JULKA ze schroniska -wróciła od smarti do WRO, już w DS! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 12, 2010 21:09 Re: [WRO]JULKA w DEPRESJI, w DT u smarti - szukamy DS :)

smarti pisze:Juleńka czuje się świetnie-we czwartek jedziemy na zdjęcie szwow i Julcia może hopsać do domku!! :) :)
trzeba jej szukać bardzo dobrego domku :!: :!: :!:

Widzę że się KTOŚ zakochał i puści Julcię tylko do "prawie tak dobrego domku jak mój" :mrgreen:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro paź 13, 2010 22:43 Re: [WRO]JULKA w DEPRESJI, w DT u smarti - szukamy DS :)

Gibutkowa pisze:
smarti pisze:Juleńka czuje się świetnie-we czwartek jedziemy na zdjęcie szwow i Julcia może hopsać do domku!! :) :)
trzeba jej szukać bardzo dobrego domku :!: :!: :!:

Widzę że się KTOŚ zakochał i puści Julcię tylko do "prawie tak dobrego domku jak mój" :mrgreen:

No masz... wiadomo - najlepszy domek pod słońcem ma być :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw paź 14, 2010 10:37 Re: [WRO]JULKA w DEPRESJI, w DT u smarti - szukamy DS :)

do gory Julcia :kotek: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw paź 14, 2010 11:17 Re: [WRO]JULKA w DEPRESJI, w DT u smarti - szukamy DS :)

Miałam dzisiaj telefon w sprawie Julki :) Dzwonił do mnie osoba, która wypatrzyła jej ogłoszenie, zakochała się i chciałaby podarować jej domek :)

Smarti, wysyłam Ci telefon do tego Pana na pw :)

Na informację o tym, że być może z adopcją będzie musiał chwilę poczekać, aż Jula będzie w pełni gotowa stwierdził, że poczeka tak długo, jak będzie trzeba :)

Trzymam kciuki, żeby okazał się dobrym kandydatem na dom :ok:
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Czw paź 14, 2010 11:33 Re: [WRO]JULKA w DEPRESJI, w DT u smarti - szukamy DS :)

Kruszyna pisze:Miałam dzisiaj telefon w sprawie Julki :) Dzwonił do mnie osoba, która wypatrzyła jej ogłoszenie, zakochała się i chciałaby podarować jej domek :)

Smarti, wysyłam Ci telefon do tego Pana na pw :)

Na informację o tym, że być może z adopcją będzie musiał chwilę poczekać, aż Jula będzie w pełni gotowa stwierdził, że poczeka tak długo, jak będzie trzeba :)

Trzymam kciuki, żeby okazał się dobrym kandydatem na dom :ok:

:ok: :ok: :ok: :ok:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw paź 14, 2010 12:39 Re: [WRO]JULKA w DEPRESJI, w DT u smarti - szukamy DS :)

No to ogromne kciuki za Julcię :ok: :ok: :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Czw paź 14, 2010 12:49 Re: [WRO]JULKA w DEPRESJI, w DT u smarti - szukamy DS :)

kciuki żeby to był TEN domek :ok: :ok: :ok: :)
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Czw paź 14, 2010 12:56 Re: [WRO]JULKA w DEPRESJI, w DT u smarti - szukamy DS :)

CUDNA SZNASA!!!!!!! Przyłączam się, oczywiście :lol: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw paź 14, 2010 15:47 Re: [WRO]JULKA w DEPRESJI, w DT u smarti - szukamy DS :)

swietnie :piwa: :piwa:

musze poczekac z tym telefonem na meza bo Julcia jest jego osobista miloscia :kotek: :1luvu:

Julcia jest absolutnie szczegolnym kotkiem,wymaga spokoju,cierpliwosci i delikatnosci i tu nie moze byc pudla :kotek: moj maz nie odda jej dopoki nie bedzie absolutnie pewien ze bedzie szczesliwsza niz jest u nas...zreszta ja tez...
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Czw paź 14, 2010 18:34 Re: [WRO]JULKA w DEPRESJI, w DT u smarti - szukamy DS :)

smarti pisze:
musze poczekac z tym telefonem na meza bo Julcia jest jego osobista miloscia :kotek: :1luvu:
moj maz nie odda jej dopoki nie bedzie absolutnie pewien ze bedzie szczesliwsza niz jest u nas...zreszta ja tez...

To się porobiło! :ryk: :ryk: :ryk:
a na poważnie: pomyślałam, ze warto pana zaprosic do Was na spotkanie z Julką i gdy przejdzie ten etap selekcji :mrgreen: to wizyta przedadopcyjna Wasza - Twoja i Twego męża.
Musicie mieć pewność i być spokojni :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Czw paź 14, 2010 21:43 Re: [WRO]JULKA w DEPRESJI, w DT u smarti - szukamy DS :)

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Pt paź 15, 2010 8:32 Re: [WRO]JULKA w DEPRESJI, w DT u smarti - szukamy DS :)

Jakieś wieści? :oops:
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Pt paź 15, 2010 14:24 Re: [WRO]JULKA w DEPRESJI, w DT u smarti - szukamy DS :)

no więc dziewczyny-jestem w szoku!!

Julka chyba znowu będzie wroclawianką !!!

Rozmawiałam z panem.
Pan bardzo miły,bardzo spokojny,świadomy kocich spraw i wymogów adopcyjnych -wydaje się że stworzony dla Juleńki.
Państwa jest troje-zawsze ktoś jest w domu.Cieszą się że koteczka jest już dorosłą i poważną kicią :) -bo takiej szukali.
W razie wakacji ktoś będzie przychodził i karmił kicię.
Pan mieszka na parterze,okna zabezpieczone,strzeżone osiedle wśrod zieleni-kicia,gdyby chciała wychodzić to będzie pod nadzorem.
Ale Julka zupełnie nie ma ochoty na wyjście na dwór więc pewnie to nie będzie potrzebne.
Wyślę Panu dziś ankietę przedadopcyjną i poprosże Was o wysłanie umowy celem zapoznania się.
No i bardzo proszę o wizytę przedadopcyjną bo ja raczej do Wrocławia nie pojadę :mrgreen:
Pan czeka na kontakt w sprawie wizyty,a ja to bym najbardziej chciała zeby poszly Kruszyna z Agness bo wiecie ze tu pudła być za nic w świecie nie może :!: :!: :!: :!: :!:
No i jeśli wszystko pojdzie ok to trzeba będzie Julci załatwiać transport zwrotny :D do Waszego i jej pięknego miasta :) :kotek:

Państwo chcieli ją wziąc już w ten weekend ale organizacja podróży trochę potrwa a i my myślimy że dobrze aby Julcia jeszcze troszkę odpoczywała przed tak daleką podróżą wiec wstępnie jesteśmy umówieni na następny weekend.
Ostatnio edytowano Pt paź 15, 2010 14:37 przez smarti, łącznie edytowano 2 razy

smarti

Post » Pt paź 15, 2010 14:32 Re: [WRO]JULKA w DEPRESJI, w DT u smarti - szukamy DS :)

no i gratulacje wielkie!!!! - wyraźnie rozsypał się worek z adopcjami - jak nic, to nic - a teraz :piwa: :piwa: :piwa: :mrgreen:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pt paź 15, 2010 14:43 Re: [WRO]JULKA w DEPRESJI, w DT u smarti - szukamy DS :)

:piwa: :piwa: :piwa:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

[poprzednia][następna]