Przykro mi z powodu pogrzebu...

Bożenko - nie jestem w stanie sobie wyobrazić 9 kotów na sobie.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Też słyszałam tą teorię o podciśnieniu i zatokach. Tylko z drugiej strony jak się połyka to na gardło siada. tak źle i tak niedobrze.
Przykro mi z powodu pogrzebu...![]()
![]()
Bożenko - nie jestem w stanie sobie wyobrazić 9 kotów na sobie.Mi jak się jeden Gibutek na szyję uwali to już oddychać nie mogę
Gibutkowa pisze:Też słyszałam tą teorię o podciśnieniu i zatokach. Tylko z drugiej strony jak się połyka to na gardło siada. tak źle i tak niedobrze.
Przykro mi z powodu pogrzebu...![]()
![]()
Bożenko - nie jestem w stanie sobie wyobrazić 9 kotów na sobie.Mi jak się jeden Gibutek na szyję uwali to już oddychać nie mogę
BOZENAZWISNIEWA pisze:No wiesz...duszenie zrobiły i musiałam sie podniesc, hi,hi...a Peji w nocy cos odpierdzieliło z główka...Patrze mruczy to ja go pogłakałam ,a ten mnie cap...i całe szczescie,ze cos wyczułam,bo otworzyłam oczy ,a ten ma moja twarz sie rzucił...zdurniał do reszty..w dupe dostał i wywaliłam z łózka...oczywiscie jak duszenie było to siedział juz obok mnie i sie miział.Chyba mu sie cos przyśniło,ale krzywdy mi nie zrobił...
Gibutkowa pisze:U Bożenki jest 7 osób do rozdzielania czułości więc przypada jeden ludź na dwa koty
dune pisze:Jeden ludź na dwa koty to tak ja u mnie...a ja mam problem
Widocznie mało wprawiona jestemcałe zycie miałam 1 szt
dune pisze:Łatwiej mnie zakrakać widocznie. I wpędzic w poczucie winy a mam malo pewności siebie od zawsze
Trudno taki los.
I tak juz sobie tu będę, bo mi tu dobrze
Życze Ci duzo zdrówka i synkom twoim i mężowi - on jest dzielny bo cie kocha po prostuma szczeście kochac dobrego człowieka
tak jak cała reszta mężów z tego forum
Ps A Villas to mi strasznie zal ze ją tak zaszczuli i wariatke z niej zrobili i okradli i ze tyle szuj ją otacza...
Gibutkowa pisze:Jak tak o Violetcie (a właściwie o Czesi) piszecie to ja dodam ze z moja babcią do klasy chodziła w Lewinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], luty-1, puszatek i 91 gości