Erin pisze:A na łapce ma czarne włoski między poduszeczkami.

jasne! On wyciąga łapkę do obiektywu!
A ja w głowę zachodziłam czy to jakis opatrunek? bandaż? itp.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Erin pisze:A na łapce ma czarne włoski między poduszeczkami.
Marzenia11 pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jasne! On wyciąga łapkę do obiektywu!
A ja w głowę zachodziłam czy to jakis opatrunek? bandaż? itp.![]()
![]()
zerduszko pisze:
A tego pięknisia ukradłabym i zakochała na śmierćhttp://img810.imageshack.us/img810/5272/img4062v.jpg
Marzenia11 pisze:Jest do wzięcia bez łamania prawa![]()
![]()
hanmar pisze:Witam Was wszystkich. Jestem tu nowa. Od wczoraj jestem dużą Lunki. Z mojej strony to miłość od pierwszego wejrzenia a z tego co już widzę to Lunie też nie jestem obojętna. Super kotek. Zaaklimatyzował się bardzo szybko. Od razu po wyjściu z klatki zaczął zwiedzać domek a potem tulić się do mnie. Z jedzonkiem też nie ma problemu. Bardzo się się cieszę z mojego skarbka i bardzo dziękuję wszyskim, którzy się przyczynili do tej naszej znajomości
hanmar pisze:Witam Was wszystkich. Jestem tu nowa. Od wczoraj jestem dużą Lunki. Z mojej strony to miłość od pierwszego wejrzenia a z tego co już widzę to Lunie też nie jestem obojętna. Super kotek. Zaaklimatyzował się bardzo szybko. Od razu po wyjściu z klatki zaczął zwiedzać domek a potem tulić się do mnie. Z jedzonkiem też nie ma problemu. Bardzo się się cieszę z mojego skarbka i bardzo dziękuję wszyskim, którzy się przyczynili do tej naszej znajomości
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, teesa i 327 gości