Edisia kochana kruszynka...(*)(*)(*)..4 lata bez Edisi...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 20, 2010 21:37 Re: Edison....autoszczepionka - prosimy wszystkich o kciuki!!

Aleksandra59 pisze:Edison czuje się nie gorzej niż przed podawaniem autoszczepionki ...................

ech.... nie jest to pocieszające... choć może to i dobra informacja.. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw paź 21, 2010 11:12 Re: Edison....autoszczepionka - prosimy wszystkich o kciuki!!

podobno moze tak być.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie paź 24, 2010 13:45 Re: Edison....autoszczepionka - prosimy wszystkich o kciuki!!

U Edisona bez zmian - rana na główce leczy się, ale nie w jakiś powalający sposób :?

Reakcji na autoszczepionkę brak. Sama nie wiem czy to dobrze, czy nie :? U Totka, który też dostaje autoszczepionkę mamy straszliwy wysięk z nosa. Ropa, która zalega w zatokach Totkowych wylewa się z kota straszliwie ............

Już sama nie wiem, co o tym wszystkim myśleć :( :(

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Nie paź 24, 2010 13:53 Re: Edison....autoszczepionka - prosimy wszystkich o kciuki!!

To chyba dobrze że u Totka wylewa się ropa... w końcu organizm się pozbywa świństwa. A Edison?? Może potrzeba więcej autoszczepionki, a by organizm ruszył.... Oby! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon paź 25, 2010 9:01 Re: Edison....autoszczepionka - prosimy wszystkich o kciuki!!

Może ktoś z forumowiczów ma doświadczenie z autoszczepionkami i się wypowie? :roll: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pt paź 29, 2010 22:56 Re: Edison....autoszczepionka - prosimy wszystkich o kciuki!!

Aleksandra59 - pomału się zbieram i jutro może uda mi się czegoś dowiedzieć bądź odebrać nawet płytki.. :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Sob paź 30, 2010 7:56 Re: Edison....autoszczepionka - prosimy wszystkich o kciuki!!

Marzenko-może napisz na forum Krakvetu o tym problemie-tam odpowiadaja weci na pytania-może dadzą Ci jakąś konstruktywną odpowiedź?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto lis 02, 2010 20:20 Re: Edison....autoszczepionka - prosimy wszystkich o kciuki!!

Edison zdecydowanie lepiej :ok: :ok: :ok: :ok:

Rany alergiczne goją się bardzo ładnie :ok: :ok: :ok: Ta na główce to już ma nawet meszek :D :D

Charczenie też mniejsze :ok: Tylko nie wiem dlaczego, jak ja jestem w szpitaliku to Edisonek musi wydawać te niestosowne dźwięki :roll: Ale dziewczyny mówią, że poprawa jest znaczna :D :D :D :D :D

Apetyt Edi też ma :D :D :D :D :D

Aleksandra59

Post » Śro lis 03, 2010 0:15 Re: Edison....autoszczepionka - prosimy wszystkich o kciuki!!

8O 8O 8O 8O 8O :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
już przysypiałam przed chwilkę wcześniej włączonym kompie a tu TAKA WIADOMOŚĆ!!!
Oby było już tylko lepiej, oby to był przełom! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Śro lis 03, 2010 7:21 Re: Edison....autoszczepionka - prosimy wszystkich o kciuki!!

Cieszę się bardzo,że u Edisonka jest poprawa! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro lis 03, 2010 19:53 Re: Edison....autoszczepionka - prosimy wszystkich o kciuki!!

Więcej Edisonka chwalić nie będę :twisted: Dzisiaj Edi - tak nie wiadomo z jakiego powodu - niestety sobie mocno charczał :? Taką informację dostałam jak pojawiłam się w lecznicy ..... Ale jak byłam w lecznicy to niewinnym wzrokiem Edi na mnie patrzył i ani razu nie zacharczał :mrgreen: :D :D :ok:

Aleksandra59

Post » Czw lis 04, 2010 1:00 Re: Edison....autoszczepionka - prosimy wszystkich o kciuki!!

Wiesz co, przyszło mi do głowy że on "ma korzyści z choroby" :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: tak jak u ludzi przewlekle chorych..

Jutro mam zadzwonić w sprawie odbioru płytek. Asystent (ten młody chłopak) już działa.

Marzenia11

Post » Czw lis 04, 2010 21:33 Re: Edison....autoszczepionka - prosimy wszystkich o kciuki!!

Odwiedziłam dzisiaj Edisonka :D Dał się wygłaskać :mrgreen: Chętnie pozował do zdjęć :wink:

Edison na okrągło

Obrazek

i jeszcze

Obrazek

tak się tulimy :1luvu:

Obrazek

rany na grzbieciku ładnie się goją, powoli zarastają futerkiem

Obrazek

Kochane stworzonko :love:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Czw lis 04, 2010 21:48 Re: Edison....autoszczepionka - prosimy wszystkich o kciuki!!

Basiu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Prześlicznościowy Edisonek :ok: :ok: :ok:

Aleksandra59

Post » Pt lis 05, 2010 9:28 Re: Edison....autoszczepionka - prosimy wszystkich o kciuki!!

barba50 pisze:
Obrazek

Obrazek

tak się tulimy :1luvu:

Obrazek

rany na grzbieciku ładnie się goją, powoli zarastają futerkiem

Obrazek

Kochane stworzonko :love:

:love: :love: :love: :love: :love: :love:

zdjęcia przecudne, Edison wypiękniał..

Marzenia11

[poprzednia][następna]