Haloo!! Borówa - Szuka Super Domu :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 20, 2009 18:49 Re: Haloo!! Borówa - Szuka Super Domu :)

Zmieniłabyś tytuł... :roll: Chyba już nie szuka? :twisted: Znalazła najwspanialszy :D
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon lis 23, 2009 12:26 Re: Haloo!! Borówa - Szuka Super Domu :)

shira3 pisze:Zmieniłabyś tytuł... :roll: Chyba już nie szuka? :twisted: Znalazła najwspanialszy :D

:?: :?: :?:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Pon maja 09, 2016 21:21 Re: Haloo!! Borówa - Szuka Super Domu :)

Czy wiadomo coś o dalszych losach Borówy?

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Wto maja 10, 2016 16:48 Re: Haloo!! Borówa - Szuka Super Domu :)

Borówka została na stałe, przechrzczona na Stefkę. Dogadała się z wszystkimi kotami, mała czarna pyskata.Miała jedną przypadłość-gryzła wszystkie możliwe kable i tylko kable . Ilość ,,załatwionych " ładowarek do laptopa, telefonów nie zliczę. To był moment-mimo że osłony w domu na kablach , ładowanie pod zamknięciem. Niestety mimo osłony przegryzła kabel dekodera..... był huk i snop ognia. Niestety obrażenia były śmiertelne.... :placz: Gdyby nie było mnie wtedy w domu nie miałabym też gdzie mieszkać bo sprzęt stał na drewnianej komodzie..... Do tej pory nie mogę sobie poradzić bo tyle ile przeszłam przy Niej - choroby, nie przespane noce... chwila i wszystko się skończyło :placz: ....
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Wto maja 10, 2016 17:56 Re: Haloo!! Borówa - Szuka Super Domu :)

Majencjo, bardzo Ci współczuję :cry:
Słodka Borówa- Sefcia :cry:

Czytałam na forum o tej tragicznej historii,tylko nie pokojarzyłam że to ona :(

Baltimoore

Post » Wto maja 10, 2016 21:17 Re: Haloo!! Borówa - Szuka Super Domu :)

To już 5 lat w tym roku....Ile razy patrze na dekoder to ją widzę. Tym bardziej że na nim ciagle sie moja Alutka z wiecznym kocim katarem wygrzewa. Ale Stefka ma godne zastępstwo też czarna cholera wzięta ze stodoły. Zal mi sie kociątka zrobiło bo gospodarz miał zamiar..... :evil: Leżała mi 2 godziny na kolanach , jadła z reki, mruczała i.... to był ostatni raz w jej życiu :mrgreen: Ściany , półki wszystko do niej należą , nie ma miejsca gdzie by nie wlazła, potrafi stać nad pojemnikiem z laserkiem i drzeć japę żeby nim świecić, Ma piękne imię FRANCA , :mrgreen:
Obrazek

majencja

Post » Wto maja 10, 2016 21:21 Re: Haloo!! Borówa - Szuka Super Domu :)

Aaaaa, Franciszka :D
Doskonały wybór patronki :ok: lub patrona- bo ja tylko św Franciszka z Asyżu oraz obecniejszego papieża-mojego idola- kojarzę :ok:

Baltimoore

Post » Wto maja 10, 2016 21:52 Re: Haloo!! Borówa - Szuka Super Domu :)

Franciszka ???NIEEE, FRANCA pierwszej kategorii. Do tego dojechał zamknięty w schronie kocur Lebron na tymczas celem psychoterapii bo nie jadł i był wycofany.Mimo pieciu lat nie reagował na imie No to został Zombie bo mu tylko 3 kły zostały. Na drugie ma Zakapior. Przywiozła mi go ze schronu ze swoim mężem Grzesiem Boo. A teraz Grzesia nie ma -zginął w wypadku, Boo przeżyła.Zombi się otworzył zaadoptował no i ? No i został jako ostatni 7 -my rezydent
Obrazek

majencja

Post » Śro maja 11, 2016 21:15 Re: Haloo!! Borówa - Szuka Super Domu :)

Straszne z tym wypadkiem :cry: :cry:

Baltimoore

[poprzednia]