SchronWro zdj.94, DT dla Maćka i DS dla Grey i Silver pilne!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 11, 2009 21:12 Re: SchronWro aktualne zdjęcia na stronie 32 :)

Za tydzień w niedzielę 20.12. jadę do Opola, dlatego chciałam zorganizować zbiórkę świąteczną dla FAN. Ala wielokrotnie bardzo nam pomogła, ostatnio było tam ciężko, więc karma, koce itp. mile widziane. :lol: Można zostawiać u Kici lub u mnie, ponieważ ja jestem w domu prawie cały czas.
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Sob gru 12, 2009 8:14 Re: SchronWro aktualne zdjęcia na stronie 32 :)

:ok:
krynia08

Post » Sob gru 12, 2009 8:17 Re: SchronWro aktualne zdjęcia na stronie 32 :)

Gibutkowa pisze:
IKA 6 pisze:Ja tez byłam zaskoczona. Kocur ma domek ale jeszcze do niego nie pojdzie. Musze wyleczyc przeziebienie, potem kastracja i pare dni po kastracji dopiero pójdzie. Rudusia czeka dłuzsze tymczasowanie. Na jego watku teraz napisałam, ze wyciagnełam go z transportera a on sie zsikał pod siebie. I już u mnie. Cały polarek był mokry. Dokładne ogledziny oczu i chodzenia zostawie na jutro. Tak jak prześwietlenie. To wystraszony ale słodki kocurek. :ok: :ok:

IKA ty to masz pojemne serducho :) :1luvu:
Gibutkowa się jak zwykle deklaruje do robienia ogłoszeń tylko proszę pamiętać o wujku Alzheimerze ;)

Ja juz sobie zapisałam, że mam Ci przypomnieć :ryk: :ryk:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Sob gru 12, 2009 13:24 Re: SchronWro aktualne zdjęcia na stronie 32 :)

Klio i Filusia po Świętach idą w dwupaku do nowego domku! :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob gru 12, 2009 14:39 Re: SchronWro aktualne zdjęcia na stronie 32 :)

:1luvu:
krynia08

Post » Sob gru 12, 2009 17:07 Re: SchronWro aktualne zdjęcia na stronie 32 :)

We wrocławskim DT jest kotka 7-9 lat.Trafiła po śmierci właścicieli starszych ludzi. Kotka jest w wielkiej depresji , po prostu postanowiła umrześ. Pomimo troskliwej opieki jej stan jest bardzo ciężki od dawna nie je , karmiona na siłę zwraca,zero zainteresowania światem.Jak wielka jest miłość zwierzęcia do człowieka, kocha aż po grób...i dłużej.Trzymajcie kciuki za kotkę ,te kilka dni zadecyduje. :cry: :cry: :cry:
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

Post » Sob gru 12, 2009 17:09 Re: SchronWro aktualne zdjęcia na stronie 32 :)

Figaro52 pisze:We wrocławskim DT jest kotka 7-9 lat.Trafiła po śmierci właścicieli starszych ludzi. Kotka jest w wielkiej depresji , po prostu postanowiła umrześ. Pomimo troskliwej opieki jej stan jest bardzo ciężki od dawna nie je , karmiona na siłę zwraca,zero zainteresowania światem.Jak wielka jest miłość zwierzęcia do człowieka, kocha aż po grób...i dłużej.Trzymajcie kciuki za kotkę ,te kilka dni zadecyduje. :cry: :cry: :cry:

:ok: :ok: :ok: może coś na uspokojenie? Cos na apetyt...
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob gru 12, 2009 17:18 Re: SchronWro aktualne zdjęcia na stronie 32 :)

Mruczeńka1981 pisze:Za tydzień w niedzielę 20.12. jadę do Opola, dlatego chciałam zorganizować zbiórkę świąteczną dla FAN. Ala wielokrotnie bardzo nam pomogła, ostatnio było tam ciężko, więc karma, koce itp. mile widziane. :lol: Można zostawiać u Kici lub u mnie, ponieważ ja jestem w domu prawie cały czas.

