Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Justa&Zwierzaki pisze:Justyna85 przecież ci mówiłam ze mam chętnych na persa , więc nie rozumie dlaczego dałaś go do pseudo hodowli
Zaapeluję o dt po raz kolejnyjustyna8585 pisze:Pamiętacie tego z wody?to już 3 tygodnie .Będzie dużym kotem.Ma teraz ok 3 mies. To spokojny kot, całe dnie chowa sie,przychodzi dopiero wieczorem na głaski.Nie drapie,nie gryzie,nawet kiedy bardzo sie boi.Brzuszek jest mniejszy,został 2. raz odrobaczony.odbarwień juz jako takich nie ma,no może troszkę jeszcze.Pilnie potrzebny dom.
brzuszek:
Ten kociak pilnie szuka DT
jestem jeszcze naiwna ,więc zadzwoniłam do schroniska,czy ktoś tej małej nie szuka,bo ma obróżke.Justyna mnie uświadomiła ,ze z mojej dzielnicy w ciągu 2 dni trafiło5 kotów![]()
![]()
Co się dzieje...
czu ludziom naprawde odbija
justyna8585 pisze:I Tutaj znowu wieeeeeeeeeeeeeeelkie podziękowania dla Pań Wet. z Rudy Śl(Kochłowic) za wszystko ,co zrobiły dla czarnego kociaka,połamanej i tez mojej prywatnej marudzącej i przewrażliwionej suni.która do teraz płacze wniebogłosy po zastrzyku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 398 gości