ale troszke sie martwie, była juz zupełnie zdrowa, wczoraj dostała ostatnia dawke antybiotyku, no i dzisiaj znowu zaczyna kichac i prychac

na razie dostaje scanomune, nie chce pakowac w nia kolejnego antybiotyku, to byłby juz trzeci

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mishila pisze:Pomponmamo ja mam na tymczasie już tylko kocią mamę -maluchy poszły do domów - tylko, że ona jest jeszcze nie szczepiona....Obawiam się, że spotkam się tu z ostrym sprzeciwem, jeśli chciałabym wziąć od Ciebie któregośI niestety będą mieli rację
bettysolo pisze:Pomponmamo ja się na maluszkach w ogóle nie znam ale może odrobinę oliwy albo oleju wcisnąć do pyszczka
pomaga to kupie lepiej sie przesuwać a polecał mi to Gierek więc chyba wie co mówi tylko nie wiem jak to się ma do wieku maleństwa
ale tak na chłopski rozum co może zaszkodzić w dobrym oleju![]()
co do kuwety
nie masz może strarej formy do pieczenia ciasta
taki prostokąt znaczy sie
mogłaby robić za mini kuwete ale niestety potem już byłaby do wyrzucenia
mamaja4 pisze:bettysolo pisze:Pomponmamo ja się na maluszkach w ogóle nie znam ale może odrobinę oliwy albo oleju wcisnąć do pyszczka
pomaga to kupie lepiej sie przesuwać a polecał mi to Gierek więc chyba wie co mówi tylko nie wiem jak to się ma do wieku maleństwa
ale tak na chłopski rozum co może zaszkodzić w dobrym oleju![]()
co do kuwety
nie masz może strarej formy do pieczenia ciasta
taki prostokąt znaczy sie
mogłaby robić za mini kuwete ale niestety potem już byłaby do wyrzucenia
O kurczę ,dałam tę sama radę na siostrzanym wątku,pomponmamo,sorry!
tangerine1 pisze:No niestety Adelcia wymiotuje![]()
wymiotowała okropnie wczoraj wieczorem, w nocy i rano był spokój wiec odpusciłam jej wizyte u weta,
niestety godzine temu znowu zaczeła rzygolandie![]()
jutro czeka nas wizyta u weta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 79 gości