:ok: tam pomoc bardzo potrzebna , kotów jest kilkadziesiąt - większość w bardzo ciężkim stanie :!: :!: na pewno bardzo przydatne są koce , ręczniki, karma ..... :!: wierzę że wiele osób odpowie na ta zbiórkę :!:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Sob gru 12, 2009 18:28 Re: SchronWro aktualne zdjęcia na stronie 32 :)

Gibutkowa pisze:
Figaro52 pisze:We wrocławskim DT jest kotka 7-9 lat.Trafiła po śmierci właścicieli starszych ludzi. Kotka jest w wielkiej depresji , po prostu postanowiła umrześ. Pomimo troskliwej opieki jej stan jest bardzo ciężki od dawna nie je , karmiona na siłę zwraca,zero zainteresowania światem.Jak wielka jest miłość zwierzęcia do człowieka, kocha aż po grób...i dłużej.Trzymajcie kciuki za kotkę ,te kilka dni zadecyduje. :cry: :cry: :cry:

:ok: :ok: :ok: może coś na uspokojenie? Cos na apetyt...

Kotka jest pod stałą opieką weta.Otrzymuje codziennie kroplówki i wszystko co niezbędne, ale niestety stan jej się nie poprawia
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

Post » Sob gru 12, 2009 18:40 Re: SchronWro aktualne zdjęcia na stronie 32 :)

trzymamy kciuki i zaciskamy łapki

estela

Od: Nie gru 14, 2008 20:41

Post » Sob gru 12, 2009 21:29 Re: SchronWro aktualne zdjęcia na stronie 32 :)

Na razie nie mam odzewu na apel :cry:
Informacja o koteczce bardzo mnie zaniepokoiła... Takie historie nie kończą się dobrze. Jak tylko będą weekendowe zdjęcia to zrobimy masę ogłoszeń.
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Sob gru 12, 2009 21:47 Re: SchronWro aktualne zdjęcia na stronie 32 :)

Mruczeńka1981 pisze:Na razie nie mam odzewu na apel :cry:
Informacja o koteczce bardzo mnie zaniepokoiła... Takie historie nie kończą się dobrze. Jak tylko będą weekendowe zdjęcia to zrobimy masę ogłoszeń.

powklejałam informację o zbiórce na innych wątkach.... może jutro więcej osób poczyta...... mam nadzieję że będzie odzew :ok:

koteńka jest u mnie, starsznie cierpi z powodu zmian jakie zaszły w jej życiu.... , no i nie chce jeść :( :( :(

jessi74

Post » Sob gru 12, 2009 21:59 Re: SchronWro aktualne zdjęcia na stronie 32 :)

Świetnie, że jest u Ciebie :1luvu: :1luvu: . Mieliśmy już w schronie takie przypadki. Niestety trzeba karmić w miarę możliwości na siłę. Ja mam dyfuzor Feliwaya, ale bez wkładu i ośmielające krople Bacha. Mogę Ci w tygodniu podrzucić.
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Sob gru 12, 2009 22:19 Re: SchronWro aktualne zdjęcia na stronie 32 :)

Mruczeńka1981 pisze:Świetnie, że jest u Ciebie :1luvu: :1luvu: . Mieliśmy już w schronie takie przypadki. Niestety trzeba karmić w miarę możliwości na siłę. Ja mam dyfuzor Feliwaya, ale bez wkładu i ośmielające krople Bacha. Mogę Ci w tygodniu podrzucić.

Bardzo chętnie! jeśli możesz to zostaw u Natalii w pracy :D może kotś mógłby mi pożyczyć wkład do Falywaya? na kilka dni - swój gdzieś jakiemuś potrzebującemu posłałam :oops:

jessi74

Post » Sob gru 12, 2009 23:07 Re: SchronWro aktualne zdjęcia na stronie 32 :)

jessi74 pisze:
Mruczeńka1981 pisze:Świetnie, że jest u Ciebie :1luvu: :1luvu: . Mieliśmy już w schronie takie przypadki. Niestety trzeba karmić w miarę możliwości na siłę. Ja mam dyfuzor Feliwaya, ale bez wkładu i ośmielające krople Bacha. Mogę Ci w tygodniu podrzucić.

Bardzo chętnie! jeśli możesz to zostaw u Natalii w pracy :D może kotś mógłby mi pożyczyć wkład do Falywaya? na kilka dni - swój gdzieś jakiemuś potrzebującemu posłałam :oops:

Jessi, przecież ja ma Feliwaya - oczywiście że Ci pożyczę :ok:
zaraz poszukam.... mam też tą karmę od Gibutkowej dla maluszków, będzie okazja żeby Ci ją
dać :wink: :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

[poprzednia][następna]