A tak rozrabiamy:

A to nasza kochana mama:

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
SecretFire pisze:Gdzie Whiskas?
SecretFire pisze: Jak u wielu innych rozsadek mniej wiecej zdrowy, wygrywa.![]()
SecretFire pisze: Tu niestety mnie za czesto odwiedza ktos z rodziny, a jeszcze wiecej wyrzutow w strone mojego umyslu nie dam rady zniesc...
SecretFire pisze:Taaak, bo Ty jestes mocniejsza na duchu i masz meza, ktory Cie moze bronic. Ja nikogo takiego nie mam i sama wiecznie walcze o wszystko... Sprzykrzylo mi sie wieczne tlumaczenie, chociaz juz i tego staram sie nie robic, ale tak calkiem jeszcze nie idzie.
kasia(1) pisze:SecretFire pisze:Taaak, bo Ty jestes mocniejsza na duchu i masz meza, ktory Cie moze bronic. Ja nikogo takiego nie mam i sama wiecznie walcze o wszystko... Sprzykrzylo mi sie wieczne tlumaczenie, chociaz juz i tego staram sie nie robic, ale tak calkiem jeszcze nie idzie.
Z tego co pamiętam to tata powiedział, że jak mamusia przyniesie do domu drugiego kota to on się wyprowadzi pod most...jest teraz ich o wiele więcej i on się już chyba przyzwyczaił do tego, ale żeby tak od razu bronić, tego bym nie powiedziała.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, lucjan123, smoki1960 i 73 gości