Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BarbAnn pisze:zua Akima zua
Normalnie jak w folwarku zwierzecym-wolno pisac na kogo się głos oddało, pod warunkiem że nie jest to AFN
ech
wzdech
miszelina pisze:BarbAnn pisze:zua Akima zua
Normalnie jak w folwarku zwierzecym-wolno pisac na kogo się głos oddało, pod warunkiem że nie jest to AFN
ech
wzdech
Ja obstawiam, że chodziło o bujanie
BarbAnn pisze:miszelina pisze:BarbAnn pisze:zua Akima zua
ech
wzdech
a to na końcu
fajnie tak kogos sprowokowac
a pozniej tupnąc nogą i powiedziec-ojej, uzywasz wulgarnych słów
zaiste
bujac się jest wulgarne
http://www.miejski.pl/slowo-Buja%C4%87+si%C4%99
tja
No nic
wracam do tyry
BarbAnn pisze:miszelina pisze:BarbAnn pisze:zua Akima zua
ech
wzdech
a to na końcu
fajnie tak kogos sprowokowac
a pozniej tupnąc nogą i powiedziec-ojej, uzywasz wulgarnych słów
zaiste
bujac się jest wulgarne
http://www.miejski.pl/slowo-Buja%C4%87+si%C4%99
tja
No nic
wracam do tyry
Tweety pisze:A Akima dzielnie dzisiaj walczyła w Shellu o fundacyjną i schroniskową kasę, nieświadoma, że taki potwór z niej
Tweety pisze:p. Monika przeznacza obydwa koty na aukcje, prosi tylko o transport tam i z powrotem (czyli na 13-stą i po 17-stej). Dodatkowo może kwestować w godz 14-17 i ponoć ma w tym spore doświadczenie. Kto tam jest w tych godzinach?
Akima pisze:Ręce nogi opadają / kłamstwa na forum o finansach afn za które nikt nie przeprosił / łamanie jakichkolwiek standardów demokratycznych wyborów przez oddawanie głosów na innych znając wyniki sondażowe/ rezygnacja na falstracie z walki o karmę dla własnych kotów / to jest ok na wątku ale słowa "bujaj się" obraża uczestnika dyskusji. Jesli dzięki temu dostanę bana lub coś podobnego to znikam z forum, bo to widać nie jest miejsce dla takich "wulgarnych" osób.
Coraz bardziej mi się to nie podoba. Poczułam się urażona jako wolonatriusz AFN tymi wszystkimi pomówieniami AFN, uważam że mój głos w ankiecie jest g... wart dzięki sposobie w jaki przebiega głosowanie. Czy to też można zgłosić do moderatora ? To są znacznie silniejsze emocje niż reakcja na słowo bujaj się wobec osoby, która dyskredytuje moje posty. Gdybym mogła napisać raz jeszcze, to napisałabym to samo!!!!!
edit_f pisze:hmm.. dostałam dziś taką książeczkę zdrowia dla psa.. a w niej:
"- zawsze karmimy psa po zjedzeniu własnego posiłku.
- nie pozwalajmy wchodzić psu do sypialni, łazienki i innych pomieszczeń osobistych. jeśli się to zdarzy egzekwujmy jego posłuszeństwo i wyjście na komendę.
- nie pozwalajmy na leżenie na fotelu, kanapie czy naszych kolanach
- nie pozwalajmy sobiwe na skupianie całej uwagi na psie, starajmy się wołać go po imieniu, dopiero wtedy sięz nim pobawić.
- zawsze to my pwoinniśmy znaleźć się pierwsi przy drzwich wychodząch z domu, przechodząc z jednego pomieszczenia do drugiego
- nie omijajmy psa przechodząc nad nim czy obok - pamiętajmy żę to pies powinien się przesunąć.."
to jakaś masakra chyba..
ciekawe, czy instrukcja obługi kota, spisana przez tego autora, byłaby taka sama..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 235 gości