GD.Wyrzucony Herbatnik. Słodkie zakończenie, Pako ma dom.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 09, 2010 12:01 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Mulesia pisze:[
Ja też jestem kompletnym "miszczem technicznym ". Zupełnie jak ta blondynka z kawału :
Przychodzi blondynka do sklepu RTV:
- Poproszę telewizor z ... lotnikiem.
Na to sprzedawca :
- "Chyba z pilotem ?"
Blondynka :
- "Nie wiem, bo wie pan, ja to jestem taki ... lajkonik techniczny".

Bardzo mi się spodobało, opowiedziałam mężowi (oczywiście wgrał na dysk, nie do fotosika, ale podobno mi mówił, że muszę wybrać zdjęcia!!!) i wysłałam maila do syna. A co, niech wiedzą!!
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Czw wrz 09, 2010 12:28 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

To kastrujcie go na gwałt :) Wet zapoda mu od razu antybiotyk o przedłużonym działaniu to i podleczy się chłopina trochę :)
(jakiś czas temu zawiozłam na sterylkę kotkę z bielem na oku, długo po sterylce jej nie widywałam, aż w końcu pokazała się a bielma już nie miała 8O, podwórkowce szybko reaguja na leki)...
Kotiko a czy Aga.M nie może załatwić przetrzymania go kilka dni na Elbląskiej u wetów?!
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Czw wrz 09, 2010 20:24 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

bardzo mi sie fotki podobaja :)
bialasy cudne.

choc nie tak jak Herbatnik oczywiscie!!

AprilRain

Od: Czw lip 02, 2009 20:04

Post » Pt wrz 10, 2010 8:00 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

O Herbatniczku będę myśleć od poniedziałku na poważnie. Na razie mam na głowie trójeczkę dzikich kociąt z wątku viewtopic.php?f=1&t=115974. Ale od niedzieli Herbatnik ma proirytet :D Marea dzięki za sugestie, weźmiemy pod uwagę!

Wczoraj byłam pod rurą po pracy, z więcej niż kilogramem serc i wątróbek. Musiałam koty przeprosić za brak śniadania. Czekał na mnie komplet bez Gwiazdeczki (ale była dziś rano). Wszystko zniknęło w ciągu 10 minut. I tylko dlatego trwało to tak długo, bo każdy musiał mieć swoją miskę w znacznej odległości od pozostałych. A ja biegałam między nimi i dokładałam. Białas chyba łykał całe serca bez gryzienia. Gdybym miała więcej, też by poszło :ryk:

AprilRain, masz rację, koty są cudne, a Herbatnik jedyny!!!
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Post » Nie wrz 12, 2010 10:13 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Marea pisze:To kastrujcie go na gwałt :) Wet zapoda mu od razu antybiotyk o przedłużonym działaniu to i podleczy się chłopina trochę :)
(jakiś czas temu zawiozłam na sterylkę kotkę z bielem na oku, długo po sterylce jej nie widywałam, aż w końcu pokazała się a bielma już nie miała 8O, podwórkowce szybko reaguja na leki)...

Zróbcie mu od razu badanie krwi, przede wszystkim pod katem nerek...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Nie wrz 12, 2010 21:57 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

CoToMa pisze:
Marea pisze:To kastrujcie go na gwałt :) Wet zapoda mu od razu antybiotyk o przedłużonym działaniu to i podleczy się chłopina trochę :)

Zróbcie mu od razu badanie krwi, przede wszystkim pod katem nerek...

Też tak myślę. Warto go przebadać, aby wiedziec co w nim siedzi.
Mam nadzieję, że sponsorzy pomyślą o tym. Ja mogę zapewnić, że załatwię kastrację po niskiej cenie.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Pon wrz 13, 2010 8:43 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Dzisiaj zaczyna się tydzień Herbatnikowy. Jeśli wszystko pójdzie gładko, w weekend kocurek powinien zamieszkać u Olgi. Przedtem trzeba go wykastrować i podleczyć. Jest to czas, żeby rozpocząć zbiórkę pieniędzy na Herbatnika. Proszę bardzo o deklaracje wszystkich fanów naszego dzielnego podrurowca. Każda suma się przyda, bo im więcej nazbieramy, tym więcej badań będzie można przeprowadzić.
Dziś będę dzwonić do weta i dowiadywać się o ewentualne koszty, porozmawiam także z Kotiką i porównamy ceny u jej weta.
Potem odbędzie się akcja łapania.

Dzisiejsze karmienie różniło się od poprzednich. A to z powodu Białaj Damy, która, jak to się okazało, dysponuje dużymi możliwościami wokalnymi. Potafi na prawdę głośno wymiauczeć:
Jestem okrooooopnie głoooodna, jeeeeszcze, jeeeeeszcze, jeeeeszcze.
To nie jest już wycofana sycząca kotka. To jest świadoma własnych potrzeb młoda dama, która obwiesza swoje przybycie i przypomina o dokładkach. I nie kuli się już ze strachu przy misce, gdy dorzucam jej jedzenia, nie, ona wyrywa mi prawie co lepsze kąski z ręki :) .

Dzisiaj obecni byli wszyscy, za wyjątkiem Białasa (coś długo się nie pojawia). Oczy Herbatnika względnie dobre, wyciek niewielki, bez skorupy.

Fanszeta

Post » Pon wrz 13, 2010 8:52 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

KTO SKŁADAŁ DEKLARACJĘ DOFINANSOWANIA?

tu będę uzupełniać:

dagmara- olga - 70 zł
AprilRain - 40 zł
jaana - 50 zł
Fanszeta - 50 zł
myrzapl - 100 zł

RAZEM: 310 zł
kto jeszcze?
Ostatnio edytowano Pon wrz 13, 2010 12:23 przez czarno-czarni, łącznie edytowano 4 razy
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon wrz 13, 2010 9:15 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

doloze 40 zl:)

AprilRain

Od: Czw lip 02, 2009 20:04

Post » Pon wrz 13, 2010 9:45 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

dzięki! - dopisuję w poście powyżej !
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pon wrz 13, 2010 9:48 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

50 zł dokładam dla mojego ulubieńca :lol:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Pon wrz 13, 2010 9:55 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

mamy 160 zł, to już sporo!
Czekamy na wieści!
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pon wrz 13, 2010 10:40 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

No i od fanszety 50 zł :D

Wielkie dzięki dziewczyny, tylko ciachać i leczyć. Jeszcze tylko za ewentualnym tdt na kilka dni muszę się rozejrzeć.
Trzeba poprosić kotikę o zmianę nazwy wątku, że szukamy TDT na kilka dni!!!
Ostatnio edytowano Pon wrz 13, 2010 11:39 przez Fanszeta, łącznie edytowano 1 raz

Fanszeta

Post » Pon wrz 13, 2010 11:29 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

słowo się rzekło - tak jak deklarowałam wcześniej, stówka ode mnie dla Herbatniczka kochanego!
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Pon wrz 13, 2010 12:23 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

dagmara-olga pisze:KTO SKŁADAŁ DEKLARACJĘ DOFINANSOWANIA?

tu będę uzupełniać:

dagmara- olga - 70 zł
AprilRain - 40 zł
jaana - 50 zł
Fanszeta - 50 zł
myrzapl - 100 zł

RAZEM: 310 zł
kto jeszcze?
Obrazek

czarno-czarni

[poprzednia][następna]