Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kocia Lady pisze: mój światopogląd przewartościował się o 360 stopni
Ciepła pisze:Andzelika i Hanulka dla mnie jestescie wielkie i chyle przed Wami czola..
a co do domku..moze to jeszcze nie byl ten domeknie trzeba sie spieszyc..
kociamysza pisze:Panie, Panowie - flesze - oklaski - fanfary - oto nasza Gwiazda- Milkaaaaaaaaaa <------ Kliknac
Haniu, jestes Wielka!
P.s
To jest wersja beta, tworzona po polnocy. Wymaga poprawek, ktore zostana dokonane w ciagu dnia (w tajemniczych okolicznosciach program skrocil filmiki). Tekst mozna edytowac wiec jesli maja byc jakies zmiany, prosze sie nie krepowac
kociamysza pisze:Dobra, dobra, to nie ja jestem tylko wujek MD, ktory filmik zlozyl.
Nad kolejnym bedzie pracowal ciutke dluzej, bo jak mi tlumaczyl to dwa rozne zapisy i cos tam, cos tam
I powiedz Mili, ze Yoda/Kicia powiedziala, zeby sie nie wyglupiala, tylko brala swoje puupsko z tej lecznicy i juz
Hanulka pisze: mało je.. ale jak ja jestem, to wpycha równo.... zasuwam jutro zaraz po pracy... przebiję się przez te zaspy, żeby nie wiem cogenetalnie jest poważnie, ale stabilnie i koteczka walczy... nooo koopol dowodem jest na to
![]()
![]()
![]()
Hanulka pisze:dzwoniłam do lecznicy.. właśnie w trakcie rozmowyMilka się skoopolała, a sekundę wcześniej wet powiedział, że czeka ją lewatywa
mądre kocię, nie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
temperatura w normie, stan stabilny, dostaje silny antybiotyk na tę dziurę i ropsko...., mało je.. ale jak ja jestem, to wpycha równo.... zasuwam jutro zaraz po pracy... przebiję się przez te zaspy, żeby nie wiem cogenetalnie jest poważnie, ale stabilnie i koteczka walczy... nooo koopol dowodem jest na to
![]()
![]()
![]()
ciocie i wujkowie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jasdor pisze:Wszystkie uczucia sie we mnie obudziły
![]()
piękna, strasznie biedniusia, cieszę sie że żyje i sobie radzi nawet bez łapki
dlaczego nikt jej nie chce
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za najlepszy domek na świecie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anya121Kl, Caseyriple, darianna1, puszatek i 263 gości