Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 13, 2013 22:37 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Szukam używanego laptopa ,jestem już na dobrym tropie ,jak już bę3dę miała jak dosiądę się to ....nie wiem co zrobię :mrgreen:
wSzystko się paprze i pogoda też.
Kupiłam mięcho mam ochotę na gołąbki ,tytlko pytanie czy zrobię :wink: lub kiedy ,oczywiście z włoskiej kapusty.
Kociaki smarczą ,a jutro może ktoś do nas wpadnie ,może ..zobaczymy.

Weszłam na klatkę schodową ,a tam stoi wielgaśny telewizor 8O taki co to z tonę waży albo i dwie .
Nigdzie żywego ducha nie ma ,zadzwoniłam do sąsiadów ,ale nic nie słyszeli ,nic nie widziel.
Coraz ciekawiej.

Nakupiłam żarełka pasibrzuszką ,na jakieś 10 dni styknie :lol:

głowęcja mnie boli :|

Kuba olej robotę ...łikend :wink: czas odpoczynku :ok:

Kaja888 ,jakmarkować ? w domu to tak i owszem ,bo co najważniejsze jest w domu ? że jak sie przewróci to nie trzeba podnosić ,a niech sobie leży :smokin:

za udany weekend :ok:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt gru 13, 2013 22:52 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Spokojnej nocki Doroto :ok:
Nie damy się zwariować, ale czasami jak mus to mus i muszę na chwilkę podjechać :evil:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Pt gru 13, 2013 22:58 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

spokojnej :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob gru 14, 2013 9:10 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

witam weekendowo, chyba trzeba coś w domu posprzątać, żeby się nie przewrócić :wink:
Dorciu może Święty Mikołaj podrzucił Ci telewizor - a chociaż nadaje się do użytku :?: jeśli tak to znaczy, że nie tylko kotecki Ci podrzuca :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Sob gru 14, 2013 9:33 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Witaj Dorciu!
Miłego dzionka życzymy i głaski przesyłamy dla wszystkich psio - kocich futerek :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob gru 14, 2013 13:06 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

dorcia44 pisze:Szukam używanego laptopa ,jestem już na dobrym tropie ,(...)

Dorotko, czy Tobie jest na pewno potrzebny laptop? Czy nie wystarczyłby netbook za połowę ceny? Laptop od netbooka różni się w zasadzie brakiem Office'a czyli "niemaniem" Worda, Excela, PowerPointa i programu pocztowego. Reszta wszystko jest to samo. Jeżeli nie pracujesz stale w Word'zie, Excelu itd. na codzień (np. praca w biurze, wyliczenia, prezentacje itp.) to w zasadzie laptop jest niepotrzebny. Można sobie ściągnąć na netbooka darmowego OpenOffice'a i na nim pracować (odpowiednik Worda, Ecxela, PowerPointa, które czytają format Microsofta i można konwertować). Zamiast Outlooka - darmowy Thunerbird i wszystko hula za połowę ceny.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob gru 14, 2013 16:18 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Monia ,laptop jest sporo większy,dla mnie to ważne bo ja już slepa jestem ,niestety.
Ale wszystko się okaże za niedługo .
Limlimku bardzo ci dziękuję za zarelko dla kociaków i wałówke dla mniec :1luvu: no i za ksieciunia twojego osobistego :D
Nie ma to jak wygodny powrót do domku :D

Jak na razie babaka się nie odezwała czyżby,kolejna bardzo powazna osoba :evil:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob gru 14, 2013 16:21 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

kaja888 pisze:witam weekendowo, chyba trzeba coś w domu posprzątać, żeby się nie przewrócić :wink:
Dorciu może Święty Mikołaj podrzucił Ci telewizor - a chociaż nadaje się do użytku :?: jeśli tak to znaczy, że nie tylko kotecki Ci podrzuca :D

dziękuję za ten telewizor :mrgreen: nadal stoi na klatce ,podejrzewam że miał trafić do menela ale nie ma kto wnieść na 2 pietro :!:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob gru 14, 2013 19:19 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Cześć :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob gru 14, 2013 21:34 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Cześć Basiu :D

Opracowałam system ścielenia łózka :wink: nakładam michę ,bestie pędzą do kuchni ,a ja do pokoju ,potem szybka akcja i niekiedy się udaje :mrgreen:
Tyle mam dopowiedzenia ,tyle rzeczy mnie gnębi ,a tylko duchom opowiadam :oops:
Bartek wpadnie jak po ogień ,szybko wyrzuci wszystko z całego dnia ,a ja ?
pewnie źle myślę ,ale wydaje mi się że nie powinnam obarczać go swoimi problemami :roll:
Taka jestem wypsiała :oops:

ale wątróbkę Gosiu zjadłam :wink:

Dziś miała przyjść Pani która chciała zobaczyć wszystkie ,ale najbardziej wpadł jej Ryś...nie przyszła ,nie odwołała spotkania..przykro.
Do pewnych rzeczy człowiek nie jest wstanie się przyzwyczaić.

Ryś jest najspokojniejszy ,ale kawał chłopa który nie da sobie na głowę wleźć ,kocha pieszczoty ,musi spać na mnie ,lub na poduszce ,przytulony ,rozmruczany..Najmniejszy Bambosz to piekło i szatany ,ile ja się z nim w nocy na walczę ,,a on ssać ,ssać ,ssać ,pal licho mnie ,ale psice szału dostają ,zamiast snu jest zabawa w dorwę ciebie :twisted: warki i kłapanie zębami.
Tylko jełop Maja pozwala mu na wszystko.
Jestem tym zmęczona ,kto chce słodkiego ,pięknego ,czarnego jak noc i smukłego Bamboszka ?
Obrazek

dorcia44

Post » Sob gru 14, 2013 21:42 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

dorcia44 pisze:...

ale wątróbkę Gosiu zjadłam :wink:

Cebuli starczyło? 8)
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Sob gru 14, 2013 21:48 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

bry wieczór Dorciu
Nie smutaj :( , jak wyjdzie słoneczko to i świat będzie wyglądał lepiej :ok: :ok: :ok:

Bartka nie ma ,Dorcia z kompa w necie harcuje ........ :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Sob gru 14, 2013 21:53 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Limuś ,starczyło ,ale mogło być więcej :smokin:

kalam Gadziny jego włoście/a :wink:

ale nie lubię ,nie lubie i już...to wszystko zawsze działo się w tym pokoju...

dość babo ,dość.

wiecie ,to wszystko z braku cukru w organiźmie :lol: ale można też zwalić na słonko :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob gru 14, 2013 22:00 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

Dorciu puszeczka wszystkim :lol: kotkom bardzo smakowała 8)
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Sob gru 14, 2013 22:04 Re: TYTUŚ kot nad koty i reszta hołoty zapraszają .

cieszę się ,to dobra i delikatna karma .
Kociaste je uwielbiają i jeszcze raz bardzoci Gosiu dziękuję za ten prezent jedzonkowy dla maluchów już nie maluchów :D
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]