smarti pisze:Juleńka czuje się świetnie-we czwartek jedziemy na zdjęcie szwow i Julcia może hopsać do domku!!![]()
![]()
trzeba jej szukać bardzo dobrego domku![]()
![]()
Widzę że się KTOŚ zakochał i puści Julcię tylko do "prawie tak dobrego domku jak mój"

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
smarti pisze:Juleńka czuje się świetnie-we czwartek jedziemy na zdjęcie szwow i Julcia może hopsać do domku!!![]()
![]()
![]()
Gibutkowa pisze:smarti pisze:Juleńka czuje się świetnie-we czwartek jedziemy na zdjęcie szwow i Julcia może hopsać do domku!!![]()
![]()
![]()
Widzę że się KTOŚ zakochał i puści Julcię tylko do "prawie tak dobrego domku jak mój"
Kruszyna pisze:Miałam dzisiaj telefon w sprawie JulkiDzwonił do mnie osoba, która wypatrzyła jej ogłoszenie, zakochała się i chciałaby podarować jej domek
Smarti, wysyłam Ci telefon do tego Pana na pw
Na informację o tym, że być może z adopcją będzie musiał chwilę poczekać, aż Jula będzie w pełni gotowa stwierdził, że poczeka tak długo, jak będzie trzeba
Trzymam kciuki, żeby okazał się dobrym kandydatem na dom
smarti pisze:
musze poczekac z tym telefonem na meza bo Julcia jest jego osobista miloscia![]()
![]()
moj maz nie odda jej dopoki nie bedzie absolutnie pewien ze bedzie szczesliwsza niz jest u nas...zreszta ja tez...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 78 gości