dalia pisze:Fredziolina pisze:alfabia pisze:No przecież jak jej nie stać na leczenie kota to mogła go nie brać!
tylko nie zapomnij o tym asoia2 przypomnieć, tutaj viewtopic.php?f=1&t=123654
skomentuje podobnie jak wyżej
A może jednak nie zauważyła
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dalia pisze:Fredziolina pisze:alfabia pisze:No przecież jak jej nie stać na leczenie kota to mogła go nie brać!
tylko nie zapomnij o tym asoia2 przypomnieć, tutaj viewtopic.php?f=1&t=123654
skomentuje podobnie jak wyżej
vega013 pisze:alfabia pisze:mirka_t pisze:Korzystając z okazji, że mój wątek jest tak poczytny pozwolę sobie podsunąć ten wątek. http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=123654
W skrócie sprawa wygląda tak. Zofia&Sasza znalazła u asia2 tymczasowy dom tymczasowy dla kota, któremu wyszły ujemne testy na FeLV i FIV. Nikt jednak nie chciał przejąć Groszka od asia2, więc ten tymczasowy tymczas stał nieaktualny i zmienił się zwykły tymczas. Po 2 tygodniach kot się rozchorował a ponowny test na FeLV wyszedł dodatni. Na Groszka czeka dom stały. Nie wiem czy dom stały partycypuje w kosztach leczenia kota, ale są one ogromne. Groszek dostaje Virbagen Omega. Dzisiaj asia2 porosiła nieśmiało w wątku o pomoc finansową jednak nie zauważyłam ruchów w tym kierunku.
Bardzo proszę o pomoc dla asia2. Została sama z chorym kotem i ogromnymi kosztami jego leczenia.
No przecież jak jej nie stać na leczenie kota to mogła go nie brać!
Wybacz, ale to jest wyjątkowo bezduszne.
To wielkie brawa za ten sarkazm. Bez tego jakoś najwyraźniej wszystkim niezręcznie było wznowić krytykę postępowania mirki_t.alfabia pisze:vega013 pisze:alfabia pisze:No przecież jak jej nie stać na leczenie kota to mogła go nie brać!
Wybacz, ale to jest wyjątkowo bezduszne.
Nie kochana.
Wyjątkowo bezduszne to jest negowanie tego wpisu przez takie osoby jak np Dalia. Dlaczego? Bo w stosunku do Mirki można być WYJĄTKOWO BEZDUSZNYM. Można rozliczać ze wszystkiego i w każdy sposób zarzucając, że mogła nie brać skoro nie ma za co diagnozować i leczyć. Tępić za to, że jej koty mają sponsorów i starać się ich zniechęcić do pomocy.
Tyle.
To się nazywa sarkazm drogie panie.
mirka_t pisze:Dobry ze mnie człowiek, więc specjalnie dla mrrśledziłam dzisiaj Czarną.
Szkoda, że zbliżenia wyszły nieostro, ale Czarną widać. Widać, że chodzi, je i pije, wskakuje i zeskakuje. Nie trzeba się o nią martwić.
mrr pisze:mirka_t pisze:Dobry ze mnie człowiek, więc specjalnie dla mrrśledziłam dzisiaj Czarną.
Szkoda, że zbliżenia wyszły nieostro, ale Czarną widać. Widać, że chodzi, je i pije, wskakuje i zeskakuje. Nie trzeba się o nią martwić.
Dziękuję. Cieszę się, że z nią ok.
Ten atak był następstwem uszkodzenia błędnika? Bo skoro ok, to rozumiem, że nie objawem jakiegoś schorzenia?
VVu pisze:
Gdyby Ci, alfabia, nieprzyjemnie było to czytać, to Ci podpowiem - to był z mojej strony sarkazm.
mirka_t pisze:Łóżko piętrowe jedynie na te "salony".
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], kasiek1510 i 49 gości