jest strasznie brzydka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MartynaP pisze:to dziewczynka wielkości dwu miesiecznego kociaka
jest strasznie brzydka
asiek_i_boguś pisze:MartynaP pisze:to dziewczynka wielkości dwu miesiecznego kociaka
jest strasznie brzydka
Nie prawda, śliczna jest![]()
ja teraz tak bardziej w kwestii psa, tego co się kręci koło chatki i ma cały czas szelki na sobie. Wiec pies jest chudy, na łapę już nie kuleje ale wydaje mi się że ma staw nadgarstkowy spuchnięty. Został odrobaczony, zgodnie z poleceniemCzy ten pies ma aby na pewno właściciela, który o niego dba
Bo puszkę specjalnie przyniesionej przeze mnie karm y pochłania w kilka sekund...z obserwacji wynika ze to suczka jest, choć dokładnie płci się nie przyglądałam, zresztą pies ucieka nieco... Wiem, że nasza domena to koty i jeszcze raz koty, ale czy ktoś ma jakiś pomysł co z tym biedakiem zrobić? Jak mu pomóc?
Filomen pisze:asiek_i_boguś pisze:MartynaP pisze:to dziewczynka wielkości dwu miesiecznego kociaka
jest strasznie brzydka
Nie prawda, śliczna jest![]()
ja teraz tak bardziej w kwestii psa, tego co się kręci koło chatki i ma cały czas szelki na sobie. Wiec pies jest chudy, na łapę już nie kuleje ale wydaje mi się że ma staw nadgarstkowy spuchnięty. Został odrobaczony, zgodnie z poleceniemCzy ten pies ma aby na pewno właściciela, który o niego dba
Bo puszkę specjalnie przyniesionej przeze mnie karm y pochłania w kilka sekund...z obserwacji wynika ze to suczka jest, choć dokładnie płci się nie przyglądałam, zresztą pies ucieka nieco... Wiem, że nasza domena to koty i jeszcze raz koty, ale czy ktoś ma jakiś pomysł co z tym biedakiem zrobić? Jak mu pomóc?
dziewczyny Piotrek rozmawiał z jego właścicielem - pan jezdzi renault scenic i urzęduje w naszym budynku z tyłu, chyba zielone drzwi. zagadajcie do niego moze ?
terenia1 pisze:Dziewczyny kwestia sterylek - mamy jak na razie dwa punkty Stawowa i Stalowa ze Stawowej zostały zostały wysterylizowane 2 kociaki, a ze Stalowej chyba jeden - byłą tam kotka ciężarna podobnież i co zniąwiemy że na Stawową trzeba podjechać pomóc kobiecie łapać - tu jak zwykle liczymy na Piotrka, może Wiesiu z Jadzią by dali radę tam coś złapać - mamy wolne miejsca w boksach w tej chwili więc na to jest czas, a co z ta karmicielką ze Stalowej
Mara zadzwoń do niej jeśli możesz miała łapać, ale jakoś nie daje znaku życia
obudzi się na wiosnę jak się koty zaczną rozmnażać
czy dalej u niej są dwa kontenerki
i gdzie jest klatka-łapka
terenia1 pisze:Dziewczyny kwestia sterylek - mamy jak na razie dwa punkty Stawowa i Stalowa ze Stawowej zostały zostały wysterylizowane 2 kociaki, a ze Stalowej chyba jeden - byłą tam kotka ciężarna podobnież i co zniąwiemy że na Stawową trzeba podjechać pomóc kobiecie łapać - tu jak zwykle liczymy na Piotrka, może Wiesiu z Jadzią by dali radę tam coś złapać - mamy wolne miejsca w boksach w tej chwili więc na to jest czas, a co z ta karmicielką ze Stalowej
Mara zadzwoń do niej jeśli możesz miała łapać, ale jakoś nie daje znaku życia
obudzi się na wiosnę jak się koty zaczną rozmnażać
czy dalej u niej są dwa kontenerki
i gdzie jest klatka-łapka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, ewar, Google [Bot], puszatek i 113 gości