Monisek pisze:Wątek małej ze zdjęciami:
viewtopic.php?f=1&t=101035
Faktycznie urocza mordeczka
i dobrze,ze Wam ja wepchali
Jeszcze by jakiegos kataru sie nabawiła,teraz juz chłodne dniModerator: Estraven
Monisek pisze:Wątek małej ze zdjęciami:
i dobrze,ze Wam ja wepchali
Jeszcze by jakiegos kataru sie nabawiła,teraz juz chłodne dniGibutkowa pisze:Monisiek ja myślę że łatwiej będzie małą ulokować gdzieś niż 4 fafluny chore targać do Trójmiasta. Z resztą DT się na te zgodził i to po zastanowieniu.. nie wiem jak by było z "niespodzianką" - chyba że wrzucimy małą do faflunów i powiemy że tak już było![]()
![]()
Żartuję oczywiście. Jak malutka ma być tutaj operowana to może uśmiechniemy się ładnie do DT który wydał właśnie Szpatułkę do DS.. może chociaż na chwilkę - taki TDT...
Czy ulubieniec?... Ale chyba odjajczony, bo pod ogonem nic nie widziałam...Kruszyna pisze:Barak na dzień 29 IX:
Koteczka (722/09) w wieku około 5-6 miesięcy, już 3 razy wracała z adopcji!!! Koteczka jest przemiła, niemiłosiernie garnie się do człowieka, ale jak dotąd trafiała w nieodpowiednie ręce. W każdym domu, w jakim się pojawiła, nagle pojawiała się też alergia![]()
![]()
Potrzebny jej dom odpowiedzialny, który pod żadnym pozorem nie odda jej już do schronu:
Roczna czarna Freda (702/09), oddana, bo podobno robi qpole poza kuwetą i jej 3-letni (675/09) wykastrowany kolega:![]()
Najmłodsze kociaki w schronie (762, 763, 764/09):
Koteczka (691/09), wysterylizowana
Czarna 5-letnia koteczka (504/09) i czarna 1,5-roczna koteczka z białymi łatkami (698/09), których nie widać na zdjęciu![]()
Bury kocur (701/09), bardzo charakterny i drapiąco-fukający:
1,5-roczny Kropek (637/09) i jego koleżanka 8-m-cy (635/09)![]()
8-letnia czarna kotka (683/09), wykocona, zasmarkana(
Koteczka, która uwielbia być na "gigancie", szczęśliwie wróciła do schronu:
8-letni Simba (745/09), oddany po śmierci właściciela, na oczach ma błonkę, która przypomina ludzką zaćmę, bardzo płacze:
Znaleziona biało-bura kotka (705/09):
6-letni wykastrowany kocurek oddany po śmierci właścicielki, bardzo miły:
Kruszyna pisze:Barak - cd.
3-miesięczy bury koteczek (789/09), wystraszony:
2-letnia mamusia, wysterylizowana (600/09), dzikawa:
Dwie Koteczki, 4 m-ce (775 i 776/09):
4-letni Misiu (794/09), oddany z powodu wyjazdu właścicieli, nie wiem, czy wykastrowany, bardzo wystraszony, ale ufny:
Roczna tricolorka, prawdopodobnie zaginiona (790/09)
4-miesięczne kotki (777, 778/09)
Kotka, tricolorka, po sterylizacji, do adopcji (bez numeru):
Biało-czarny 2-letni Lulek (802/09), bardzo wystraszony, 2-letni wykastrowany buro-biały (804/09), 5-letnia czarna kotka (803/09)![]()
6-letnia szylkretka (560/09) i 3-letnia tricolorka (559/09):![]()
"Bliźniaki" nie mają szczęścia, z 4 poszedł tylko 1Oswajają się:
Roczny kocurek, znaleziony na łące i 1,5-roczny wykastrowany buras (753/09):![]()
2-letni wykastrowany kocur (727/09):
[img=http://images43.fotosik.pl/207/8dcb3396e42b939cm.jpg]
Maleńtas, o którym nic nie wiem, bo nie znalazłam jego kartki, ale mam wrażenie, że to jeden z kociaków z Galerii, który przyjechał na powtórkę Caniserinu:
Kocur z dużego wybiegu, z którego notorycznie ucieka i szwęda się po schronisku, bardzo przyjacielski i miły, ochrzczony mianem Alpinisty - nie podoba mu się w schronie i sam się prosi o dom, przesiadując w biurze i jego okolicach:
Kruszyna pisze:
W niedzielę na pewno będę w schronisku, postaram się przyjść też w sobotę. Czy ktoś się jeszcze zjawi w któryś z tych dni? Bardzo przydałaby mi się pomoc przy przytrzymywaniu kotów do zdjęć, bo większość dosłownie wchodzi mi w obiektyw i ujęcia są do bani![]()
![]()
![]()
SKARBONKA ZAPRASZA!!!BOZENAZWISNIEWA pisze:Monisek pisze:Wątek małej ze zdjęciami:
Faktycznie urocza mordeczkai dobrze,ze Wam ja wepchali
Jeszcze by jakiegos kataru sie nabawiła,teraz juz chłodne dni
za Simbe9biedny rudus)BOZENAZWISNIEWA pisze:Gibutkowa pisze:Monisiek ja myślę że łatwiej będzie małą ulokować gdzieś niż 4 fafluny chore targać do Trójmiasta. Z resztą DT się na te zgodził i to po zastanowieniu.. nie wiem jak by było z "niespodzianką" - chyba że wrzucimy małą do faflunów i powiemy że tak już było![]()
![]()
Żartuję oczywiście. Jak malutka ma być tutaj operowana to może uśmiechniemy się ładnie do DT który wydał właśnie Szpatułkę do DS.. może chociaż na chwilkę - taki TDT...
Wiesz Edyska, ja bym małej z chorymi nie wsadzała-zarazenie ekspresowe gwarantowane.Tak jak u mnie było-małe zdrowe, a Diabełek ciagle zarazał..szkoda kuleczki,wystarczy sraka
Kruszyna pisze:Wrocławscy podopieczni czekają na swoje domy![]()
![]()
Gibutkowa pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Gibutkowa pisze:Monisiek ja myślę że łatwiej będzie małą ulokować gdzieś niż 4 fafluny chore targać do Trójmiasta. Z resztą DT się na te zgodził i to po zastanowieniu.. nie wiem jak by było z "niespodzianką" - chyba że wrzucimy małą do faflunów i powiemy że tak już było![]()
![]()
Wiesz Edyska, ja bym małej z chorymi nie wsadzała-zarazenie ekspresowe gwarantowane.Tak jak u mnie było-małe zdrowe, a Diabełek ciagle zarazał..szkoda kuleczki,wystarczy sraka
Bożenko to taki głupi żart byłDla rozładowania sytuacji. Jak mam stresa to mi takie durnoty do głowy przychodzą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 59 gości