OTW- Teo (*) ,Zelda (*)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon gru 06, 2010 19:42 Re: OTW- T+Z chorują!Powolutku ku dobremu idzie:)Ciągle kciuki!

TŻ wrócił własnie z pracy i mocno się skarżył na ta głupią wariatkę :roll: co to przyszła o 2 w nocy ,uwaliła się na nim i kazała głaskać 8O
Kto zgadnie moze w nagrode przyjechać i głupią wariatkę wymiziać,nawet w nocy.TŻ w promocji :wink:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Pon gru 06, 2010 20:01 Re: OTW- T+Z chorują!Powolutku ku dobremu idzie:)Ciągle kciuki!

Pierwsza!!!! :mrgreen:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon gru 06, 2010 20:09 Re: OTW- T+Z chorują!Powolutku ku dobremu idzie:)Ciągle kciuki!

hanelka pisze:Pierwsza!!!! :mrgreen:

a odpowiedź :mrgreen: to gdzie :roll:
Obrazek

ASK@

Post » Pon gru 06, 2010 20:19 Re: OTW- T+Z chorują!Powolutku ku dobremu idzie:)Ciągle kciuki!

No jak to gdzie?! :lol:
Obrazek

hanelka

Post » Pon gru 06, 2010 20:25 Re: OTW- T+Z chorują!Powolutku ku dobremu idzie:)Ciągle kciuki!

hanelka pisze:No jak to gdzie?! :lol:

nie widzem :mrgreen: palcem pokaż :twisted:
Obrazek

ASK@

Post » Pon gru 06, 2010 20:27 Re: OTW- T+Z chorują!Powolutku ku dobremu idzie:)Ciągle kciuki!

no tuuuu, na literę zzzzzzzzz :mrgreen:
Obrazek

hanelka

Post » Pon gru 06, 2010 20:33 Re: OTW- T+Z chorują!Powolutku ku dobremu idzie:)Ciągle kciuki!

ASK@ pisze:TŻ wrócił własnie z pracy i mocno się skarżył na ta głupią wariatkę :roll: co to przyszła o 2 w nocy ,uwaliła się na nim i kazała głaskać 8O
Kto zgadnie moze w nagrode przyjechać i głupią wariatkę wymiziać,nawet w nocy.TŻ w promocji :wink:

e tam, to jak sie dziołcha na fajnym kimś uwali i każe głaskać, to wariatka tak od razu? głupia jeszcze do tego? :mrgreen:
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Pon gru 06, 2010 20:36 Re: OTW- T+Z chorują!Powolutku ku dobremu idzie:)Ciągle kciuki!

Ja-Ba pisze:
ASK@ pisze:TŻ wrócił własnie z pracy i mocno się skarżył na ta głupią wariatkę :roll: co to przyszła o 2 w nocy ,uwaliła się na nim i kazała głaskać 8O

e tam, to jak sie dziołcha na fajnym kimś uwali i każe głaskać, to wariatka tak od razu? głupia jeszcze do tego? :mrgreen:

A co miał mi pwiedzieć? że młodsza fajniejsza. :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Pon gru 06, 2010 20:51 Re: OTW- T+Z chorują!Powolutku ku dobremu idzie:)Ciągle kciuki!

i że futerko ma mięciutkie? :P
Boże, tak się cieszę :1luvu: :1luvu:
za Zeldę i Teo :ok: :ok:
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Wto gru 07, 2010 8:24 Re: OTW- T+Z chorują!Powolutku ku dobremu idzie:)Ciągle kciuki!

