi na to ze jak on nie zauważy tej poprawy to je wszystkie utopi.
To tacy ludzie ze normalnie strach z nimi gadać.Ogólnie większosc dostała jakiegos amoku i zyja na emocjach.Jedzą szybko, nieuważnie.Piją wiecej....i okropnie hałasuja. :|

iza71koty

Post » Sob cze 09, 2012 10:03 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Bo teraz wszystkim się wydaje, że wszystko można, bo euro, a w związku z tym czują państwowe przyzwolenie na picie na umór nawet w miejscach publicznych
a rozmowa z człowiekiem pod wplywem-nie ma żadnego sensu, szkoda nerwów.Najlepiej nie odzywac się w ogóle bo tylko nerwy sobie wyprujesz, a do tępaków i tak nic nie dotrze :?

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Sob cze 09, 2012 11:51 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

ObrazekObrazekObrazek

Angalia

Post » Sob cze 09, 2012 14:43 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

iza71koty pisze:Pan Janeczek sprowadził suczkę z powrotem na Tęczę. :| W dodatku pije non stop.

Tragedia :( Szkoda psa, szkoda kotów :x
ObrazekObrazek

bodzia_56

Od: Czw paź 20, 2011 21:55

Post » Sob cze 09, 2012 19:18 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Angalia pisze:No to zapraszam na zakupy:
viewtopic.php?f=20&t=142849&p=8939725#p8939725

Naprawdę piękny bazarek :1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie cze 10, 2012 11:23 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Angalia pisze:No to zapraszam na zakupy:
viewtopic.php?f=20&t=142849&p=8939725#p8939725

Wow! :D Dziękujemy Kochana. :1luvu: :D :1luvu:

Uciekam Kochani na działkę.Tyram od wczoraj.Masakra.

Żebym mogła tak wstać rano i pojechać. :roll: A tu i kuwety i gotowanie,mieszkanie trzeba uprzątnąć,koty nakarmić , zakupy zrobić.No nic mam nadzieję że trochę się uda zrobić ,zanim przyjdzie pora karmienia.

iza71koty

Post » Nie cze 10, 2012 17:15 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Mrowią mnie całe ręce aż po same barki.I pół twarzy.Pokrzywy.Wielkie......chyba ponad dwa metry.Jestem w bąblach.Super.

Odkryłam przy okazji że mam borówkę amerykańska.Owoce juz dojrzały.Ładnie obrodziła w tym roku.

iza71koty

Post » Nie cze 10, 2012 17:48 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Ziva mnie wczoraj ugryzła.A potem uciekła do kontenerka w klatce.Znaczy jest z nią chyba lepiej. :roll: W każdym razie ma już normalny wzrok.Patrzy jak rasowy półdziki kot.

iza71koty

Post » Nie cze 10, 2012 18:54 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

iza71koty pisze:Mrowią mnie całe ręce aż po same barki.I pół twarzy.Pokrzywy.Wielkie......chyba ponad dwa metry.Jestem w bąblach.Super.

Odkryłam przy okazji że mam borówkę amerykańska.Owoce juz dojrzały.Ładnie obrodziła w tym roku.

A wiesz, że pokrzywy sa bardzo zdrowe :ryk: :ryk: :ryk:
A borówka jest bardzo zdrowa. Ale widzę, że sie załapiesz na nastepny bazarek :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

Angalia

[poprzednia][następna]