GD.Wyrzucony Herbatnik. Słodkie zakończenie, Pako ma dom.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 13, 2010 15:22 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Kiedy możecie ciachnąć Herbatniczka? Wolałabym, żeby przyjechal do mnie już po, bo moja kocica jeszcze niewysterylizowana. A z powodu skręconej nogi jeszcze mało mobilna jestem, chociaż z dnia na dzień jest coraz lepiej (jutro już do pracy wracam, yh ).
Ten Herbatnik prawie jak moja Troja :D Jak mnie ktoś znajomy w tych dniach odwiedzi, to zgłupieje :D
Acha, i jakby to było niejasne, bo z przejęcia nieskłądnie piszę.. Dawajcie mi to ciacho, może u mnie pomieszkać kilka dni :)
Omg, jaka jestem przejęta O_o
Zaraz idę poczytać coś więcej o nim....

Edit: Przebrnęłam przez wątek. Dobrze rozumiem, że najpierw kilka dni leczenia,a potem ciachanie? Jakby co, proszę o jakieś wskazówki, ale.. chyba damy radę, co?
Przepraszam, że trochę panikuję, to mój pierwszy tymczas będzie...
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Pon wrz 13, 2010 17:45 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

łoooł KaleidoStar!! :1luvu: :1luvu: super!! Herbatniczek ma TDT!! strasznie się cieszę! Domek coraz bliżej!
A Olga jest wspaniała, że się zdecydowała Herbatniczka wziąć i przekonała rodziców!

a teraz pytanie praktyczne: do kogo przelew? :D
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Pon wrz 13, 2010 20:18 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

myrzapl pisze:łoooł KaleidoStar!! :1luvu: :1luvu: super!! Herbatniczek ma TDT!! strasznie się cieszę! Domek coraz bliżej!
A Olga jest wspaniała, że się zdecydowała Herbatniczka wziąć i przekonała rodziców!

a teraz pytanie praktyczne: do kogo przelew? :D

o wlasnie :) ja poprosze numer konta na pw

AprilRain

Od: Czw lip 02, 2009 20:04

Post » Pon wrz 13, 2010 20:19 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

tak! dla wszystkich pw - dla tych osób, które zadeklarowały wpłaty :-)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon wrz 13, 2010 21:05 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Póki co uciekam spać, jutro po L4 powrót do pracy i niestety na rano.. trzeba wstać o 4, a przez ostatnie dni o tej porze się kładłam. Przy kompie będę dopiero późnym wieczorem, na wszelki wypadek wyślę Fanszecie mój numer telefonu na PW.
...nie wiem czy w ogóle zasnę, taka jestem przejęta tym Herbatnikiem :)
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Wto wrz 14, 2010 0:39 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Pogadam jutro z Fanszetą. Mam nadzieję, że ona zajmie się zbiórką. :D

Dziękuję wszystkim wspaniałym cioteczkom. :1luvu:
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Wto wrz 14, 2010 9:27 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

kotika pisze:Pogadam jutro z Fanszetą. Mam nadzieję, że ona zajmie się zbiórką. :D

Dziękuję wszystkim wspaniałym cioteczkom. :1luvu:

Chyba dzisiaj, bo jak pisałaś, była już 0:39 :wink: .

Ok. zajmę się zbiórką, mam już wprawę po kociakach :D

Stan pod rurą: Komplet.
Eskorta: Ogonek, Gwiazdka, Przystojniak :D . (chyba nagram filmik, bo to przekomiczne)
Białas z Damą podchodzą coraz bliżej.
Herbatnik kieruje ruchem i sprawdza, czy wszyscy mają w miskach to samo.
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Wto wrz 14, 2010 9:28 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

KaleidoStar pisze:Póki co uciekam spać, jutro po L4 powrót do pracy i niestety na rano.. trzeba wstać o 4, a przez ostatnie dni o tej porze się kładłam. Przy kompie będę dopiero późnym wieczorem, na wszelki wypadek wyślę Fanszecie mój numer telefonu na PW.

Uważaj, uważaj, teraz będę dzwonić :wink:
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Post » Wto wrz 14, 2010 9:34 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

dagmara-olga pisze:KTO SKŁADAŁ DEKLARACJĘ DOFINANSOWANIA?

tu będę uzupełniać:

dagmara- olga - 70 zł
AprilRain - 40 zł
jaana - 50 zł
Fanszeta - 50 zł
myrzapl - 100 zł

RAZEM: 310 zł
kto jeszcze?