Dzieciaki jedzą. :lol: Zelda mniej,ale można ją spotkać przy miskach. Woli kk saszetki. Teo woli suche.Obrzera sie purinką i odwiedza kilka misek.
Jest odważny i towarzyski.Sąsiadowi wskoczył wczoraj na kolana ,objął lapkami szyję i miział się. Lubi bawić sie z naszymi kotami. Śpi w nogach.Wywala się na stole...
Zelda nadal nas unika.Nie lubi bezpośredniego dotyku. Wygina się w pałąk jak widzi rękę. Pierdółka z niej jeszcze. Mało siły w chudym ciałku. Brzunio ciągle wklęsły. Ale powoli zaczyna zwiedzać świat.Mamy regał 1,10 wysokosci.Dziś próbowała na niego wskoczyć. Ależ robiła podchody.I oczywiście zsunęła sie na co wybuchnęłiśmy śmiechem.A ona jakby nigdy nic poszła w witrynce się przeglądać. Jak ją podsadziłam to siedziała dumnie jakby sama wlazła.
Oboje mają ładne oczy,ale z nosków im się jeszcze sączy. Teosiowi bardziej. Nadżerki coraz bledsze. Teo wiem,że kuweta wzorowa. Widziałam. U Małej nie mogę stwierdzić. Któres zostawia (gdzie nasze robią,to raczej wiem)ale ostatnio jej nie złapałam. Ale to co w kuwecie i poza nią zostawiają ma odpowiednią konsystencję.
Nie rezygnujemy z podawania conwy.Zelda chetnie ją pije. Teo mniej. A jej wiele dobrego potrzeba. Jest strasznie drobna.Wielkości naszego 7 m-cznego Benka ale o wiele chudsza.Oczy tez ma bystrzejsze,jednak ciągle nieufne.
Sierść coraz u nich ładniejsza i w końcu tracą zapach chorego kota.

Myśle dziewczyny,ze wygraliśmy walkę o ich życie. Szczególnie o Zeldę. Mogę teraz napisać,ze wet dał jej 50% szansy na przeżycie bardzo,bardzo na wyrost.Po to chyba,by mnie pocieszyc jak wyłam do słuchawki.Kazał mi się naszykowac na najgorsze. Sami nie wierzyli,ze dzieciaki coraz lepiej sie maja.Dziś jest 22 dzien leczenia. Niestety, jeszcze trochę przed nami. Przy tak ciężkiej kalici moze trwać i do 6 tygodni.Teraz musimy je także do ładu fizycznego i psychicznego doprowadzić.
odrobaczyć, zaszczepic...Dom nie odrobaczał bo podobno wet powiedział,ze nie musi...bo nie wychodzą :mrgreen:

Bardzo Wszystkim dziękuję za każdą pomoc :1luvu: .
To tak bardzo skrzywdzone przez kochaną przez nich osobe koty. Opowiadałam im jak cierpiały, ilu mają przyjaciół ,jak wiele osób martwi się o nich,płacze nad nimi i pomaga kazdym dobrym uczynkiem,słowem i myślami. Mówiłam,ze mają dla kogo żyć i dla kogo walczyć.A przeszłość nie jest warta takiego bólu i tęsknoty. Obiecałam,ze będą szczęsliwe i musi tak być.
Ale nie puszczajcie kciuków jeszcze. No, co drugi palec mozna :wink:
Obrazek

ASK@

Post » Wto gru 07, 2010 9:01 Re: OTW- T+Z chorują!Powolutku ku dobremu idzie:)Ciągle kciuki!

:1luvu: :1luvu: Kochana Asiu, strrrasznie się cieszę z dobrych wiadomości;
kciuki za Teosia i Zeldusię nadal moooocno zacisnięte :!: :ok: :ok: :ok: :ok:
Zeldusiu, odzyskasz Koteńko radość życia :!: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Wto gru 07, 2010 10:37 Re: OTW- T+Z chorują!Powolutku ku dobremu idzie:)Ciągle kciuki!

optymistyczne wieści ,takie naj najbardziej lubię ,kciuczków nie puszczam :1luvu:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Wto gru 07, 2010 10:47 Re: OTW- T+Z chorują!Powolutku ku dobremu idzie:)Ciągle kciuki!

Co drugi palec?!?! Będę się o nie potykać! :roll:
Obrazek

hanelka

Post » Wto gru 07, 2010 10:49 Re: OTW- T+Z chorują!Powolutku ku dobremu idzie:)Ciągle kciuki!

Doczytałam i bardzo się cieszę, że lepiej.

Supeł na ogonie mojej Zeldy nadal zawiązany, a co.

:kotek: :ok:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

[poprzednia][następna]