Dzięki dagmara-olga za uzupełnianie! Przesyłam nr konta na pw.

Fanszeta

Post » Wto wrz 14, 2010 13:46 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Fanszeta pisze:
KaleidoStar pisze:Póki co uciekam spać, jutro po L4 powrót do pracy i niestety na rano.. trzeba wstać o 4, a przez ostatnie dni o tej porze się kładłam. Przy kompie będę dopiero późnym wieczorem, na wszelki wypadek wyślę Fanszecie mój numer telefonu na PW.

Uważaj, uważaj, teraz będę dzwonić :wink:

A dzwoń, będzie mi bardzo miło :D
A w ogóle to jestem po nieprzespanej nocy. Śniło mi się non stop, że Herbatnik zabłądził gdzieś u mnie, że coś się stało, że coś się na wątkach pomieszało, że nie mogę odpisywać, że forum się popsuło... Masakra. koszmar za koszmarem. Z tego wszystkiego sprawdziło się zepsute forum, jak rano, ok 5 w panice odpaliłam kompa, to wyświetało mi, że nie może połaczyć się ze stroną..
Wypatrywałam dziś kociego towarzystwa jadąc pociągiem, chyba wiem już gdzie "podniebne" mieszkają, domyślam się też okolic Herbatnikowych... Może później pogadam z Fanszetą i pójdę się "zapoznać" z moim podopiecznym :)

KaleidoStar

Post » Wto wrz 14, 2010 14:10 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Fanszeta pisze:
dagmara-olga pisze:KTO SKŁADAŁ DEKLARACJĘ DOFINANSOWANIA?

tu będę uzupełniać:

dagmara- olga - 70 zł
AprilRain - 40 zł
jaana - 50 zł
Fanszeta - 50 zł
myrzapl - 100 zł

RAZEM: 310 zł
kto jeszcze?

Dzięki dagmara-olga za uzupełnianie! Przesyłam nr konta na pw.

poszło :D

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Śro wrz 15, 2010 7:48 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

KaleidoStar pisze:A w ogóle to jestem po nieprzespanej nocy. Śniło mi się non stop, że Herbatnik zabłądził gdzieś u mnie, że coś się stało, że coś się na wątkach pomieszało, że nie mogę odpisywać, że forum się popsuło... Masakra. koszmar za koszmarem. Z tego wszystkiego sprawdziło się zepsute forum, jak rano, ok 5 w panice odpaliłam kompa, to wyświetało mi, że nie może połaczyć się ze stroną..
Wypatrywałam dziś kociego towarzystwa jadąc pociągiem, chyba wiem już gdzie "podniebne" mieszkają, domyślam się też okolic Herbatnikowych... Może później pogadam z Fanszetą i pójdę się "zapoznać" z moim podopiecznym :)

KaleidoStar ja też się przejmowałam, kiedy trzymałam kociaki podniebne. I to zarówno we śnie, jak i na jawie. Wydawało mi się, że są w stanie wejść pod obudowę wanny przez 2-centymetrową szparę. Małż pukał się po głowie, bo kociaki miały już dużo większe główki. Nie martw się, Herbatnik nie jest dzikusem, podchodzi do ludzi, nawiązuje kontakt, uwielbia byś głaskany i lubi podgryzać lekko za rękę.

Nie wiem, czy będziemy go łapać dziś, bo nie udało się nawiązać kontaktu z lecznicą. A chcemy go od razu pokazać wetowi i ew. odpomponić. No nic, jeszcze jest wcześnie, piłka ciągle w grze. Jak tylko będzie coś wiadomo, to wyślę SMS-a. :1luvu:

Fanszeta

Post » Śro wrz 15, 2010 7:53 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Meldunek spod rury:
z powodu deszczu, pojawił się tylko Herbatnik (na niego można liczyć), Przystojniak i biała kotka, ale nie Biała Dama.

Wielkie dzięki dla Jaaany za zasilenie zbiórki na leczenie Herbatnika :1luvu: :1luvu: :1luvu: .
Będziemy go remontować na maxa :D

Fanszeta

Post » Śro wrz 15, 2010 8:00 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

ode mnie też poszło!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro wrz 15, 2010 8:06 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

dagmara-olga pisze:ode mnie też poszło!

Wielkie dzięki i ukłony od Herbatniczka :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Fanszeta

[poprzednia][następna]